Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 10 november 2016

De Blauwe en De Event / 09 November 2016

  De Blauwe en De Event
09 November 2016

De Blauwe ( Blue) en de Event.

Nu het circus van de Amerikaanse verkiezingen voorbij is, kunnen we ons eindelijk weer richten op echte intel.

De opkomst van de Godin Doumu aan het oppervlak van de planeet een paar jaar geleden is het eerste teken van de terugkeer van de Licht krachten na hun 26.000 jaar lange ballingschap. Dit was de eerste stap op weg naar de terugkeer van Agartha naar de oppervlakte. Nu zijn de Blauwe de portalen het oppervlak aan het voorbereiden, zodat de Agarthanen wederom contact kunnen maken met de oppervlakte bevolking , eerst energetisch en dan ook fysiek na het evenement .

Voor dit doel zijn vele grotten en grot ingangen op het oppervlak voorbereid op een bepaalde manier die volledig zal wordt onthuld op de Event.

Velen van de grotten in de wereld waren heilige plaatsen voor de verschillende Licht groepen op het oppervlak en velen van hen bevatten Godin vortexen die wordt ingeschakeld bij het Event:


 

Voor dit doel zijn we actief op zoek naar mensen die bewakers zijn van dergelijke grotten of hun locatie kennen , om contact met mij op te nemen via cobraresistance@gmail.com

In de Chinese Taoïstische traditie, worden grotten die dienen als portalen naar Agartha grotto hemelen genoemd:De Blauwe zijn de bewakers van deze portalen. Nu verloren gegaan voor de buitenwereld, maar nog steeds in het bezit van de Blauwe, is de kaart van de Ware Vormen van de vijf heilige bergen, ook wel Het Lichtgevende Kostbare Geschrift van de Vijf Talismannen genoemd, een kaart van toegangspunten tot het Agartha netwerk dat 5000 jaar oud is. Deze kaart dook weer 3000 jaar later op en werd vervolgens aan Blauwe bewakers gegeven.
 

Veel van de grotto hemelen bevinden zich in Taoïstische heilige bergen in China. Er zijn twee overlappende energienetten die deze heilige bergen verbinden, met een corresponderend systeem van ondergrondse tunnels en steden van Agartha.

Het eerste energienet berust op vijf heilige bergen, een voor elk van de vier richtingen van de lucht en een voor het centrum:


De tweede energienet is gebaseerd op vier heilige bergen:


Beide energienetten hebben het belangrijkste vortex snijpunt in de buurt van Chengdu, waar de mysterieuze Sanxingdui beschaving werd gevestigd:


Chengdu is een van de 12 grote energie vortexen van het Aarde icosaëder raster:

   

De Sanxingdui beschaving was het belangrijkste ankerpunt van een buitenaardse factie uit Thuban (alpha Draconis), de meest prominente factie van de positieve Draconians. Zij zijn een van de oprichtende bronnen van de Chinese cultuur en een van de belangrijkste redenen waarom de draak als symbool positieve betekenissen heeft voor de Chinezen. Thuban was een poolster 5000 jaar geleden, toen Thuban Draconians neerdaalde op aarde, met behulp van de Chendgu vortex als toegangspunt.

Sanxingdui betekent drie sterren heuvel in het Chinees en de drie sterren zijn Thuban, Antares en Aldebaran. Deze drie sterren vormen een zeer sterke energie-driehoek, Antares en Aldebaran wezen op een van de belangrijkste galactische plasma Licht filamenten die interstellaire reizen door middel van portalen in deze sector van de Galaxy mogelijk maken.

Niet ver van Thuban, op de Antares-Aldebaran galactische snelweg, is de ster Dubhe, de thuisbasis van de Godin Doumu die behoort tot een oude mensachtige positieve beschaving die leven op planeten rond die ster:


Godin Doumu is nu bezig met meer actief werk met de portalen op de oppervlakte van de planeet in de nieuwe fase van de voorbereidingen voor de Compressie Doorbraak die is begonnen in juli.

Dragon bronnen hebben medegedeeld dat Jetsun Pema, de koningin van Bhutan, een van de belangrijkste openbare belichamingen is van Doumu archetype op het oppervlak van de planeet:


Dragon bronnen hebben ook gezegd dat Doumu _ op zoek is naar meer actief contact met de oppervlak bevolking.

Dit alles maakt deel uit van het grotere plan om de Agartha netwerk opnieuw te verbinden met de oppervlakte bevolking na het evenement.

Overwinning van het Licht!

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl