Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 november 2016

De Amerikaanse Verkiezingen – Een perspectief van Adamu / 11 november 2016 / door Steve Beckow

De Amerikaanse Verkiezingen –
Een perspectief van Adamu
11 november 2016 / door Steve Beckow

adamu-speaks-600Mijn lieve vrienden,

Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische beschaving en ik heb een korte maar belangrijke boodschap door te geven aan jullie via mijn lieve jonge vriend, Zingdad, zoals altijd.

Nu de Amerikaanse verkiezingen achter de rug zijn, kan ik jullie een aantal gedachten bieden die nuttig kunnen zijn voor jullie zonder het risico van interferentie voorbij dat waarmee ik comfortabel ben.

Wat ik wens dat jullie begrijpen is dat deze stemming, deze beslissing voor een Trump presidentschap in plaats van een Clinton presidentschap, het best kan worden samengevat als "een ramp die is afgewend."

Alsjeblieft, begrijp me nu niet verkeerd. Ik zeg niet dat de heer Trump een licht-werker is, een heilige of een ideale en heldhaftige leider. Hij is net zo'n gebrekkig mens als iedereen. Hij heeft zijn sterke en zwakke punten zoals iedereen die heeft. Mijn perspectief van vandaag gaat niet zozeer over wat de heer Trump is ... of als wat hij niet is. En de heer Trump is niet een lakei voor de Red Shield Illuminatie. Ze deden echt alles wat in hun macht ligt om te voorkomen dat hij deze race zou winnen. En terwijl ze onvermoeibaar bezig waren om mevrouw Clinton in het Witte Huis te plaatsen, werd hun aandacht afgeleid van een aantal van hun andere inspanningen. En dus, als jullie alert waren op het wereldgebeuren in plaats van alleen gefixeerd te zijn op de Amerikaanse verkiezingen, zouden jullie kunnen hebben opgemerkt gedurende deze tijd dat de wereld terug kroop van de rand van Armageddon.


Ja, mijn vrienden, het is waar. De wereld helde over naar zelfvernietiging met een snelheid die niet gezien is voor decennia. En de schuld voor dit kan regelrecht worden gelegd aan de voeten van de Red Shields. Hun strategieën zijn behoorlijk losgeslagen geworden aangezien zij ernaar streven om hun verborgen profetieën tot bloei te brengen. Zij zijn werkelijk klaar om een thermonucleaire oorlog uit te lokken met hun aartsvijand, het Goud en Jade teams van Rusland en China. Ontegenzeggelijk is dit, wat ze in de nabije toekomst tijdslijn zouden hebben gebracht!

Dus zal ik herhalen: dit resultaat van de verkiezing is geen reden tot ongebreidelde vreugde. Het is niet alsof er een engel van het licht is verkozen tot president. Maar het is zeker reden voor een grote zucht van opluchting. De Red Shields zijn een stekende nederlaag toegebracht. De tweede dergelijke nederlaag op rij na hun vorige, massale verlies met de Brexit stemming.

En het is een ongelooflijke strategisch verlies voor hen. Deels, het verlies van een marionet president, ja, maar het besef dat hun controle over de pers hen niet de controle over de geest van de mensen geeft - of niet de meerderheid van de mensen, hoe dan ook - is nu een schaduw van twijfel bewezen. The Red Shields kunnen nu tastbaar de teugels voelen van de controle die uit hun handen glijdt!

Dit is een enorm verlies van impulsen voor hen. En het gevolg is dat hun profetieën getoond worden niet tot bloei te komen in deze tijd. Dit zal hen dwingen om een stap terug te nemen om zich te hergroeperen. Voorzeker zullen ze proberen om weer op te staan. En voorzeker zijn zij voornemens om hun voorspellingen opnieuw tot bloei te brengen op een later tijdstip. En dit zal uiteraard weer een poging betekenen Armageddon te precipiteren. Maar zeker niet op korte termijn. En hun raamwerk van mogelijkheden sluit zich snel. De tijdsperiode gedurende welke zij nog steeds van invloed kunnen zijn op de loop van de gebeurtenissen in de wereld, loopt op zijn einde loopt. Een nieuwe dispensatie is aangebroken.

Dus, hebben we meer dan alleen wat ademruimte bereikt. Een ramp is afgewend. En nu is het tijd voor jullie en mij uit deze politieke modderkuil te komen en te beginnen om echt iets goeds te doen. Nu is het tijd om te stoppen met te doen alsof het politieke proces de macht die jullie hebben. Want dat is het niet! In feite is het de zwakste soort proxy kracht die daadwerkelijk wordt gebruikt om jullie krachteloos te houden.

En er is ook een zeer belangrijk punt dat ik wil maken over de specificaties van deze verkiezing. Je zou onder een rots hebben moeten leven om niet te hebben kunnen merken dat dit heel anders was dan alle andere verkiezingen ooit in Amerika gehouden. Het was veruit de meest verdeeldheid zaaiende, de meest agressieve, de meest onheilspellende en de smerigste verkiezingen ooit. Het verkiezingsproces zelf stelde niet alleen enkele van de diepste wonden bloot in de nationale psyche, maar speelde eigenlijk om hen ... verdiepte hen daadwerkelijk.

Diepe haat werd aangegrepen aan beide zijden in een poging om kiezers te consolideren in het ene kamp of het andere. Zo jammer als dit is, het heeft wel het duidelijk het omgekeerde laten zien aan iedereen die ogen hebben om te zien dat jullie heil niet in de politiek ligt. Dat politici niet de antwoorden voor jullie verlossing hebben. Noch persoonlijk, noch nationaal, noch wereldwijd. Het kan niet aan hen zijn om deze wereld recht te doen! Het is aan jullie om dit te doen! Aan jou persoonlijk en jullie collectief. En hoe hoger de trillingsfrequentie van jullie bewustzijn, het krachtiger jullie kunnen creëren ... als jullie maar weten hoe. Diegene van een hogere dichtheid van bewustzijn creëren exponentieel meer krachtiger dan die van een lagere dichtheid van bewustzijn.

Dus eerst moet je werken aan het verhogen van je bewustzijn. Dan moet je je herinneren (of herinnerd worden) hoe je werkelijkheid te creëren. En dit is precies wat ik zal doen in de volgende besprekingen: jullie eraan herinneren hoe jullie je werkelijkheid kunnen creëren. Op deze manier kun je een medeschepper worden van een toekomstige wereld die in overeenstemming is met jouw mooiste dromen voor jezelf, de mensheid en de planeet. En als jullie je inherente schepper natuur vaststellen zullen jullie je trilling verhogen. Als jullie je vibratie verhogen, zullen jullie een steeds krachtigere schepper worden. En terwijl jullie doorbreken naar hogere dichtheden van het bewustzijn, zullen nieuwe, krachtige tools jullie gebruik afwachten.

Dus, mijn vrienden. Een zeer spannende reis ligt voor jullie, als je hem wilt bewandelen. Deze reis is niet voor iedereen. Niet iedereen is op een plaats in de evolutie van hun ziel waar zij klaar zijn om te ontwaken voor hun schepper natuur. Velen houden vast aan hun slachtoffer-status. Velen verlangen naar een iets krachtig anders om in te duiken om hen te redden. Velen zijn nog niet in staat hun eigen goddelijke aard waar te nemen. En ja, velen zullen deze boodschap afwijzen. En ook dat is precies perfect. Iedereen speelt de rol waar hij of zij geschikt voor is. En deze boodschap - en degenen die volgen - zijn niet voor degenen die vasthouden aan hun 3e dichtheid slachtoffer bewustzijn. Deze berichten zijn voor jou, de ontwakende ziel. Voor jou, de Licht-brenger en de Lichtwerker. Voor jou, het Sterrenzaad en de Engel van de Aarde.

In elk bericht dat ik deel doe ik twee voorstellen: 1. Dat je begrijpt dat elk gesprek een onderdeel is van een grotere boodschap. En dus stel ik ten zeerste voor dat jullie de andere berichten in deze collectie lezen. Jullie vinden ze verzameld, voor jullie plezier bij het herlezing  http://zingdad.com/adamu

2. Dat jullie het aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief overwegen, zodat jullie mogelijk kunnen worden gewaarschuwd wanneer ik nieuwe informatie vrijgeef via Zingdad. Je kunt dit doen op http://zingdad.com/newsletter

En dat brengt mij bij de afsluiting van deze korte update van mij.

Wat ik wens voor jullie, om even uit te lichten uit dit communiqué is dat dit eigenlijk een geweldig moment is. Ongeacht wat je van zowel de heer Trump of mevrouw Clinton denkt. Want het gaat in werkelijkheid niet over een van deze twee persoonlijkheden. Dit is een zeer noodzakelijke nederlaag voor de Red Shield oorlogsmachine. Zij werden verslagen voordat een enkel schot kon worden gelost. En nu kunnen we samen verdere stappen ondernemen om echt grote veranderingen voor de planeet en de mensheid te brengen.

Daarmee, verlaat ik jullie.

Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische Beschaving en ik heb tot jullie gesproken via Zingdad.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl