Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 november 2016

Benjamin Fulford: De cabal zal verslagen worden het maakt niet uit wie de VS presidentiële schijnvertoning wint / 7 november 2016

7 november 2016 /  Benjamin Fulford

De intense strijd aan de top van de machtsstructuur van de wereld zal niet eindigen op de 8e november, het maakt niet uit wie de zogenaamde Presidentiële verkiezingen in de VS wint, zeggen bronnen in de geheime dienst van de VS. Echter, er is een grote waarschijnlijkheid dat de zaak geregeld zal zijn op 20 januari 2017 wanneer de nieuwe President verondersteld wordt om officieel de macht aan te nemen, zeggen ze.

Op het hoogste niveau, gaat de strijd tussen de 13 bloedlijn families die het Westen gedurende eeuwen hebben geregeerd, zo niet duizenden jaren en hun eeuwenoude tegenspelers, de gnostische illuminatie die tegenover de bloedlijn regering staan.

De mensen achter Hillary Clinton zijn de bloedlijnen, die uiteindelijk verslag uitbrengen aan Baron Evelyn de Rothschild net als aan de oude Italiaanse aristocratie achter de P2 Vrijmetselarij lodge. Dit kan gezien worden in de bevestigingen van door de bloedlijnen gecontroleerde media als de Economist Magazine en die in het bezit zijn van de Rothschilds en de P2 Annellli brothers. Het kan ook bevestigd worden door wikileaks e-mails die laten zien dat Hillary Clinton die intiem ondergeschikt is aan Lynn Forest de Rothschild, wie de vrouw is van Baron de Rothschild.


De belangrijkste bron van de macht van de bloedlijnen is hun controle over het proces van het creëren en distribueren van geld, dat wil zeggen hun eigendom, het grootste deel van de centrale banken in de wereld. Ze hebben deze geld macht gebruikt voor omkoping, chantage en moordaanslagen op mensen op top niveau van de macht met de bedoeling om hun controle te handhaven. Ze controleren ook de gezamenlijke media en hebben elk propaganda instrument gebruikt welke ze in handen kregen om de schijn te wekken dat Hillary Clinton een nek aan nek race tegen Donald Trump zal winnen. Je kunt dit ook bevestigen door dit allemaal te negeren en naar het verslag van de verkiezing op CNN te kijken ook wel bekend als het Clinton Nieuws Netwerk.

De mensen achter Donald Trump zijn inclusief de gnostische Illuminati, die genieën van elke leeftijd rekruteren welke geen deel uitmaken van de regerende bloedlijnen, zeggen bronnen binnen de Illuminati. De Illuminati hebben de voorkeur voor een meritocratie en, sinds de regering van de wereld geheime diensten en leger meritocratisch zijn, betekend dit dat ze de meeste mensen in toom houden door middel van wapens met de uitzondering van een paar huurmoordenaars die op de loonlijst van de bloedlijnen staan.

Direct verslag van een lid van de White Dragon Society uit de VS onthult ook een overweldigende steun voor Donald Trump op straatniveau. Hier is zijn verslag:
 “Ik ging naar een Hillary bijeenkomst twee weken geleden…..er waren misschien op zijn hoogst 1500 mensen. In vrijdagnacht ging ik naar een Trump bijeenkomst in Hershey PA. Dit vulde een heel hockey stadion, op zijn minst 15000, plus 7000 die buiten stonden…Trump verandert rednecks (blanke landarbeider in de zuidelijke staten) in peaceniks (vredesactivisten). Hillary verandert vredelievende liberalen in oorlogszuchtige achterlijken met een afkeer van zichzelf.”

Dit is wat Pentagon bronnen te zeggen hadden over de Presidentiële verkiezing in de VS:
“Het zal worden toegestaan dat het verkiezingsproces op deze manier verder zal verlopen het publiek wordt niet bang gemaakt dus stemmenfraude en andere misdaden zullen openbaar worden gemaakt. Onmiddellijk daarna zal de Republiek worden aangekondigd, Hillary en de cabal gearresteerd worden en corrupte diensten als FRB, DOJ, FBI, IRS, DHS en de CIA zullen worden afgeschaft of hervormd.”

De agentschappen hebben hun deel gedaan door het internet te gebruiken om een stortvloed aan informatie over pedofielen, corruptie, mensenoffer en andere misdaden gepleegd door de bloedlijnen naar buiten te brengen. Klik op de links hieronder om voorbeelden hiervan te zien.
De bloedlijn families verkeren nu in een staat van absolute terreur, letterlijk vechten ze voor hun leven, vluchten ze naar bases in Antarctica en proberen ze om iets vreselijks te doen. Deze schrijver werd ervan beschuldigd door vele trollen dat hij “iets rookte,” wanneer hij recentelijk begint te schrijven over de vele leden van de elite die vluchten naar de bases in Antarctica. Goed nu kun je bevestiging zien op de officiële website van het State Department (departement van Staten) van de VS dat de staatssecretaris van de VS, John “Scull en Bones,” Kerry zal vluchten naar Antarctica op 8 november de verkiezingsdag.


De gezamenlijke media hoereren tijdens de pers briefing waar werd verteld dat Kerry daar heen gaat om “klimaatveranderingen”te bestuderen, echter bronnen bij de CIA zeggen dat de werkelijke reden is dat Kerry naar de Zuid Pool vlucht

om een geheime bijeenkomst van de top bloedlijn machtshandelaren bij te wonen om een burgeroorlog te plannen. Hier is een direct citaat over de zaak van een senior CIA bron in Washington DC:

“Deze klootzakken WILLEN burgeroorlog. Waarom anders zou JK het land verlossen van zijn. Klimaatveranderingen, me reet – Hij heeft een ontmoeting met de elite jongens in Antarctica voor instructies.”

Hier is wat een CIA bron in Azië hierover had te zeggen:

“Ik werd gisteren gebeld op een beveiligde lijn. Mijn contact in…..wilde me laten weten dat zijn team vertrok naar Antarctica voor een erg belangrijke ontmoeting met verschillende hoofden van Staten en senior diplomaten uit verschillende landen en dat hij voor ongeveer een week niet te bereiken zou zijn. Hij gaat er heen als een observator namens…..Dit gebeurt allemaal op een je weet wat je moet weten basis. Geen media hierbij. Hij vertelde me dat dat ze naar “de Special Off the Grid Base gingen. Verschillende landen hebben permanent gestationeerde vertegenwoordigers in deze Meer dan Top Secret Vestiging.”

Het hoofd onderwerp van gesprek zal waarschijnlijk de op handen zijnde bekrachtiging van de Parijs akkoorden zijn welke een verandering van het financiële systeem in de wereld zou betekenen weg van de controle door de bloedlijnen. De onderhandelingen die op 7 november beginnen (wanneer deze nieuwsbrief online gaat) in Marokko worden verondersteld deze overeenkomsten te bekrachtigen.

Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat ”De tegencoup tegen Hillary kinetisch is geworden met in ruimteschepen vliegende cabal leden die een manier zoeken om te ontsnappen aan justitie die hen neerschiet, ondergrondse bases in Italië die vernietigd worden door aardbevingen, terwijl schermutselingen in Antarctica er voor zorgden dat Kerry op bezoek kwam.”

De Illuminati zeggen dat de bloedlijnen een onderzeeër hebben in Guam die gebruikt zal worden om een nucleaire raket af te vuren op Tokyo in een poging om de schuld te schuiven op de Illuminati. De bloedlijnen proberen misschien ook om een valse alien invasie op te voeren of anders gebruiken ze een EMP aanval op het VS machtsnetwerk om een verandering van regering af te wenden, zeggen bronnen bij de CIA.

De bloedlijnen proberen ook om zich een weg uit de problemen te kopen. Dat is waarom Evelyn de Rothschild geprobeerd heeft om $41triljoen te creëren gebaseerd op vals door goud ondersteunde certificaten, zoals eerder gemeld werd door deze schrijver en door Neil Keenan. In feite, benaderde een Rothschild agent vorige week de White Dragon Foundation en bood hen net zo veel geld aan als ze wilden om hun voorgestelde meritocratisch bestuurde bureau voor toekomstplanning te starten.

Echter, als de WDF (onderdeel van de WDS) deze fondsen accepteert, zou dit erkenning betekenen dat de Rothschilds en de bloedlijnen hun op god lijkende macht om geld te creëren uit het niets en dus hun controle over deze planeet en zijn bewoners, zouden behouden. De WDS gelooft dat elk nieuw financieel systeem gebaseerd moet zijn op de werkelijkheid (en dus de Schepper) en niet op fraude. Het gelooft verder dat het proces van scheppen en distributie van geld een transparante dienst aan het publiek moet zijn en niet een privé monopolie.

Pentagon bronnen zijn het eens en zeggen: “De Parijse overeenkomst wordt bekrachtigd wereldwijd op 4 november wat betekent dat de cabal uitgeschakeld moet zijn vlak achter de verkiezing dus de Globale Valuta Reset kan van start gaan wat een voordeel betekent voor de hele mensheid.”

Ze voegen toe dat hoewel de “FBI gokte op de e-mails, Hillary nog steeds verdacht wordt van pedofilie, Clinton Foundation voor omkoping, obstructie van het gerecht, gangster en IRS overtredingen.” Om maar niet te spreken over massa moord in Fukushima, Irak, Haïti en elders. NSA en CIA bronnen zeggen dat Bill Clinton nu ongeneeslijk ziek is door AIDS en misschien niet lang genoeg leeft om voor het gerecht te komen.

Ondertussen “zwaait” in Japan, de regerende Liberale Democratische Partij en het Shinzo Abe slavenregiem “met een witte vlag om zich over te geven,” zeggen bronnen in de Koninklijke familie. Michael Greenberg, de belangrijkste Rothschild agent in Japan, zit nu in hechtenis in de Yokota luchtmachtbasis in Japan, zeggen de bronnen.

In Zuid Korea, wordt de regering van cabal stroman President Park Gyeun-hye ontmaskerd, het werd de facto geleid door een religieuze sekte. Deze informatie heeft er voor gezorgd dat het percentage steun voor Park is gedaald naar 5% en dat dit honderdduizenden betogers de straat op heeft gestuurd om haar ontslag te eisen.


Ondertussen, onthullen NSA bronnen dat Filippijnse President Rodrigo Duterte een drugsdealer is die werkt voor de Ayala en Tan misdaadsyndicaten en dat zijn zogenaamde oorlog tegen drugs alleen een excuus is voor moord op de competitie zodat zijn bende een monopolie krijgt op de drugshandel in de Filippijnen.

Op hun beurt zeggen in China bronnen in het leger en geheime dienst gemeenschap dat terwijl President Xi Jinping zich van de steun heeft verzekerd aan de top van de regerende communistische partij, een gevoelige economie betekent dat hij een weinig ondersteuning heeft van de officiële troepen. Zijn acties op corruptie ook, hoewel hij eerst populair was, wordt hij nu gezien als een aanval op rivalen, voegen ze toe.

Er zijn ook tekenen dat een steeds groter aantal mensen in de Russische Regering zich beginnen te realiseren dat President Vladimir Poetin niet echt is. Dit kan worden gezien in het feit dat Russische diplomaten een ET emoji gebruiken bij hun communicaties wanneer ze Poetin beschrijven.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3908668/Vladimir-Putin-alien-Diplomats-use-grey-ET-emoji-Russian-leader-private-WhatsApp-chats.html 

“[VS President Barack] Obama, Xi Jinping en Poetin zijn allemaal doodsbenauwd omdat hun totale machtstructuur rondom hen afbrokkelt,” was hoe een senior Illuminati lid de situatie beschreef.

In deze omstandigheden, betekent het niet dat er een “eens in de 70 jaar  supermaan” zal zijn op 14 november. Het zou een interessante week moeten zijn.

Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia.