zaterdag 5 november 2016

Energie Update: Het Menselijke Achterlaten / 4 november. 2016 / door: Jenny Schiltz

11700798_10206608017786736_3563734740894309672_nEnergie Update: Het Menselijke Achterlaten
4 november. 2016  / door: Jenny Schiltz

De energieën van de 11/11 poort zijn al bij ons en het is alsof we door het oog van de naald geduwd worden. Alles dat niet echt onze ziel is wordt getoond zodat we de bewuste keuze kunnen maken om het achter ons te laten. In een gesprek met mijn team legden ze uit dat het menselijke wordt losgelaten. Toen ik hen verder vroeg wat dat betekent gingen ze door te vertellen dat wat gezien wordt als menselijk, onze dualiteit , gebrek en beperkingen, vrees is . Wat niet gezien wordt als menselijk is onze persoonlijkheid, van wat we houden en van wat we niet houden. Wie we werkelijk zijn gaat nergens heen, wat vertrekt is alles dat we niet zijn.

Maar met deze uitleg beleven velen vrees die hoort bij het loslaten van het menselijke. Juist nu voelen velen zich buitengewoon bekommerd en gedeprimeerd, terwijl het opnieuw opduiken van gebrek, beperking, twijfel en dualiteit programma’s weer door onze vorm gaat. Het is zo dat we ons heel onprettig voelen met die gevoelens dat de kwelling om zo door te gaan groter is dan onze vrees om deze los te laten.

Nog een stuk bij het achterlaten van het menselijke is het intens begrijpen dat we waardig zijn voor het leven dat we wensen. We zijn het waard om relaties te hebben, een beroep, geluk en vreugde die we zo wanhopig willen. We kunnen leven hebben dat gevuld is met de prachtige stroom van het universum en een vredig bestaan. Terwijl je deze woorden leest, welke emoties komen er dan bij je op? Voel je de waarheid bij deze woorden door je wezen heen of is er een vrees die er onder ligt en die smeekt om te worden gehoord? Voel je je egoïstisch om dit allemaal te hebben? Vrees je dat als er goede dingen gebeuren, de bodem er spoedig uit zal vallen. Durf je te geloven met je hele hart dat we het waard zijn? Kijk naar alle onzekerheden die deze energieën hebben gebracht in de voorbije weken. Ze laten ons zien waar we een gebrek vast houden of een niet voldoende vibratie in ons. Als we dat zien, dan kunnen we het veranderen.

Terwijl die energieën hier zijn om ons te helpen, is het nu een goede tijd om een ceremonie te maken, een manier om je overgang naar het nieuwe te markeren. Maak een lijst van alles dat je achter je wilt laten; alles dat je niet langer dient. Voel elk ding diep in je vorm als je ze opschrijft. Zit ernaast, kijk hoe ze je gediend hebben en hoe ze jou terug hebben gehouden. Race niet door het proces, gebruik zoveel tijd als je nodig hebt. Als je eenmaal je lijst hebt voltooid, dank dan de energieën en laat ze dan los. Sommigen vinden de gewone daad om de werken op te schrijven, anderen willen graag het papier verbranden, in stukjes scheuren, of het zelfs in de grond begraven. Doe wat jij denkt dat goed voor je voelt. Ik wil graag Aartsengel Azraël oproepen die helpt bij overgangen, Kali, de Hindoe Godin van transformaties en het elementale koninkrijk. De hulp die we kunnen krijgen als we toestemming geven om te worden geholpen, is geweldig.

Als je eenmaal hebt losgelaten wat je niet langer nodig hebt, maak je nu een lijst van wat je vooruit wilt helpen. Ik vind het ’t best om de lijst in het algemeen te houden en het universum me het HOE te tonen. Bijvoorbeeld op mijn lijst zou ik kunnen hebben: “Ik wil een vredig bestaan hebben.” Dan zet ik die op in een mantra “Ik Ben vredig.” Dit helpt me om me verankerd te voelen in wat ik wil, in plaats van me te focussen op wat ik niet in mijn veld wil.

Wat er ook komt om te worden onderzocht zijn de vorige levens die ons nu aanraken. Want we hebben vele voorbije levens waar we niet in hoeven te duiken maar we moeten ons wel bewust zijn van de patronen die deze in dit leven hebben voortgebracht. Als ik met cliënten werk, en hun energievelden en aura opruim, wordt me getoond dat voor velen het de tijd is van voltooiing. Dat het thema dat ze vanuit alle hoeken hebben onderzocht nu klaar is om te worden geïntegreerd en de lessen zijn geleerd. Bijvoorbeeld als iemand het thema leert om te worden teleurgesteld, konden er levens zijn ervaren die je kon zien als die ene teleurgestelde, de ene die de teleurstelling brengt, of zelfs de ene die van iemand houdt die teleurstellings zaken heeft. De variaties zijn eindeloos zoals ook de onderzochte emoties. Het punt is: nu is het tijd om van alles te healen en weg te komen met diepe liefde en begrip over de zaak. Als je alles geweest bent, dit op zoveel manieren ervaren te hebben, hoe kun je dan nog iemand veroordelen zonder jezelf te veroordelen? Dat kun je niet en dat is het punt.

Wat er nu ook gebeurt is een intense noodzaak om al onze delen te healen, om ze naar huis te roepen. Ze laten zich in dromen zien en in herinneringen die opduiken. Eer alles dat omhoog komt, maakt niet kleiner wat voor je volwassen denken triviaal kan lijken. Voor je innerlijke kind waren die heel groot en nu moeten ze worden geheald. Al je herinneringen, niet die alleen uit de kindertijd komen op om je te laten zien wat er nodig is voor meer liefde. Voor mij is het verkrijgen van Zielen Terugvinding om de delen klaar te maken voor terugkeer, heel onmisbaar geweest. Dat hielp me om me weer heel te voelen. Het hielp me om de zielen delen te integreren die verloren waren door het kindertijd trauma, auto ongelukken, veelvuldige operaties en chronische ziekten. We moeten heel en geheeld zijn om onze gehele ziel te belichamen.

Dromen zijn nu heel erg intens. We werken door grote zaken heen in onze slaap tijd. Sommigen hebben levendige en beangstigende dromen en gevoelens van aanstaande doem. Als die gebeuren vraag dan jezelf of die voor je huidige leven en tijdslijn zijn of dat het herinneringen zijn uit een andere tijd. We zijn hier eerder geweest, we zijn op de rand van een enorme overgang geweest en dat ging niet goed voor de bewoners van de aarde. Denk aan Atlantis en Lemurië. Onthoud dat er besloten was dat we in deze tijd in staat zouden zijn om deze enorme reis te maken zonder de massale verwoesting van mensen. Sommigen krijgen dromen van epische strijd van goed tegen kwaad. Dit kan de manifestatie zijn van het geworstel om de dualiteit te verlaten. Als je in staat bent om in deze dromen uit te wisselen, probeer dan de ‘slechte’ mensen liefde te zenden, wikkel ze in. Je zult merken dat als met liefde gedaan, de strijd zich oplost.

Ieder die is ontwaakt of wakker wordt voelt deze behoefte om los te laten wat niet langer de echte jou is en wat niet langer voordelig is in jouw werkelijkheid. Wat verandert zijn de graden waarop dit wordt gevoeld. Voor sommigen schijnt het dat hun leven midden in een tornado gegooid werd en wat niet langer dient werd krachtig verwijderd. Voor anderen die merken dat de grond die ze vestigden onder hen nadat de tornado voorbij is, nu weer verschuift. Terwijl weer anderen merken dat hun voeten stevigheid vinden en dat hun pad helder is. Waar je ook zit in dit proces, laat jou het universum vertrouwen en laat het gewoon los en ga zonder angst. Het lijkt veel op het losmaken van je boot op de kust en die te laten afdrijven, wetend dat je uiteindelijk zult landen precies waar je bedoeld bent te komen. Het is begrijpelijk dat als er een enorme storm is, de veiligste plek gewoon op zee is. Zij die verankerd willen blijven zullen merken dat ze tegen rotsen worden geslagen en overstroomd worden door enorme golven.

Met alles dat gebeurt in de buitenste wereld, is het niet moeilijk om in het drama gevangen te worden, de onrechtvaardigheid, de aanslag. Maar de gidsen zeggen telkens weer:

Houd je in evenwicht, houd je neutraal, want je kent het grote plaatje niet, houd je hart open en dan zal de Bron liefde door je heen stromen. Blijf vertrouwen.

Als je hart open is en liefde stroomt er door ons allen, smelten al onze vrees en ongerustheid weg. De delen die ons niet langer meer dienen schijnen gewoon weg te verbleken. Ik zend jullie zoveel liefde en ondersteuning als we door deze verbazende tijden heen gaan. Dank jullie allen die dit werk ondersteunen en delen.
Jenny
* * * * * * * * * * *

For information on having a session with Jenny Schiltz please visit  uior to book directly go to jschiltz.appointy.com 

Click here for information on Obtaining a Soul Retrieval

Join the Facebook page to keep up to date on the energies Channeling the Masters


Copyright 2016, Jenny Schiltz

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this 

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl