Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 november 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Dinsdag 1 November 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 1 November 2016


Als je merkt dat je een emotie hebt die oncomfortabel aanvoelt, raden wij je aan te stoppen en je af te vragen: Wat is er aan deze situatie dat ervoor zorgt dat ik me onveilig voel? Is dat waar? Heeft het betrekking op dit leven? Komt het uit deze ervaring of iets dat eerder is gebeurd? Emoties hebben altijd een schat aan informatie voor jou. Als je stopt en de emotie onderzoekt, kun je worden verrast door wat het je te vertellen heeft.

Als je eenmaal bent gestopt en de emotie hebt verkend, vraag jezelf dan af, wat kan ik doen om mezelf veilig te voelen in dit nu moment? Wat heb ik nodig dat ik mezelf kan geven? Speel de rol van je eigen liefhebbende ouder, beste vriend, en gids. Neem alle tijd die je nodig hebt om de emotie volledig te verwerken en houd van jezelf in het proces.

Wij begrijpen dat je veel pijnen hebt gehad en vele energieën hebt die naar boven komen voor erkenning, loslaten, en genezing. Wij verlangen voor jou dat je weet dat er niet een ding is waarvoor je niet de vaardigheid hebt om af te handelen. Als dingen komen, dan is dat omdat ze klaar zijn om geliefd te worden en te worden los te laten, eens en voor altijd, en dat is een prachtig ding!

Wat achterblijft is dat jij - sprankelende, levendige, goddelijke jij, dat jij problemen had omdat jij die zag onder al die oude lagen. Sta jezelf eindelijk toe om helder te schitteren en de weg te wijzen, dat is ware vrijheid en is een glorieus ding om te aanschouwen en te ervaren.


Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl