Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwe Spectrums van jullie Heelheid, Boodschap van Aartsengel Michaël,........ / 05 Oktober 2016 / door Ailia Mira:

Nieuwe Spectrums van jullie Heelheid
Boodschap van Aartsengel Michaël, de Raad van Stralend Licht & de Elohim van Genade,
05 Oktober 2016 /gechanneld door Ailia Mira:

Lieve vrienden,

Diep in jullie, ga je opnieuw naar een geboorte. Nieuwe wegen van zijn openen zich en jullie stappen daarin, in je bewustzijn met een vaardigheid die bereikt wordt. Er is meer duidelijkheid en meer vermogen om nu te ontvangen. Er is meer troost door het zien van de visie in je leven, op manieren die je vreugde geven en een je goed voelen zonder dit naar de kritieke negatieve stem van vrees te brengen.

Als je jezelf in een nieuw soort van zelf laat brengen, dan schep je het bewustzijn van je identiteit op een wijze dat meer naar je toe laat komen. Jullie zullen dit ontdekken in je stoffelijke staat, in je emotionele antwoorden en het meest van alles in de ideeën die naar je toe komen.

De wereld opent zich naar jullie toe omhoog, jullie, die geloven in je dromen, die je innerlijke weten omhelzen en dat wil leven. De wereld opent zich naar je toe en de vervulling in overvloed die je kende was mogelijk toen je naar de Aarde kwam en die wordt meer levend en werkelijk.Jullie gaan verder dan de polariteit. Verder dan ideeën over wat je moet doen en de vermoeidheid om te doen wat je voelt dat je moet doen terwijl je op dezelfde tijd probeert de worstelende energieën van je ware vorm, water te geven en te voeden. Jullie werkelijke leven, dat wat het voertuig is voor je Ziel, komt in je innerlijke visie naar voren.

Als je jezelf meer vertrouwt, kalmeer je meer. Je kunt leven met minder stress zelfs als je medeleven hebt voor de immense veranderingen en hoe die energie veranderingen zich op het wereld toneel uitspelen. Je voelt je vaker meer gecentreerd, vaker dan niet en je bent klaar voor meer.

Het is juist dat jullie klaar zijn voor meer. Je hebt energetisch een structuur gebouwd die je in de nieuwe rijken van Schepping kan voeren die hier op Aarde bestaan.

De zuivere lijn van spirit, het ascentie pad, de vervulling van de bestemming van de mensheid roept je en je resoneert toenemend met die lijn van licht. Instortende andere parallellen zoals je echt bent en een lijn vormt.

De concentratie van je wezen verhoogt zich als je niet langer alle alternatieven opstapelt van wat zou moeten, eigenlijk moet en kan het niet en wil het niet en zijn ze niet toegestaan en zullen ze niet werken. Omdat je niet langer de noodzaak voelt om in vrees te leven en de veiligheid energie te geven van wat te doen wat je gezegd werd dat je leven was, jullie zijn meer energetisch en heel. De ideeën van wie jij bent die je in beperking hielden vallen nu, om met je te verankeren. De wereld weerspiegelt die transformatie naar je terug, in toenemende gelegenheden, schoonheid, familie en met het zich manifesterende gevoel van hoop in je.

De hoop groeit. Hoop en een gevoel van welzijn breiden zich in je uit. De meest intense aanwijzingen van ascentie groeien, een heel echte zin van dat alles goed is en dat je in staat bent. Het is verbazend dat je nu dit van binnen weet. Je weet dat je in staat bent zelfs omdat je niet zeker bent hoe je je vermogens moet openen. Het is nu anders, zich niet bekommerend. Je weet dat je in staat bent van meesterschap en van leven in blije overvloed, immense vrijheid en liefde. Je weet het.

Het is deze zekerheid in je die het spel verandert voor je. Het is het opnieuw in lijn staat van jou met de liefde die je bent en om het veld te openen van licht die je belichaming is en de waarnemingen erin, naar nieuwe energievelden. Dit absolute weten van je aangeboren vermogen is in feite de sleutel, die licht gangen opent vanuit je grootheid en die je mensheid doet binnenstromen met bevrijdend bewustzijn en samenhang.

De integratie hiervan beïnvloedt velen van jullie nu betekenisvol. Je kunt je ruimtelijk voelen, duizelig, veranderd, uitgebreid, niet in staat om je te focussen, of andere manieren, wees je bewust dat verandering, diepe verandering plaats vindt en dat je een beetje in een voorportaal zit totdat je in een nieuwe staat komt van homeostase.

Dat is wat er komt, lieve vrienden, een NIEUW niveau van zijn, een evenwicht dat anders vibreert en met een wijder spectrum van je heelheid, is hier aanwezig.

We kijken uit naar de mede-schepping die zal volgen als jullie opduiken. In de tussentijd omgeven wij jullie met liefde. We zien jullie als het goddelijke wezen die jullie zijn en vergroten je heelheid door dat weten.

Ik BEN Aartsengel Michaël met de Raad van Stralend Licht en de Elohim van Genade.