Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 november 2016

GESARA: 20 antwoorden / 3 november 2016 / door Steve Beckow

GESARA: 20 antwoorden
3 november 2016 / door Steve Beckow

Ik kan niet instaan voor de GESARA datum, of elk van de specifieke punten waar hier over gesproken wordt, maar GESARA komt eraan.

Dit lijkt me een redelijk goed overzicht van wat er wordt besproken als zijnde wat men in petto heeft.

(Mike Quinsey schrijft hierover het volgende in zijn laatste channeling. Wakkeremensen)

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 4 november 2016

“Dit is de week met hoge verwachtingen van de aankondiging van “Revaluatie”, maar zoals jullie al hebben ervaren lijkt dit altijd maar aan vertragingen onderhevig te zijn. Jullie kunnen echter van één ding zeker zijn en dat is dat het echt is en voor veel mensen leven-veranderende effecten zal hebben. De eerste veranderingen zullen degenen die voorzien worden van enorme tegoeden in staat stellen van start te gaan en ondersteuning te plannen voor degenen met de grootste noden. De omvang van de projecten zal enorm en verreikend zijn. Uiteindelijk zal echter in alle behoeften zijn voorzien en zullen armoede en gebrek verdwijnen. De veranderingen zullen snel gaan en het Nieuwe Tijdperk zal dan echt goed onderweg zijn.”

Uittreksel uit "20 Antwoorden" GESARA Update, Intel Chronicles, 3 november 2016

http://inteldinarchronicles.blogspot.ca/2016/11/20-answers-gesara-update-thursday.html

Goedemorgen,

We zijn aangekomen bij een nieuwe dag op planeet aarde. Welkom thuis.

Velen, in de Republiek van de Verenigde Staten vragen zich af, wat de heck is er werkelijk aan de hand met onze presidentsverkiezingen, markten, militairen, buitenlands beleid, budget, belastingcodes en sociale programma's.

Weinigen weten dat GESARA (Global Economic Veiligheid en Reformatie Act) onlangs geïnstalleerd is door alle 209 soevereine naties van de wereld, en de meest baanbrekende hervormingshandeling is, om niet alleen door dit land te vegen, maar de hele planeet dwars door de turbulente en korte geschiedenis van de mensheid.

Deze ene akte rekent af met kankergezwellen, zoals de Federal Reserve Bank, IRS en de USA Inc., schaduw regering, plus nog veel meer.

Met ingang van vrijdag 4 november, 2016, wanneer het publiekelijk wordt aangekondigd bij de Verenigde Naties in New York City, zal GESARA onmiddellijk de volgende wijzigingen uitvoeren:

"20 antwoorden"


1. Annuleert alle creditkaarten, hypotheek en andere bankschulden als gevolg van illegaal bankieren en activiteiten van de overheid. Velen noemen dit een 'jubilee' of volledige kwijtschelding van de schulden.

2. Afschaffing inkomstenbelasting.

3. Afschaffing van de IRS (belastingdienst), tegelijkertijd zullen medewerkers van de IRS worden overgeplaatst naar de US Treasury nationale omzetbelasting.

4. Creëert een 17% vast tarief van niet-essentiële nieuwe producten, alleen de verkoop belastinginkomsten voor de overheid. Met andere woorden, voedsel en medicijnen zullen niet worden belast; noch zullen items zoals oude huizen belast worden.

5. Verhoogt voordelen voor senioren.

6. Brengt Grondwettelijke recht terug naar alle rechtbanken en juridische aangelegenheden.

7. Herintroductie van de oorspronkelijke Benaming van Adel aanpassing.

8. Bepaalt nieuwe presidents- en Congresverkiezingen binnen 120 dagen na de aankondiging van GESARA. De interim-regering zal alle Nationale Noodsituaties annuleren en ons terug laten keren naar het constitutionele recht.

9. Monitoort verkiezingen en voorkomt illegale verkiezingsactiviteiten van speciale belangengroepen.

10. Creert een nieuw U.S. Treasury regenboog munteenheid gedekt door goud, zilver en platina edele metalen, wat het faillissement van de Verenigde Staten beeindigd geïnitieerd door Franklin Roosevelt in 1933.

11. Verbiedt verkoop van de Amerikaanse geboortecertificaten archieven als roerend eigendom obligaties van het Amerikaanse Ministerie van Transport.

12. Initieert een nieuw U.S. Treasury Bank Systeem in lijn met het Constitutioneel Recht.

13. Elimineert het Federal Reserve System. Tijdens de overgangsperiode zal het de Federal Reserve worden toegestaan om voor een jaar zij aan zij te werken van de U.S. treasury om zo alle Federal Reserve aantekeningen van de geldvoorraad te verwijderen.

14. Herstelt financiële privacy.

15. Herschoolt alle rechters en advocaten in de Constitutionele Wet.

16. Stopt alle agressieve Amerikaanse overheid militaire acties wereldwijd.

17. Vestigt vrede over de hele wereld.

18. Geeft ongekende welvaart vrij met enorme sommen geld voor humanitaire doeleinden.

19. Maakt de vrijgave mogelijk van meer dan 6.000 patenten van onderdrukte technologieën die worden achtergehouden voor het publiek onder het mom van nationale veiligheid, met inbegrip van vrije energie apparaten, anti-zwaartekracht, en sonische healing machines.

20. Verwijdert alle huidige en toekomstige nucleair aangedreven wapens op de planeet Aarde.

Bron: http://goldenageofgaia.com/2016/11/03/gesara-20-answers/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl