Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 oktober 2016

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 1/3 / 5 oktober 2016 /door Steve Beckow

Na Ascentie: Zal gezondheid verbeteren en zal de levensduur toenemen - Part 1/3
5 oktober 2016 door Steve Beckow

De "Na Ascentie" serie kijkt naar wat we kunnen verwachten nadat we de Vijfde Dimensie binnen gegaan zijn.

De serie zal worden geplaatst in twee dagen, met uitzondering van de vervolgen.

Vandaag kijken we naar wat onze gezondheid en een lang leven eruit zal zien in de Vijfde Dimensie, met behulp van een vraag-en-antwoord-formaat.

-------------------------------------------------------------

Vraag: Wat is er gebeurd met ons lichaam lang geleden dat lichamelijke zwakte, ziekte, veroudering, etc. heeft veroorzaakt?

Matthew: Eeuwen terug in de tijd, veranderde duister geneigde zielen het menselijk DNA om de hoeveelheid licht in het lichaam te verminderen. Op die manier konden ze patroonvorming installeren voor lichamelijke zwakte, ziekte, veroudering, dood en ernstig verminderde capaciteit voor intelligentie en spirituele helderheid. Deze beperkingen worden omgekeerd door de steeds toenemende lichtintensiteit van licht het in lichamen die dat absorberen. (1)

Vraag: Hoe hoort het leven in ons fysieke lichaam te zijn?

St. Germaine: De vorm van de manier waarop het bedoeld was te zijn [is] eeuwig jong, energiek, krachtig, gezond, een voertuig voor ons Licht te zijn. (2)

Vraag: Zullen we lichamen hebben na Ascentie?
 
Matthew Ward: Ja, in de vijfde dichtheid zullen jullie lichamen hebben. Jullie zullen geen "lichtwezens zonder vorm " zijn. Dit is een uitstekende vraag omdat het om verduidelijking smeekt over hoe jullie huidige lichaam kan functioneren langs het ascentie pad van de  Aarde. Zielen die het licht absorberen, wat voortdurend beschikbaar is voor iedereen, zijn aan het veranderen op cellulair niveau van op koolstof gebaseerde derde dichtheid lichamen naar kristallijngebaseerde lichamen die kunnen overleven in de hogere frequenties. (3)

Vraag: Hoe zullen we eruit zien?

SaLuSa: In de hogere gebieden herwinnen jullie je perfectie in jullie hogere vibrerende lichamen dat jullie zal openbaren zoals jullie waren als jongere zielen. Er is geen plaats in hen voor iets minder. (4)

Mike Quinsey: Jullie zijn degenen die zijn gekozen om te ascenderen in jullie fysieke lichamen, en het zal een uniek evenement zijn. Realiseer je dat op een bepaald niveau het "oude" Aarde lichaam zal veranderen naar een die van een veel hogere trilling is.

Een aangename verrassing zal zijn dat jullie in feite niet iets minder voorwaarts kunnen dragen dan de geperfectioneerde versie van jullie lichaam, vrij van alle vlekken en gebreken geassocieerd met de oude Aardse trillingen. (5)

Vraag: Hoe ziet het leven eruit voor de galactische mensen?

SaLuSa: We bevinden ons in een perfecte staat van gezondheid. (6)

SaLuSa: Wij van de Galactische Federatie zijn samengesteld uit eenheden van Wezens die vaak voor duizenden jaren bij elkaar blijven. Daarom kunnen we spreken uit ervaring wat jullie verleden betreft. Houd in gedachten dat we niet ouder worden zoals jullie doen. (7)

Jullie zullen ons al snel onder jullie zien, en zullen merken dat we allemaal in ons hoofd zijn. Jullie zullen ons vrolijk vinden en altijd in een totale vreedzame staat. We zijn niet gevoelig voor het hebben van stemmingen zoals de mens, en worden zeker niet boos of slecht gehumeurd. We hebben natuurlijk niet te lijden van jullie ervaringen, maar toch dan zijn wij altijd kalm en vredig. Al deze positieve eigenschappen zullen jullie ook krijgen, en terwijl de trillingen blijven toenemen om jullie heen, zullen ook jullie ten goede veranderen en in staat zijn om alles wat minder is te elimineren. Zelfs tussen nu en het einde van de cyclus, zullen jullie behoorlijk grote veranderingen in jezelf opmerken. Harmonie en evenwicht in alle dingen vindt plaats, en het zal blijven doorgaan, zelfs na Ascentie. (8)

Vraag: Hebben jullie de dood? Als dat zo is, hoe wordt daar tegen aan gekeken?

SaLuSa: Wanneer je opstijgt naar de hogere niveaus, heb je een eenvoudige overgang van het ene leven naar het andere zonder door de  dood te gaan. Dat doe je door je eigen keuze, als je beslist wanneer het tijd is om verder te gaan. Je kunt letterlijk vanuit je oude lichaam in een nieuw stappen zoals jij dat wenst. (9)

Ag-Agria: Je toekomstige Zelf zal, wanneer de noodzaak zich voordoet, een nieuw lichaam nemen, zonder de noodzaak te ervaren opnieuw te sterven. (10)

Matthew: In de Gouden Eeuw zullen alle mensen, ongeacht de leeftijd, worden genezen van de gevolgen van emotionele stress en milieu en voedsel gifstoffen; anorexia zal niet bestaan; en pasgeborenen zullen perfect zijn.

Ja, de levensduur zal veel langer zijn, maar er zal geen specifieke "drop-dead" leeftijd meer zijn als nu - de altijd doorgaande groei van de ziel is de doorslaggevende levensduur factor; wanneer de Aarde alle ervaingen heeft gepresenteerd die een ziel nodig heeft om te verplaatsen naar een in hoge mate ander vlak, zal hij vertrekken. Het schitterende verschil is, in de Gouden Eeuw is er de spirituele helderheid dat het leven oneindige leren en groeien is, er is niet het ondraaglijke verdriet en gevoel van verlies dat nu bestaat, en allen kunnen telepathisch communiceren met geliefde zielen elders in het Universum. (11)

SaLuSa: Het veranderen van het ene lichaam naar het andere is ... alsof je nieuwe kleren aantrekt . (12)

Vraag: Wat zal over het algemeen onze gezondheid situatie zijn na Ascentie?

Atmos: Jullie Ascentie in een hoger fysiek lichaam maakt een einde aan kwesties van gezondheid waarover jullie je zorgen maken op Aarde, want het is van een dergelijke vibratie die niet gevoelig is voor de aandoeningen of de ziekten die jullie nu ervaren. (13)

Ag-Agria: Met Ascentie zullen jullie zo veel van de zwakheden overwonnen hebben die nu bestaan. Uiteindelijk zullen de trillingen zo hoog zijn dat jullie een staat zullen binnengaan van bijna perfectie als een Lichtwezen. Dan zullen jullie in staat zijn om jezelf te zijn, dat is je Hogere Zelf getooid met het Licht van vele zonnen, en straalt liefde uit die geen einde kent. (14)

SaLuSa: Op een dag in de toekomst hebben jullie vibraties zo'n hoog niveau bereikt, dat de lagere energieën absoluut geen effect meer op jullie zullen hebben. Al je lichaamscellen veranderen en, wanneer ze kristallijn geworden zijn, zullen jullie onaantastbaar zijn.

Die tijd zal komen wanneer jullie ascenderen, en niets zoals ziekten in staat zullen zijn om voor jullie een verschil te maken. Kom aan boord van onze schepen en jullie zullen geen bewijs vinden van artsen of ziekenhuizen als zodanig. We hebben healing kamers, maar op ons niveau zijn ze voor het balanceren van onze energie. (15)

SaLuSa: Alle beproevingen die jullie nu ervaren zullen jullie niet meer belagen. Jullie verplaatsen en bestaan in de lichtere vibraties die reageren op de kracht van het denken. Jullie zullen je snel aanpassen aan hen en genieten van de vrijheid die ze jullie geven. (16)

Vraag: Wat is er met dualiteit dat ervoor zorgt dat ziekten en aandoeningen ontstaan?

SaLuSa: Dualiteit is gewoon het resultaat van het in de lagere vibraties zijn, waar de materie zo solide en dicht is dat het kan aantrekken wat je de onzuiverheden zou kunnen noemen. Deze komen in de vorm van ziekten die niet bestaan in de hogere vibraties. Hoe lager de vibraties worden hoe meer de mogelijkheid bestaat van meer dodelijke ziekten. Aandoeningen worden niet verholpen natuurlijk door het aandringen van de Mens over de invoering van chemische stoffen in de landbouw en in de voedselketen. Jullie lichaam is zeer veerkrachtig en aanpasbaar, maar zal uiteindelijk als gevolg daarvan vergiftigd worden. (17)

Verwijzingen:

(1) Matthew’s Message, Dec. 21, 2008, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.

(2) “Transcript ~ Heavenly Blessings: St. Germaine Gifts Us With His Loving Cup Elixir Of Abundance And Love,” Channeled by Linda Dillon, January 26, 2016, at http://inlightuniversal.com/heavenly-blessings-st-germaine-unity-action/

(3) Matthew’ s Message, Dec. 21, 2008.(6) SaLuSa, May 28, 2010.
(7) SaLuSa, June 29, 2011.

(8) SaLuSa, July 29, 2011.

(9) SaLuSa, Dec. 2, 2011.


(11) Matthew’ s Message, Sept. 24, 2008.

(12) SaLuSa, June 29, 2011.


(14) Ag-agria, March 25, 2009.

(15) SaLuSa, July 15, 2011.

(16) SaLuSa, May 29, 2015.

(17) SaLuSa, Feb. 28, 2011.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl