Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 10 oktober 2016

Na Ascentie: zal Vervuiling Verdwijnen / 9 oktober 2016 door Steve Beckow

Na Ascentie: zal Vervuiling Verdwijnen
9 oktober 2016 door Steve Beckow

De "Na Ascentie" serie kijkt naar wat we kunnen verwachten nadat we toegang tot de Vijfde Dimensie verkrijgen.

Laten we eens kijken naar wat er met de vervuiling gebeurt, in de vorm van vraag-en-antwoord.

Vraag: Wat is onze toekomst met betrekking tot het uitbannen van de vervuiling?

Jesus: De ongelooflijk schadelijke activiteiten die al tientallen jaren doorgaan over de hele planeet komen tot een einde.

De materialen die zogenaamd essentieel zijn voor het runnen van jullie economieën via opgravingen, mijnbouw en het boren zijn niet nodig, omdat er veel meer gebruiksvriendelijke materialen zijn die direct beschikbaar zijn om ze te vervangen - kennis die is verborgen om een geloof te creëren in schaarste en de macht handhaaft van de egoïstische en zelfbenoemde elite.

De kennis en technologie die nodig is om vrij te geven en het ontwikkelen van deze overvloed van ecologisch duurzame materialen wordt binnenkort onthuld, en dit zal de totale uitroeiing van de armoede in de wereld mogelijk maken, terwijl het rijkelijk voorziet in al jullie fysieke behoeften. De Nieuwe Tijd is gearriveerd en het bewijs daarvan wordt duidelijk voor allen die ervoor kiezen om het te zien. (1)

SaLuSa: Niet langer zullen grote stukken land worden gebruikt voor landbouw, en op een gegeven moment zullen voedsel replicators worden gebruikt totdat jullie door "gedachtekracht" alles in het leven kunnen creëren wat jullie nodig hebben. Er is geen noodzaak tot verkrachting of de Aarde geweld aan te doen voor de productie van voedsel of voor fossiele brandstoffen. Het zal worden hersteld in zijn oorspronkelijke onberispelijke staat en jullie zullen de Bewakers van de Aarde worden. Evenmin zal het een dumpplaats zijn voor al jullie afval, wat niet wordt gebruikt, zal worden behandeld of veranderd voor andere doeleinden. Vervuiling zal ongekend zijn omdat er geen processen zullen zijn die vervuiling zullen produceren.

De grootste veranderingen zullen er zijn in jullie huidige vormen van reizen, en de verbrandingsmotor zal uiteindelijk verdwijnen en niet meer gebruikt worden. Niet alleen dat, maar de nieuwe voertuigen zullen veel sneller zijn en veiliger te gebruiken. Zij zullen met behulp van vrije energie werken, welk onze bron van kracht is voor onze voertuigen. Iedereen zal ze kunnen gebruiken en zij zullen absoluut vervuiling vrij zijn. Deze veranderingen zijn al lang geleden gepland en zijn klaar om van start te gaan zodra het veilig is om hen te introduceren. (2)

Vraag: Zal dit één gigantische opruiming zijn of zal vervuiling een gewoon, terugkerend probleem zijn?

SaLuSa: In de toekomst zal er niet een herhaling plaatsvinden van de vervuiling wat jullie gewend zijn te ervaren. Het gebruik van vervuilende machines of installaties zal niet langer nodig of toegestaan zijn. In plaats daarvan krijgen jullie nieuwe werkwijzen die "schoon" zullen zijn om te gebruiken. (4)

Vraag: Jullie zijn al aan het werk geweest, is dat niet zo?

SaLuSa: Wij, zoals velen van jullie hebben zoveel als mogelijk vanuit onze posities gewerkt om het collectief van de mensheid te helpen ontwaken voor de onrechtvaardigheid die jullie wordt aangedaan in de vorm van luchtverontreiniging en vervuiling van de grond van onze geliefde Gaia, maar nogmaals, we kunnen alleen maar zoveel doen met betrekking tot dit alles.

Wat we niet hebben kunnen stoppen met betrekking tot schade voor jullie omgeving via de vervuiling die wordt gevoed door de mensheid, is helaas nodig geweest om te ervaren, vanwege jullie vrije wil ... en jullie wens om de resultaten van alles wat jullie gecreëerd hebben te ervaren en neer te zetten voor jullie zelf. ...

Natuurlijk heeft de mensheid lang bestaan onder een Wet van Genade, die de hoeveelheid mogelijke negatieve karma (matigde) een individueel of collectief zouden ervaren als gevolg van hun acties, en het is vooral als gevolg van deze wet, dat we in staat zijn om vruchtbaar te werken in jullie luchten zoals wij doen. (5)

Vraag: Er zijn veel problemen om aan te pakken. Welke prioriteit heeft in dit geval de zuivering van de vervuiling voor de hemel?

Matthew Ward: Aan het bevrijden van de Aarde van de toxiciteit zal hoge prioriteit worden gegeven aangezien vorderingen anderszins een gezonde omgeving nodig hebben, dus alle verontreinigende stoffen, met inbegrip van straling van het afbreken van uranium, zullen vrij snel worden gedématerialiseerd of geneutraliseerd met de technologie van jullie ruimte families. (6)

SaLuSa: De vervuiling van de zeeën is een belangrijk punt van zorg omdat het gebieden doodt die het leven in stand houden die hen dan overvloedig moet ondersteunen. In veel gebieden is de bodem verzadigd met chemicaliën en zij moeten gereinigd worden zodat zij volledig kunnen worden hersteld.

Er is veel werk van deze aard die je welke je bijna een onmogelijke taak zouden presenteren, maar zoals jullie nu zien, zijn er nieuwe ontdekkingen die enorm dergelijke operaties zullen versnellen. Inderdaad, met onze hulp zal de taak van het opruimen van de Aarde zo veel gemakkelijker worden. Er zullen veranderingen van dien aard zijn dat het niet langer nodig zal zijn dat jullie industrie vervuilende of giftige chemicaliën gebruiken. Er zijn veel veranderingen gepland die het hele proces om jullie Aarde te herstellen zullen versnellen. (7)

Vraag: Wat is de grootste verandering op dit gebied?

Ashira: De grootste verschuiving - en we kunnen niet wachten, al zullen we dat wel doen - is het schoonmaken van de steden ... schone zuivere lucht, in steden, landen, naties - jullie hebben zoveel oorlogen die zich centreren rond gas en olie - dit is absurd!

Maar wat we zullen voortbrengen is de manier om te werken met energie op verschillende alternatieve manieren, zodat jullie niet Moeder Aarde hoeven blijven te verminken en in haar te boren. (8)

Vraag: De toekomst klinkt spannend.

SaLuSa: Woorden zijn ... onvoldoende om volledig te beschrijven waar jullie naar uit kunnen zien in de toekomst. Echter, met onze komst zullen wij ervoor zorgen dat jullie de redenen begrijpen voor de ondernomen acties. Ze zijn om jullie kennis te laten maken met onze manier van leven die ook die van jullie zal worden, en alles zal veranderen en verwijderen dat eerder heeft geleid tot vervuiling of schade aan jullie of Moeder Aarde.

Het betekent wijzigingen aan veel van jullie methoden van de productie, en de gebruikte materialen. Jullie zullen niet langer werken in gevaarlijke omstandigheden, en in feite zullen werkwijzen veel meer geautomatiseerd worden. Vuil en zweet zullen dingen van het verleden zijn, en niemand zal nog arbeiden op zo'n manier. (9)

Sheldan Nidle: De enorme hoeveelheid vervuiling moet geëlimineerd worden. Het probleem van het afval dat op dit moment jullie rioleringen verstopt en voorkomt dat jullie de hoeveelheid drinkwater krijgen die nodig is, kan gemakkelijk worden gecorrigeerd. Jullie zijn in staat om technologieën aan te wenden die jullie wereld transformeren . ... Jullie gaan een nieuwe en dynamische realiteit binnen! (10)

SaLuSa: Alles dat van een lagere vibratie is zal uiteindelijk worden omgezet of verdwijnen uit jullie zicht. Dat is hoe de Aarde zal worden hersteld met alle sporen van vervuiling verwijderd. Een nieuwe Aarde staat op het punt om geboren te worden, zodat jullie een ander stadium kunnen beginnen in jullie evolutie.

Het zal zeer geruststellend zijn en zal de vreugde en het geluk terug brengen dat ontbrak in het leven van vele mensen. Het Licht zal schijnen uit alle richtingen, en de bewustzijn niveaus van alle vormen van leven zullen worden verhoogd. (11)

Vraag: Zijn er technologieën en apparatuur beschikbaar om de schade aan de planeet te repareren?

Saul: De technologieën en apparatuur die nodig zijn om de schade te herstellen Aan de planeet als gevolg van het decennia lange gebruik van onnodig destructieve methoden van het oogsten van zowel minerale als biologische hulpbronnen zijn nu beschikbaar en zullen worden gezet om eerst te werken aan het verzachten van de schadelijke milieu-effecten die reeds veroorzaakt zijn, en vervolgens om gebieden te genezen waar vernietiging heeft plaatsgevonden.

Degenen onder jullie die een aantal van de extreme plundering gezien hebben die zijn gepleegd in afgelegen gebieden zouden kunnen denken dat de schade niet meer te repareren is, maar de planeet is een moedige en krachtige ziel, en de remedies die nu beschikbaar zijn om te helpen bij haar genezing zijn heel opmerkelijk. Waar jullie aan zouden kunnen denken als verbluffende resultaten beginnen te ontstaan als deze middelen worden toegepast. (12)

Vraag: Ik heb gehoord dat jullie energetische omzettingen gebruiken om de vervuiling en de gevolgen ervan uit te roeien.

Saan: Jullie zullen ook in staat zijn om energetische transmutatie te gebruiken  om de vervuiling te verzachten en te reinigen  van de grootste gevolgen van de vervuiling die is gemanifesteerd en zo lang gevoed, en de Pleiadiërs en Siriërs in het bijzonder nemen zich voor om zichzelf te stationeren in je luchten om reeds uit te voeren wat, voor jullie collectief, zeer geavanceerde en ingewikkelde heling en zuiverings taken lijken.

Zoals bekendgemaakt door anderen, zijn er inderdaad formules gedownload in de atmosfeer van Gaia en samen met dit, pure energie uit het hart van hen aan boord van schepen (waardoor de formules) worden toegevoegd en gemengd met de energie verdeeld in jullie luchten, veel van wat ongezien is.

Deze energie is transmutatie gebaseerd van aard en dient om de vervuiling te reinigen voor zover toegewezen door de zielen die de energie manifesteren en voeden door hun bewuste technologie. (13)

SanJasKa: De mate waarin jullie worden meegenomen in deze [goddelijke] energie [binnenin] eerder dan het toestaan van jezelf om kanalen te worden voor de oude Aardse energie die jullie huidige paradigma lopende houden voor generaties lang, bepaalt jullie vermogen om grotere percepties van het te vinden.

Jullie zullen in staat zijn om daarmee heel veel te doen voor de ascentie van jullie Aarde, en als jullie grotere erkenning en begrip ervan vinden, neemt ook jullie vermogen om het te gebruiken toe. Jullie zullen uiteindelijk merken dat jullie in staat zijn om het verder te brengen en deze energie uit te drukken meester te worden, en jullie zullen merken dat jullie in staat zijn om het te gebruiken voor positieve reiniging en verzachtende doeleinden.

Jullie zullen de energie gebruiken die jullie binnenin je vinden om de vervuiling, die zich gemanifesteerd en gevoed heeft op jullie Aarde, op een overvloed aan verschillende manieren te reinigen, en velen van jullie zullen kiezen om de technologie te gebruiken waarmee wij jullie zullen helpen te begrijpen en er over te beschikken, ten behoeve van verzachten en reiniging van de vervuiling. (14)

Pleiadian Interview: Wij, zoals velen van jullie, hebben zoveel als mogelijk vanuit onze posities gewerkt om het collectief van de mensheid te helpen ontwaken voor de onrechtvaardigheid die jullie wordt aangedaan in de vorm van luchtverontreiniging en vervuiling van de grond van onze geliefde Gaia, maar nogmaals, we kunnen alleen maar zoveel doen met betrekking tot dit alles.

Wat we niet hebben kunnen stoppen met betrekking tot schade voor jullie omgeving via de vervuiling die wordt gevoed door de mensheid, is helaas nodig geweest om te ervaren, vanwege jullie vrije wil ... en jullie wens om de resultaten van alles wat jullie gecreëerd hebben te ervaren en neer te zetten voor jullie zelf. ...

Natuurlijk, heeft de mensheid lang bestaan onder een Wet van Genade, die de hoeveelheid mogelijke negatieve karma (matigde) een individueel of collectief zouden ervaren als gevolg van hun acties, en het is vooral als gevolg van deze wet, dat we in staat zijn om vruchtbaar te werken in jullie luchten zoals wij doen. (15)

Vraag: Wat zullen we doen om de vervuiling uit te roeien?

Hathors: Er zijn zo veel groepen en individuen die werken achter de schermen op jullie wereld en in de hogere dimensies aan de restauratie van jullie planeet en aan alles dat er uit voort komt. Echter wij, groot in aantal zoals wij zijn, kunnen nog steeds niet al dit werk zelf doen. (16)

Sheldan Nidle: Jullie tijd en energie zal worden vrijgemaakt, zodat het jullie in staat zal stellen ... de lucht, water- en bodemverontreiniging van jullie planeet aan te pakken. Op deze manier zullen jullie afstuderen naar een geheel nieuwe relatie met jullie thuiswereld waarin jullie leven, een die jullie steeds meer een bekwame en liefdevolle voogd ziet worden met het toezicht op de harmonieuze verspreiding van alles wat nu gebeurt doorheen jullie wereld. (17)

Vraag: Wat is het verschil met het leven in de hogere niveaus waar geen vervuiling wordt geproduceerd?

SaLuSa: Neem ... de verschillende bronnen van de Aarde die dagelijks worden gebruikt om jullie wereld en haar eisen in stand te houden. In de hogere niveaus zal dat bijna overbodig worden naarmate je minder behoefte hebt om van de Aarde te nemen, wanneer je kunt creëren wat je wilt door de kracht van het denken. Op dezelfde manier zoals het wegdoen van jouw creaties als je ze niet meer nodig hebt, is er geen afval of vervuiling als alles is teruggegeven aan het ongemanifesteerde om opnieuw te worden gebruikt. Wanneer jullie dergelijke niveaus bereiken zullen jullie de kennis en het vermogen om dergelijke zaken te behandelen hebben, als jullie bewustzijn samenhangend met de verwachting van een Galactische Wezen zal zijn. (18)

Vraag: Dat doet me denken aan de situatie op het Astrale Vlak.

Cliffy McLean: Er is geen verspilling [op het Astrale Vlak] omdat het bijzonder sap [uit de vruchten wordt besproken] die kunnen worden weggeworpen en oplossen in de omringende ether en, onmiddellijk, terugkeert naar de essentie van de boom. (19)
Verwijzingen:
(1) Jesus via John Smallman, May 26, 2013, at http://johnsmallman2.wordpress.com.


(3) Available.

(4) SaLuSa, Sept. 19, 2012.

(5) “Channeled Pleiadian Interview: Awakening to Pollution, Increasing Disclosures and Understanding Energetic Alchemy,” by Wes Annac, June 11, 2013 at http://aquariusparadigm.com.

(6) Matthew’ s Messages, Oct. 22, 2008, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm. Depleted Uranium would have been a planet-killer, omnicidal had the galactics not seen to it. See Depleted Uranium: Why We Must Not Go to War with Iran

(7) SaluSa, June 19, 2015.

(8) “Transcript: Heavenly Blessings ~ Commander Ashira Returns for a Further Discussion on Galactic Life,” channeled by Linda Dillon, March 25, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/03/30/transcript-heavenly-blessings-commander-ashira-returns-for-a-further-discussion-on-galactic-life-march-25-2014/.

(9) SaLuSa, June 14, 2010.

(10) Sheldan Nidle, Jan. 19, 2016, at http://www.paoweb.com/sn011916.htm

(11) SaLuSa, May 4, 2012.

(12) Saul, May 8, 2013, at http://johnsmallman.wordpress.com.

(13) “Saan and the Arcturian Councils: You’re Spiritual Explorers by Nature,” channeled by Wes Annac, August 13, 2013 at http://aquariusparadigm.com.

(14) “SanJAsKa and the Pleiadian High Council: Continual Revolutions of Peace and Love,” channeled by Wes Annac, August 20, 2013 at http://aquariusparadigm.com.

(15) “Channeled Pleiadian Interview,” ibid.

(16) “The Hathors: Influential Awakenings, Accepting Unexpected Truth and Creating Collective Revolution,” channeled by Wes Annac, August 16, 2013 at http://aquariusparadigm.com.

(17) Sheldan Nidle, September 17, 2013 athttp://paoweb.com/uf091713.htm.

(18) SaLuSa, May 14, 2011.

(19) Cliffy McLean in Lesley May, med., Letters from Mother. A Family Biography in Two Worlds. Ed. Edmund Bentley. London: Psychic Press, 1964, 81.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl