Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 13 november 2016

De Raad: Oproep tot Ontwaken / November 11, 2016 / Ron Head

De Raad:
Oproep tot Ontwaken
November 11, 2016 / Ron Head

Jullie wereld is nu massaal aan het ontwaken. We hebben jullie daar al eerder op gewezen. En elke keer hebben we ook aangegeven dat er heel veel ongekende, ongeziene en ongewenste zaken waren waaraan jullie eerst het hoofd moesten bieden alvorens jullie de wonderlijke wereld zouden beginnen te zien die voor jullie is weggelegd. We hebben jullie verteld dat jullie zelfs het topje van de ijsberg nog niet gezien hadden. Nu worden er heel veel wake-up calls gegeven om jullie wakker te schudden en jullie aandacht te vestigen op heel wat zaken. Dit zal nog een tijdje zo doorgaan. Als jullie dit lezen aan de ene kant van de wereld zullen jullie je misschien andere dingen voor de geest halen dan de mensen aan de andere kant van de wereld. Dit zijn dingen die aangekaart moeten worden. Zoals we al zeiden, zullen jullie morgen niet ontwaken in een wereld die op miraculeuze wijze voor jullie werd getransformeerd. MAAR – jullie zullen ontwaken in een wereld die op magische wijze werd getransformeerd door jullie.

Gedurende enkele maanden hebben jullie collectief een grote verandering voelen aankomen. Wij hebben dit voor jullie bevestigd. We hebben dit via vele kanalen bevestigd. Het antwoord dat jullie het meeste uitgesproken hebben, was ‘Laat maar komen’. Je interpreteert dingen altijd vanuit je diepste verlangens. Maar een nieuwe wereld houdt veel meer in dan dat alleen.

Nu, het is uiteraard mooi om een mentaal beeld te hebben van de wereld waarin je graag zou willen leven. Dat raden we ook ten sterkste aan. Maar je moet ook altijd kunnen zien dat er een weg dient afgelegd te worden tussen waar je nu bent en de nieuwe wereld. En elke weg heeft nu eenmaal hobbels en putten. Ja, er zullen minder aangename dingen op de loer liggen en plots tevoorschijn komen. En ja, soms zullen we opnieuw moeten beginnen.


Jullie hebben gezegd “Laat maar komen” en jullie hebben het ook effectief laten komen. Of, meer specifiek hebben jullie als medescheppers elk jullie steentje bijgedragen om dit te laten gebeuren. Dus, we zeggen jullie nu dit. Dat wat jullie nu ervaren is de permanente versterking van de golf van verandering waar jullie zo hard naar verlangen. Dit is iets wat jullie moeten verwelkomen en begeleiden, niet iets wat je moet afwijzen en waar je je moet voor verstoppen.

Je kunt nu de veranderingen niet tegenhouden die je gedurende millennia hebt gebouwd, dit heb je trouwens nooit gekund, of toch niet voor de planeet. Maar je kunt ze wel uitstellen,en je kunt ze ervaren als een zegen of als een vloek. Je bent volledig in staat om deze principes nu te begrijpen. Ze kunnen voor sommigen onder jullie nieuw lijken, maar dat zijn ze in werkelijkheid niet. Deze principes, die Waarheid zijn, zijn wat gekend was als Gnosis, of een Weten. En er is helemaal niets nieuws aan deze principes. Het is de Waarheid, het is het altijd al geweest en het zal het ook altijd zijn. En het is zich aan het manifesteren in jullie wereld - sommigen zouden zeggen “Eindelijk”. Het zal onverminderd doorgaan, maar je kunt -zult- het ervaren in een sterkte die rechtstreeks afhangt van jouw vermogen om het te aanvaarden. Sommigen zullen het inderdaad niet aanvaarden. En hun nieuwe wereld zal ontzettend verschillend zijn. Zij zullen meer en sterkere wake-up calls krijgen om te ontwaken. Kunnen jullie voor je innerlijke oog het beeld oproepen van de sjamaan die naar de opkomende zon gericht staat met open armen, om de nieuwe dageraad te verwelkomen? We raden jullie ten sterkste aan dat jullie van jullie leven een weerspiegeling van dat beeld maken. “Dank u. Dank u. Dank u.” Dit is een veel krachtigere gedachte dan “Oh nee! Oh nee! Oh nee!”.

Zoals het liedje zegt,  “Dit is het aanbreken van het Waterman-tijdperk “ “This is the dawning of the age of Aquarius.”  Maak ervan wat je wil.

Zegeningen en dankbaarheid voor ieder van jullie, voor wat jullie gecreëerd hebben en voor wat jullie van nu af aan zullen creëren. Jullie kunnen, zoals altijd, rekenen op onze openhartige en onvoorwaardelijke liefde.

De Raad


Vertaling: Annelies H.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/