Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 oktober 2016

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 2/3 / 6 oktober 2016 / door Steve Beckow

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 2/3
6 oktober 2016 / door Steve Beckow

Vraag: Zal er zoiets als veroudering zijn in de hogere dimensies?

Matthew Ward: Terwijl ... oudere mensen hartverscheurende bezorgt zijn voor hun gezin op dit moment, zal dit binnen een paar jaar geen probleem meer zijn. ... De absorptie van licht brengt niet alleen spirituele helderheid; het verandert ook lichaamscellen in een kristallijne structuur die niet zal degenereren net zoals driedimensionale lichaamscellen. Ziekten beinvloeden nu  de hersenen, samen met alle andere om zich heen grijpende ziekten op de driedimensionale Aarde, deze zullen die niet meer bestaan wanneer de planeet bevrijd is van de lagere frequenties. (1)

SaLuSa: Veranderingen in jullie lichaamscellen [zullen] jullie jong en gezond houden. (2)

SaLuSa: Veroudering zal ... vertragen als jullie eenmaal de volwassenheid hebben bereikt, zo komen jullie op een punt waar het niet meer zal optreden. (3)

Mike Quinsey: Jullie levensduur zal ... toenemen met de verheffing in trillingen en een punt bereiken waarop jullie het verouderingsproces zullen omkeren. Jullie zullen je leven leven als jong volwassen personen en zo blijven bestaan totdat jullie besluiten dat je een andere uitdaging nodig hebt om je evolutie te stimuleren. Jullie zullen het ermee eens zijn dat alle problemen en verdriet die jullie hebben ervaren zo ver van jullie weg lijken te zijn, dat ze niet langer een plaats in jullie leven zullen hebben. (4) 

SaLuSa: Iets dat niet zou worden opgemerkt is dat, vanwege de hogere trillingen, het verouderingsproces wordt vertraagt. Uiteindelijk zal het stoppen, en als je eenmaal  kristallijnen cellen hebt kan het hele proces worden teruggedraaid door de kracht van gedachte. De nieuwe cellen zullen een grotere mate van bewustzijn hebben dan voorheen, en snelle op gedachten reageren.

Al in jullie Astral niveaus waar zielen doorgaan na de dood, hebben ze voldoende vermogen om zich te presenteren aan jullie als ze willen worden gezien. Dit is duidelijk handig wanneer nieuw aankomende zielen ontmoetingen hebben met anderen die vele, vele jaren voor hen zijn overgegaan. In dit opzicht, als jullie ascenderen gaan jullie niet echt iets ervaren dat helemaal nieuw voor jullie is. (SaLuSa, 28 oktober, 2011.)

Vraag:  Zullen we nog steeds honger hebben?

SaLuSa: In een fysiek lichaam ervaar je honger, maar als een geascendeerd wezen heb je een lichter lichaam van een hogere vibratie, en zal dat niet langer jullie ervaring zijn. Jullie vereisten voor levensonderhoud zullen grotendeels worden bediend door de energieën overal om jullie heen. Wanneer jullie je altijd levendig en gezond voelen, stoppen jullie niet om na te denken over het vullen van jullie lichaam. Echter, er zijn situaties waarin lichte voedingsmiddelen en vloeibare verfrissing worden genomen en waarvan wordt genoten. (1) (SaLuSa, 22 maart 2010.)

(1)  Let op de gelijkenis tussen onze situatie na Ascentie en de situatie van de geesten in de rijken voorbij de fysieke dood. Zie hier en volgende.

Vraag: Wanneer zullen we de zwaarte van het fysieke lichaam afwerpen?

SaLuSa: Als jullie omhoog getild worden, worden jullie meer van het Licht, en met Ascentie zal de zwaarte van het fysieke lichaam afgeworpen worden. Om vrij te zijn is nogal een opwindende ervaring, en je wordt letterlijk opnieuw geboren. (SaLuSa, 22 februari 2012.)

Vraag: Zullen we nog steeds slaap nodig hebben?

SaLuSa: In de lagere vibraties word je heel gemakkelijk doodmoe. Omdat jullie in een lichter lichaam zijn, heeft het in tegenstelling tot op Aarde geen periodes van slaap nodig, maar is rust voldoende om jezelf opnieuw van energie te voorzien. (SaLuSa, 20 mei, 2009.)

SaLuSa: Het belangrijkste is dat jullie altijd helemaal bekrachtigd zijn, en niet de matheid en vermoeidheid ervaren die een normaal onderdeel is van jullie dagelijkse- leven op dit moment.

Omdat jullie je energie aanvullen naarmate jullie verder gaan, is er geen noodzaak voor lange periodes slapen zoals nodig is op Aarde. Jullie kunnen rusten en ontspannen, maar je lichaam is van een hogere trilling, en heeft geen lange regelmatige nieuwe energie impulsen nodig. (SaLuSa, 28 februari 2011.)

Vraag: Wanneer zullen nieuwe uitvindingen in de geneeskunde worden vrijgegeven?

Sheldan Nidle: Een wereldwijd jubelfeest is om een grote energie vrij te geven, en dat is om jullie nieuwe uitvindingen in de geneeskunde, wetenschap en reizen te brengen. Deze apparaten zijn om het mogelijk te maken jullie verscheidende samenlevingen in staat te stellen om de ziekten te overwinnen, het opnieuw uitvinden van jullie wetenschappen en gemakkelijk reizen naar de meest afgelegen delen van jullie wereld! (Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie, 3 maart 2015)

Salusa: De hogere vibraties zullen veel medische problemen verhelpen en, met de komst van de Steden van Licht, zo zullen helende kamers en andere geavanceerde technologieën in staat zijn om ze te behandelen. (SaLuSa, 25 juni 2012.)

SaLuSa: Maar voor wat verborgen is, zouden jullie bijvoorbeeld een remedie kunnen hebben voor de gesel van de Mens, dat kanker is. Veel medische vooruitgang is in het verborgene gehouden, om te voorkomen dat de winstmarges van de farmaceutische bedrijven geraakt zouden worden. (SaLuSa, 25 juni 2012.)

SaLuSa: In welke problemen of dilemma's jullie jezelf ook bevinden, accepteer het in  de wetenschap dat het niet lang meer zal duren dat de antwoorden op jullie pad komen . (SaLuSa, 25 juni 2012.)

Vraag: Wat gebeurt er met het fysieke lichaam?

Celestial White Beings: De reis die wordt gemaakt door iedereen [is] om een Goddelijk Mens op Aarde te worden; het huwelijk van het Goddelijke Bewustzijn met het fysieke lichaam, wat het transformeren naar een goddelijk fysiek lichaam is. ("Celestial White Beings en Aartsengel Michaël: De Reis van de Goddelijke Mens," Gechanneld via Natalie Glasson 18 september 2015. http://www.omna.org/Latest_Free_Weekly_Message.html)

Grotere aspecten van de ziel worden gedownload naar je fysieke lichaam waardoor je lichaam oprijst, en haar grootste potentieel wordt. Dit betekent dat jullie lichamen niet langer zullen worden beperkt [van] het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, kwaliteiten en vrijheid. ("Celestial White Beings en Aartsengel Michaël: De Reis van de Goddelijke Mens," Gechanneld via Natalie Glasson 18 september 2015. http://www.omna.org/Latest_Free_Weekly_Message.html)

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk weten, zullen in de hogere dimensies jullie lichamen bestaan uit materiaal van een veel hogere trilling, die ziekte vrij zal zijn. Dat is waarom alles om jullie heen ook in een staat van perfectie zal zijn, wat betekent dat als jullie nu onvolkomenheden hebben zoals een vorm van invaliditeit, het zal zijn gecorrigeerd voordat je ascendeert.

Dat is mogelijk omdat zelfs nu jullie de originele blauwdruk van jullie perfecte lichaam dragen, en het kan worden geactiveerd. Misschien wel de meest welkome verandering zal zijn om te ontdekken dat jullie nieuwe lichamen in zijn perfecte staat blijven, en jullie zullen eeuwig jong zijn en in je deugdelijkheid. Bovendien, door middel van uw individuele krachten, zullen jullie in staat zijn om alle eigenschappen van jullie te veranderen zoals jullie het wensen.

(Conclusie in deel 3)
Verwijzingen
(1) Matthew’s Message, Oct. 13, 2006, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.


(3) SaLuSa, Feb. 6, 2015.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl