Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 november 2016

ASCENTIE - DE STELLAIRE ACTIVATIE CYCLUS 2017 / Door: Romeo Baron / 19 november 2016

ASCENTIE - DE STELLAIRE ACTIVATIE CYCLUS 2017
Door: Romeo Baron / 19 november 2016


Het Engelachtig Menselijk DNA Sjabloon was bedoeld om 12 dimensies van bewustzijn te belichamen in EEN leven. Wanneer het menselijk genoom naar behoren functioneert, mensen ascenderen en verplaatsen zich geleidelijk in minder dichte lichamen meestal rond de leeftijd van 44 jaar nadat ze alle 12 strengen van DNA hebben geactiveerd. Wanneer het DNA zich op de juiste manier activeert op de leeftijd van 23 zou men in staat zijn de identiteit van de Ziel te belichamen, en beginnen toegang te krijgen tot de Overziel identiteit, zich bewust zijn van meer dan 6 dimensies en je levensdoel weten. Tegen de leeftijd van 44 zou een mens een wandelende Avatar geworden zijn. Dus menselijke lichamen zouden zich transmuteren van een dichte op koolstof gebaseerde materie naar een op gouden vloeibare lichtmaterie. Deze DNA activering brengt een hoger bewustzijn en ook het gehele vermogen van andere hogere zintuigen, zoals intuïtie, telepathie, helderziendheid, helderhorendheid, teleportatie en directe cognitie.

Echter, in de hedendaagse menselijke genetische code, komt de meerderheid van de DNA strengen overeen met de meerdimensionale anatomie en het bewustzijn is slapende of beschadigd tengevolge van oude blokkades binnen het Kathara raster en de bijbehorende elementen van de subtiele lichaamsanatomie. De mensheid is niet in staat geweest om de DNA strengen 4-12 te activeren, als gevolg van de storingen en DNA blokkades. De 4e DNA-streng komt overeen met het hart chakra, en eenmaal geactiveerd kunnen mensen beginnen met het ervaren van onvoorwaardelijke zelfliefde en het verlangen naar dienstbaarheid aan anderen.


Als alles op een natuurlijke en in Goddelijke orde zou gaan, zou een engelachtig mens DNA-strengen activeren en geleidelijk aan de identiteiten van het eigen Hogere Zelf BELICHAMEN, meer licht en bewustzijn die correspondeert met de DNA-strengen als hieronder:


Leeftijd 0-12            vleesgeworden Identiteit - Dimensies 1-3

Leeftijd 12-23          Ziel Identiteit - Dimensies 4-6

Leeftijd 23-33          Over Ziel Identiteit - Dimensies 7-9

Leeftijd 33-44          Avatar Identiteit - Dimensies 10-12

Op dit moment tussen nu en 2017, gaan de Aarde en de mensheid door een Stellaire Activatie Cyclus. De convergentie is het einde van een stellaire activatie cyclus. De stellaire activatie treedt op wanneer ons zonnestelsel zich uitgelijnd met de hogere frequentiebanden van de Pleiaden (ster Alcyone), Sirius, Arcturus, Orion, en Andromeda. De frequentiebanden voegen vervolgens samen en gaan door de Aarde. De convergentie is wanneer de barrières rond onze cellen en DNA volledig zullen worden verwijderd door de hogere frequenties, waardoor ze meer reactief worden en ons DNA zal opnieuw de mogelijkheid hebben om zijn capaciteit tot 12 actieve strengen in één leven te verhogen.

Wanneer we spreken van de tweede komst van Christus, betekent het dat we zullen terugkeren naar de vibratie van de God Bron, de frequentie geassocieerd met het Absolute Goddelijke; Christusbewustzijn.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl