Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 6 november 2016

Dagtekst van Zondag 6 november 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 6 november 2016
door Omraam Mikhael Aivanhov

Psychisch onbehagen - oefeningen om zich innerlijk te versterken

"Ja, het is waar, het dagelijks leven geeft aan ieder van ons zeker aanleiding tot ongerustheid, verdriet en ontmoediging. Maar je moet reageren. In plaats van te blijven zitten en niets te doen, je vol te stoppen met pillen en anderen lastig te vallen, zonder dat je je ervan bewust bent dat ook zij dezelfde moeilijkheden hebben, span je in om met de gedachte en de verbeelding te werken. Stel jezelf voor omgeven door licht en dat je jouw liefde over heel de wereld stuurt, over hindernissen en moeilijkheden heen... Geleidelijk zullen de beelden die je vormt, levend worden; zij zullen op jouw bewustzijn inwerken en je transformeren, terwijl ze er tegelijk voor zorgen uit het universum de geschikte elementen aan te trekken en ze in je binnen te brengen.

In het begin zul je de effecten van deze oefening niet zo lang voelen en zul je ze vaak moeten herhalen. Maar op een dag zul je resultaat boeken, absoluut en zonder twijfel: je zult boven je een levende entiteit voelen die je beschermt, onderricht, zuivert, verlicht en je in moeilijke situaties de steun brengt die je nodig hebt. "