Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 november 2016

De "Herkalibratie" Transmissie ~ Deze zondag 20 november / 18 november 2016 / door Tiara Kumara

De "Herkalibratie" Transmissie ~
 Deze zondag  
18 november 2016 / door Tiara Kumara


GEEF STEUN AAN JOUW ENERGIEVELD & ZENUWSTELSEL
Deze zondag 20 november
11:00, EST (dezelfde tijd als New York)
Nederlandse tijd 17.00 uur

Met dank aan Tiara Kumara, Goddelijk Kanaal / spiritueel leraar

Deze transmissie is voorzien van een gratis meditatie audio,
"Zenuwstelsel Herkalibratie"Pfff ... wat een jaar! De planetaire polariteit band is zeker echt strak uitgerekt deze dagen, en bracht wat mooie intense energie met zich mee naar onze eigen persoonlijke sferen. Voel jullie je een beetje oververhit?

Het getuige zijn van de recente verkiezingen in de VS heeft, o.a. voor mij een niet aflatend jaar lange zuivering van diepgewortelde negativiteit, verdeeldheid, manipulatie, bedrog, harde waarheden en onwaarheden die dramatisch mondiale systemen bleven beïnvloeden op ongekende niveaus, zowel zichtbaar als onzichtbaar, tot uitdrukking gebracht.

Dit heeft een andere grote en klinkende verschuiving gecreëerd, toegevoegd aan andere gebeurtenissen in de wereld van vergelijkbare proporties. Deze gebeurtenissen fungeren zeer zeker als katalysator om een grotere afbraak te activeren van de voorgevel van valse heerschappij.


Zo velen van ons in dit netwerk zijn in heilige dienst aan de mensheid door het handhaven van unieke posities als 'lichtpuntjes' op het planetaire eenheid raster. Uit deze integriteit groep samenhang zijn wij met collectief vermogen om continu het transformerende licht naar het gebied van afscheiding te pulseren. Hoe krachtiger en wakkerder we worden, des te meer dat het 'onwerkelijke' oplicht en afbrokkelt. Het kan soms heel verwarrend zijn maar onze troost ligt in de wetenschap dat er een Goddelijk Plan IS wat zich ontvouwd op onze heilige zoete Aarde.

Als de energie architecten van het nieuwe en toekomstige morfogenetisch veld, vinden we misschien de gevoeligheid van een gebouw gevoelig voor wereldwijde gebeurtenissen, met name die een hoge mate van duisternis en negativiteit uitstralen. Deze donkere wolken en verdeeldheid zaaiende kloven worden vaak omgezet door onze eigen energievelden en fysieke voertuigen. Dit is niet de makkelijkste taak om te hebben als we sterk kunnen worden beïnvloed, en de risico's nemen voor onze persoonlijke gezondheid en vaak energetisch versterkt worden.

In de afgelopen dagen heb ik talloze reflecties gehad over de noodzaak van de totale energie stabilisatie voor de planetaire lichtwerkers en degenen die in dienst zijn voor het handhaven van het Gaia Veld en haar verankerende matrix van verenigd bewustzijn.

Collectief, en als een hoger dimensionaal krachtveld van ontwaakte zielen, kunnen we een grote mate van steun geven aan het verschuivende veld van massabewustzijn door het rooster van eenheid in stand te blijven houden zonder te stoppen. We moeten echter neutraal en compassievol blijven terwijl we focussen vanuit 'het Stille Punt van Bewustzijn'. (Zie vandaag mijn andere bericht, "Dienen vanuit het Stille Punt van Bewustzijn”).

Op momenten zoals deze, is er een neiging om een beetje uit het midden te geraken wanneer er zo veel te doen is, vooral als het trekt aan onze innerlijke emotionele angst. Dit gaat niet alleen over wat wordt weergegeven op de buitenste scherm, maar ook het enorme niveau van transmutatie wat er gaande is achter de schermen en in andere frequentie dimensies. Velen van ons werken ook 's nachts en wanneer ons fysieke lichaam in rust is.

Voor degenen onder jullie die zich een beetje wiebelig voelen van de recente ontvouwing, verward of echt een uitbalanceren zouden kunnen gebruiken van de vibrerende amplitude, overweeg dan deze speciale transmissie voor extra ondersteuning. Het doel is om jullie een herijking te geven van jullie energieveld en het zenuwstelsel als een manier om je terug te brengen naar het centrum. Deze aarding ondersteuning is iets waartoe ik in staat ben om heel goed te doen vanuit mijn rol als Goddelijke Kanaal.

Ik bied jullie ook een geweldige audio meditatie aan om nu te gebruiken om jullie er doorheen mee te nemen wanneer jullie het gevoel hebben een beetje meer dan over gestimuleerd of uitgeput te zijn. We hebben jullie sterk en gezond nodig als stabiele pijlers van licht!

Dit zijn mijn geschenken aan jullie tijdens deze gedenkwaardige tijden. Ik waardeer jullie oprecht, jullie steun en enorme dienst aan het collectief. Dank jullie voor een geweldige jaar van de samenhang en gerealiseerd verdiepen.

Mijn warmste zegen voor een vakantie seizoen vol liefde en verrijking.

Tiara Kumara

Vertaald: Wakkeremensen.blogspot.nl