Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 21 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 20 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Het Podium Staat Gereed”


Het podium staat klaar, de acteurs staan op hun plaatsen, het orkest is gepositioneerd en klaar om met het aanzwellen van de muziek te beginnen, het signaal voor het begin van de 1e Akte. Waar ben jij? Zit je tussen het publiek, achterover leunend kijkend naar wat zich allemaal ontvouwt voor jou? Of ben je op het podium om deel te nemen en het verhaal te bewegen in een andere richting? In de komende weken en maanden zullen jullie een zeer belangrijke beslissing te nemen hebben.

Het is jullie keuze; je kunt stil en rustig blijven, klagen dat "het niet volgens het boek" was of dat "het niet eindigde op de manier waarop jij dacht dat het zou gebeuren" .... of .... je kunt jouw stem toevoegen aan het koor. Jullie kozen ervoor om in jullie geschiedenis te komen op dit grootse en cruciale moment in deze tijd, om verandering te beïnvloeden. Nu is het tijd om in actie te springen, mijn kind. Laat het niet aan je voorbij gaan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl