Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 oktober 2016

Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. Channeling nummer 22 / 23 oktober 2016 / Margreet de Carpentier

Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
Channeling nummer 22
23 oktober 2016 / Margreet de Carpentier

Er is momenteel veel beroering in de wereld, ook in Amerika met het gevecht tussen de toekomstige presidenten. Het zal uiteindelijk heel anders gaan uit pakken als dat men denkt, wacht af, u zult het ervaren u zal het gaan zien.

Alles wat u ziet, wij hebben het over echte zien, is geen waarheid. Veel misstanden zullen aan het licht komen zoals véél boven tafel komt in deze tijd.

U leeft nu in een tijd, in deze hoge energie waar veel mensen naar uitkijken, het wordt het waterman tijdperk genoemd. Er zullen dan gouden tijden aankomen. Mensen die bewust zijn kunnen daar niet op wachten maar de gouden tijden zijn al begonnen, alleen niet overal kan dit zich in één klap over de hele wereld manifesteren.

Langzaam maar zeker komen er steeds meer mensen achter dat vanuit die chaos rust gaat komen. Er zal nog veel meer chaos op uw wereld komen en daar door komen veel ongerechtigheden naar buiten, alles wordt omgekeerd.

De mensen die tot inzicht zijn gekomen zijn vele mensen in uw omgeving, in uw land, meerdere dan u vermoed. Velen willen er nog niet vooruit komen dat zij geloven in ons bestaan omdat zij dat niet durven vanwege hun omgeving, omdat dit niet in de familie geaccepteerd wordt.

Velen gaan leven naar de richtlijnen die wij geven. Liefde en licht, zij sturen liefde en licht de wereld over, liefde en licht naar hun omgeving, de zieken en de mensen die verdriet hebben, naar mensen die eenzaamheid gaan ervaren door dat er een dierbare overlijd.

Er hebben velen groepen zich gevormd om dat licht en die liefde de wereld over te sturen, mensen uit verschillende woonplaatsen die in één groep samen de vrede willen bevorderen door liefde en licht te sturen en energie naar mensen die het nodig hebben. Dat werkt via hun gedachtenkracht Dit is zo belangrijk. Hoe positiever de gedachten zijn hoe beter het aankomt bij degene die het nodig hebben.

Pas op voor angst, er wordt door de media veel angst gezaaid doordat ze continu op de televisie en op de radio berichten verspreiden waar men angstig van wordt. Ga daar niet in mee. Het is niet erg om de journaals en de andere media te bekijken. Ga het omdraaien, stuur liefde en licht naar die chaos naar de mens die gevormd is tot een moordmachine. Voed het niet, als u angstig bent dan voed u het. Wij kunnen dit niet genoeg vertellen. Kijk of uw gedachten hierover positief zijn en stuur die positieve gedachten naar die gebieden. Stuur de gedachten van liefde en licht ook naar de mensen waar u problemen mee heeft, naar uw oorlog in het klein.

Stuur liefde en licht en laat het. Loslaten is ook er geen aandacht meer aan schenken, maar alleen de aandacht in dat ene moment zonder angst met licht en liefde.

Creëer allen gezamenlijk een mooiere wereld. Nu de energie hoger en hoger wordt en er steeds meer hulp komt vanuit de buitenaardse werelden is er een tijd aangebroken dat u, uw wereld kunt creëren, dat u via uw gedachtenkracht uw eigen creaties kunt maken. Ga niet zitten afwachten met de gedachten dat lukt niet, ik vind het helemaal niet prettig, ik voel me ongelukkig, kijk eens naar die rotzooi in die wereld.
Ga positief denken en wees een voorbeeld.

Kijk naar uzelf, kijk in de spiegel en zie uzelf, vind uzelf bijzonder, vind uzelf mooi. Ook als u ouder wordt met een rimpel want die rimpels zijn verdiend en zijn ook mooi. Vind uzelf mooi, van binnen en van buiten, vind uzelf uniek want elk mens is uniek, elk mens is speciaal. Elk mens hoort geliefd te zijn, geliefd door uzelf.

Ga  ook met uw fouten en misschien uw uiterlijk waar u niet te vrede mee bent, eerst honderd procent van uzelf houden dan komt u beter in uw vel te zitten.

Vind uzelf speciaal, want dat bent u, hou van uzelf dan kunt u nog meer liefde aan een ander geven. Liefde voor de mensheid.

Liefde voor de mensen om u heen en dat verspreid zich, want die mensen gaan zich ook weer speciaal voelen want ze voelen dat ze geliefd zijn. Wij hebben het nu niet over een partner, nee gewoon vrienden, mensen bij u in de straat, kennissen, mensen waar u van houd. Er zijn vele soorten van houden van. Als u met uw liefde, die mensen omhoog kan tillen zijn zij bij machte om het ook weer bij een ander te doen. Maak de kring daardoor groter, de kring van liefde en licht. Net zoals die steen die u in het water gooit, de kringen worden steeds groter, het zal zich verspreiden.

Mensen zijn van oorsprong nomaden die waren aan het trekken om voedsel te vinden.

Er zullen altijd mensen vertrekken naar andere streken, naar andere gebieden en als zij het daar ook weer uit kunnen dragen groeit het, groeit het positieve. Draag het uit. Wij proberen het uit te dragen via Margreet zodat andere mensen hierover kunnen lezen en er hún lessen kunnen uithalen, de lessen of eigenlijk zijn het geen lessen het zijn de normale dingen van het leven, maar van de normaliteit daar zijn veel mensen vanaf gedreven door de opvoeding, opvoedingen die anders waren, opvoedingen die overgelaten werden aan de scholen en de regels van de regeringen. De opvoeding begint in het gezin.

Als u uw kind geborgenheid kunt geven en opvoed zodat ze weerbaar in de wereld kunnen zijn, dat zij ook hun mond durven open te doen zodat zij ook hun waarheid kunnen vertellen. Dan zal de wereld veranderen maar hang er geen tijdperk aan vast, want de tijdperken vloeien in elkaar over. Dit gaat niet per dag, maand of jaar, die vloeien in jaren tijd in elkaar over, langzaam maar zeker net zo als het watermantijdperk.

Het lijkt niet zo maar, het is al vele malen beter geworden op de wereld als dat het was. U hoort nu alles wat er op de wereld gebeurd. U ziet via de media alles wat er gebeurt aan misstanden op de wereld en dat is goed, want dan kunt u die misstanden ondermijnen met uw positieven gedachten en kracht maar niet met angst en de gedachten omdat het te dichtbij komt. Ga dan niet denken dáár ga ik niet heen want het is daar te gevaarlijk, misschien wordt daar wel een bom gegooid. Dan bent u al bezig de angst te voeden. Ga in uw kracht staan, durf in uw kracht te staan, durf te zijn wie u wilt zijn.

Het leven is niet altijd makkelijk maar durf over drempels heen te stappen, pak uzelf aan want groei is niet altijd makkelijk. Het is ook vaak de angst om iets meer naar buiten treden, iets meer te vertellen van hoe u er over denkt. Iets meer samen met elkaar ergens over praten, over onderwerpen die toch nog een beetje taboe zijn in uw wereld.

Er zijn minder taboes als dat u vermoed. Er zijn mensen die hunkeren naar groepsgesprekken zo als u die meemaakt na deze channelingen. Maar men weet niet de weg waar ze dit kunnen vinden en in hun omgeving durven ze hun mond niet open te doen. Durf te gaan praten, durf uzelf te gaan uiten, durf uw emoties te tonen, durf zwak te zijn.

Vanuit die zwakheid, wat u denkt dat het zwakheid is, groeit u in kracht, de oerkracht die iedereen in zich heeft. Als u zich kwetsbaar durft op te stellen tegenover de ander krijgt u een wissel werking, dan durft de ander zich ook meer open te stellen en komt u tot heel andere gesprekken. Dit is een beetje eng want we zitten nog te veel tussen die vier muren. Weet, elk huisje heeft zijn kruisje en als men meer met elkaar zou delen, ook in uw omgeving, dan is het makkelijker te dragen, dan kunt u misschien door gesprekken de situatie waarin u zit  vanuit een ander standpunt gaan bekijken.

Het leven op uw aarde is niet altijd makkelijk, het is uw leerproces, een continu leerproces, een leerproces dat nooit stopt, een leerproces wat pas stopt als u overlijd.

Maar tussen de leermomenten dan is het net als de rivier van het leven waar wij vaker over vertelde en mag u het fijn hebben, mag u genieten.

Blijf er niet in hangen, geniet in het nu, geniet van de momenten, maak er geen tranendal van, blijf er niet in hangen. Durf knopen door te hakken. Probeer weer in uw kracht te komen als u uit uw evenwicht bent geraakt. Soms heeft u tijd nodig om te rouwen, rouwen omdat u mensen los moet laten, omdat u er anders onderdoor gaat, of rouwen als u iemand die u dierbaar was verloor aan de dood. 

Wéét dat u er uiteindelijk sterker uit komt. Het is een proces wat u uiteindelijk sterker zal maken, krachtiger zal maken en heb dan geen angst om verder te gaan met uw leven, heb geen angst om weer contacten te gaan maken als u daar aan toe bent.

Heb geen angst voor misschien weer een rouwproces. Maak het leven ondanks alles zo aangenaam mogelijk voor uzelf. Leer weer om u heen te kijken, leer de natuur te zien, leer de lieve woorden die tegen u gezegd woorden te ontvangen, leer te luisteren, te luisteren naar elkaar. Het doet zo goed want praten en luisteren naar elkaar geeft verwerking van emoties.
Dat maakt uw leven lichter, letterlijk en figuurlijk.

Doe eens gek, als u blij bent en u wilt een huppeltje maken, ook al kunt u dat niet zo goed meer. Maak dat huppeltje, drink de blijheid op die u dan voelt. U zult dat dan gaan uitstralen naar de mensen om u heen. Zij zullen dat aan u zien, het stralen vanuit uw kern en daardoor zich ook blijer gaan voelen en kunnen even hún sores, hun pijn vergeten. Soms beseffen ze zelf het niet dat dit gebeurd.

Loop met een open blik op de wereld, durf uzelf te laten zien, durf te genieten van de gesprekken die u met mensen kunt hebben, durf naar buiten te treden en er meer en meer te zijn voor uzelf en voor elkaar.

Iedereen praat over vrede, iedereen wil rust en vrede. Dit betekend: er zijn voor elkaar in liefde en in leed, dat helpt, dat helpt ook voor verwerking. Kom uit uw huis vandaan en treed naar buiten, Ga genieten.

Verdrink niet in alles wat u voorgeschoteld krijgt door de media. Zij moeten hun zendtijd vullen, alles wordt herhaald en herhaald. Van de grote gebeurtenissen ziet u vaak niet de gehele waarheid. De televisie is en blijft entertainment, probeer daar doorheen te kijken.

Probeer u niet te ergeren, maar zend liefde en licht over de aarde en de mensen die het nodig hebben.

RAPHAEL & ISORITS