Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 8 november 2016

De Sirius Familieleden van Licht: “Tijdslijnen die aangeven dat er nu grote veranderingen komen.” / 4 november 2016 / via Shogun Amona

De Sirius Familieleden van Licht:  “Tijdslijnen die aangeven dat er nu grote veranderingen komen.”
 4 november 2016 / via Shogun Amona

Geliefde zusters en broeders van de Aarde – we verwelkomen jullie in de liefde en licht van de Eenheid – wij zijn de Sirius Familieleden.

We zijn blij en dankbaar – om op deze wijze met jullie in contact te komen. Vele belangrijke tijdframes binden zich samen op het Galactische en Aarde niveau.

Begrijp alsjeblieft – dat tijd – op de manier hoe jullie die op het Aarde niveau beleven – nogal relatief is voor wat - er gebeurt op het Galactische en inter-dimensionale niveau. Als je kijkt naar tijd is die als een schoorsteen – een lijn – die verschijnt afhankelijk van het niveau van bewustzijn – langer of korter – en als tijd in het nu aankomt (werkelijkheid) is het niets anders dan een punt. Tijd ontwikkelt zich – zoals dit gezien wordt door het zuivere bewustzijn van de Bron – van een lijn naar een punt – naar een nul tijd – of hoe je dat ook wilt benoemen.

Op het moment dat de tijdslijnen – die aangeven en grote veranderingen in beweging zetten – nu op een zeer gunstige en belovende volgorde. Want zeker hebben jullie ontdekt – dat er vele factoren in het spel zitten – die een invloed hebben op het resultaat en de kwaliteit van zulke gebeurtenissen. Wees je bewust – dat jullie en je besef – je bewuste bedoeling – de sterkste en meest betekenisvolle energieën vertegenwoordigen.

Jullie zijn schepper wezens en als jullie totaal in verbinding zijn – zogezegd in liefde en harmonie – dan zijn jullie echt machtig. Daarom vragen we jullie – om je aandacht en je focus te sturen naar – alles dat voor jullie blijdschap en liefde is. In deze staat zijn jullie echt heel sterk en op deze manier transformeert jullie energieveld alles in je en straalt ver naar buiten in jullie milieu en wat jullie omgeeft.

Verbind jezelf met Gaia – met het hart van de Aarde en laat je zelf worden vastgehouden en geïnspireerd worden door de natuur – door dieren en door liefdevolle energieën – die er altijd zijn. We houden van jullie als onze zusters en broeders – als onze kosmische speel maatjes en vrienden. Wij zijn de Sirius Familieleden – Jullie zusters en broeders van de sterren.

In Liefde, Vreugde en Vertrouwen ……. Shogun Amona

source: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/
vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl