Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 november 2016

Belangrijk Nieuws: Coup en tegencoup? Verspreid deze video’s alstublieft over het Internet / 3 november 2016 door Steve Beckow

Belangrijk Nieuws:
Coup en tegencoup?
Verspreid deze video’s alstublieft over het Internet
3 november 2016 door Steve Beckow

Ik hoop dat iedereen Steve Pieczenik's video viraal maakt (zie hieronder). Ik denk dat dit kan zijn waar we allemaal op gewacht hebben. (1)

Als het niet zo was, kijk er dan naar, want dit is precies hoe ik graag zou zien dat gebeurtenissen zich ontvouwen. (2)

En, nee, dit betekent niet de verkiezing van Donald Trump. De verkiezing kan niet doorgaan met één kandidaat.

En terwijl we toch bezig zijn, maak dan een notitie om iets te doen ter ondersteuning van de NYPD officieren die het bestaan van de e-mails hebben onthuld (Hilary en seksuele slavernij, pedofilie, het witwassen van geld, en erger nog) op de computer van Anthony Wiener, dat ligt aan het hart van het huidige schandaal wat Steve bespreekt.

De e-mails zijn in beslag genomen door de FBI als onderdeel van een cover-up. Deel van het onderdrukken van de waarheid in hen zou normaal gesproken gebeuren om de NYPD officieren die de zaak behandeld te elimineren.

Maar zelfs het NY hoofd van de politie staat pal en heeft de vastberadenheid van de NYPD openbaar heeft gemaakt om het belastend bewijsmateriaal vrij te geven als de FBI niet onmiddellijk handelt door het uitgeven van aanklachten of probeert de zaak te begraven.

De bredere revolutionaire actie, zoals Steve het hier beschrijft,  wordt uitgevoerd door dappere militairen en inlichtingenofficieren en veteranen die 'ziek en moe' zijn van de corruptie in hun regering.

Ik weet niet zeker hoe we moeten verwachten dat nieuws van dit type naar ons toe komt. Maar we kunnen overwegen dat Steve Pieczenik's aankondiging hier in feite de politieke aankondiging is waar wij op hebben gewacht.

Paul Revere zal niet door onze streden gaan rijden deze keer. Hij gebruikt het internet.


Is de Reval die nu komt nu meer belangrijker dan het maken van de revolutionaire, maar vreedzame overgang die hier wordt besproken?

Niet voor mij. De overgang is belangrijker. Ik kan wachten op de Reval (we hebben al jaren gewacht ).

Als we de Reval eerst zouden hebben, zouden geld wisselaars misschien leven in een dodelijke angst dat de “tegencoup” die Steve hier bespreekt een poging was en is om terug te stelen wat we van plan zijn te gebruiken in het voordeel van de mensheid. Op deze manier wordt dat scenario afgewend.

Steve laat zien dat hij weet dat hij de aard kent van de misdaden waar de Clinton Foundation verantwoordelijk voor is. Hij laat zien dat hij de balans en de gecentreerdheid heeft om ons in te lichten, zonder uitvluchten, manipulatie of polariteit. Hij wijst naar een vreedzame overgang. (3) Wat wil je nog meer? Ik steun het.

Laten we de overgang uitvoeren waar Steve hier over praat, de plek volledig opruimen, en dan de Reval hebben. Ik denk dat we dan zouden praten dan over niet meer dan nog een of twee weken.

Ik heb nog nooit gehoord van een beter initiatief dan Steve hier bespreekt. Als het niet waar is, maken het dan waar, Nummer Een.

Wat nu belangrijk is te zorgen dat de verkiezingen opgeschort worden en  het verkiezingsproces opgeschoond wordt. Dat is een grote plank in het NESARA platform wat daar volbracht wordt. Als  we eenmaal starten op weg naar NESARA / GESARA, kan ik me niet voorstellen dat dingen zich langzaam zullen bewegen.

Ik kan me niet voorstellen dat dit slechts een Amerikaans fenomeen is, maar dat alle grote evenementen elkaar opvolgen om de val van de Clinton tak van de Illuminatie en uiteindelijk de rest van de Illuminatie te bewerkstelligen.

Ik ben er klaar voor.

Laatste punt: Dit is niet de eerste keer dat dienende mannen en vrouwen van het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten gemeenschappelijk op hebben gestaan tegen een corrupte regering.

De Amerikaanse marine nam de nucleaire voetbal weg van president George Bush Jr. tijdens het Georgische conflict.

Ranger divisies kwamen rond 2007 in opstand tegen de training in het terrein die duidelijk eerder Iran nagebootste dan Irak. Iran was een brug te ver voor hen.

De marine heeft vliegtuigen gedwongen te landen, die op slinkse wijze kruisraketten vervoerden naar het Midden-Oosten. Zij (met hulp?) hebben nucleaire raketten neergehaald die afgevuurd waren om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

De marine trok een stille coup over het Noordelijk Commando, betrokken bij 9/11en wonnen de controle over NORAD en Solar Warden, en ook de geheime ruimte vloot.

Er zijn altijd mannen en vrouwen in de dienst klaar om op te staan tegen corruptie waar het ook wordt gevonden. Velen zijn in de loop daarvan gestorven.

Dus alstublieft, als waardering voor hen die hun loopbaan en leven riskeren, maak deze video viraal.

Ik ben bereid om te wedden dat dit het begin aanduid van waar we allemaal op gewacht hebben - een vreedzame overgang van regeringen van corruptie en criminaliteit naar regeringen van moraal en welzijn.

Als dat niet zo is, dan kunnen de nieuwe machten zeker gebruik maken van een dergelijk nuttig initiatief.

Meer over het onderwerp:
voetnoten

(1) Ik houd nog steeds de hoop vast dat president Barack Obama volkomen onschuldig is. Het Gezelschap van de Hemel heeft nooit getwijfeld aan haar steun voor hem. Maar ik zal moeten wachten tot nadat het stof is neergedaald om te achterhalen wie een witte hoed droeg en wie er een zwarte droeg.

(2) Naast de beschuldigingen tegen president Obama, de manier waarop gebeurtenissen worden beweerd te zijn ontvouwen is prijzenswaardig, denk ik.

(3) Zullen we zeggen, dat ik er niet aan zal twijfelen dat sommige elementen van de “tegencoup” ... onconventioneel zullen worden gevonden?. De kans dat onze kosmische buren zijn gekomen om ons te helpen, bijvoorbeeld. Rustig, maar erg overtuigend.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl