Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 oktober 2016

Na Ascentie: Hoe reizen we dan?? / Oktober 13, 2016 / by Steve Beckow

Na Ascentie:  Hoe reizen we dan??
Oktober 13, 2016 / by Steve Beckow


Na de  "Na Ascentie" serie kijkt naar wat we kunnen verwachten nadat we toegang tot de Vijfde Dimensie verkrijgen.

Laten we eens kijken naar hoe het reizen er in de Vijfde Dimensie er uit zal zien, in een vraag-en-antwoord-vorm.

Vraag: Ik veronderstel dat we ons allemaal afvragen hoe de Transportatie zal veranderen.

Engel Gidsen: Transport zal best drastisch veranderen. De huidige vormen van transport die jullie hebben,  zijn best beschadigend voor de omgeving maar zal ook specifieke tijd kosten.

Veel van de ontwikkelingen zullen jullie laten reizen naar elk punt op je wereld in een uur of twee op zijn meest. Als meer en meer van jullie je ‘banen’ loslaten en je passies volgen, zul je niet langer de behoefte voelen om zo regelmatig te reizen. Jullie zullen in staat zijn om je diensten te verzorgen vanuit elke locatie. De voertuigen, om een gebrek aan een beter woord, alhoewel ze nauwelijks anders gezien zullen worden, zullen best efficiënt zijn en lopen op kristal energie. (1)

Matthew Ward: Jullie huidige manieren van transport en de energie die deze bekrachtigt zal langzamerhand leiden naar nieuwe voertuig ontwerpen. Energie bronnen die zelfs nu worden ontwikkeld zullen naar een algemeen gebruik leiden. (2)

De technologie zal jullie drastisch stuwen naar een wereld waarin de ruimte niet langer meer een grens geeft. We bedoelen niet alleen de ‘buitenste ruimte’ maar ook de ruimte op jullie planeet. Tegenwoordig is jullie planeet een heel grote plaats waarin niet alle wezens het vermogen hebben om naar elke plek te reizen die ze wensen te bezoeken. Dit zal veranderen…

 Nog een grote verandering zal zijn met hoe jullie rond je wereld gaan reizen. Transport zal best drastisch veranderen. De huidige vormen van transport die jullie hebben zijn aardig beschadigend voor het milieu maar nemen ook specifiek tijd in beslag.

Veel van de ontwikkelingen zullen jullie laten reizen naar elk punt op jullie wereld in een zaak van een of twee uur op zijn meest. Als meer en meer van jullie je banen verlaten en je passies volgen, zul je niet langer meer de behoefte hebben om zo regelmatig te reizen. Jullie zullen kunnen zorgen voor diensten uit elke locatie. De voertuigen, en door gebrek aan een beter woord alhoewel die nauwelijks gezien worden als zodanig, zullen best efficiënt zijn en met kristal energie werken. (3)

Vraag: Zullen we onze auto’s houden?

Ashira: Jullie houden van jullie auto’s! Jullie houden net zo veel van jullie auto’s zoals wij houden van onze kleine ‘heen en weer’ schepen, zullen we zeggen……naar onze kleine onderzoek schepen. Dus we zeggen niet dat je jullie auto’s verliezen, maar we zullen helpen – heel snel – om ze te reinigen. Jullie kunnen je auto houden – ze zullen worden aangepast, laten we het zo zeggen!...

Maar dan zullen er andere vormen van transport zijn die meer efficiënt zijn of effectief, maar dat haalt niet de ‘liefdeszaak’ weg die de menselijke wezens hebben voor hun auto’s. (4)
We realiseren ons dat in veel gebieden van jullie planeet auto’s en verkeer, vliegtuigen en luchthavens, en alle middelen van transport minder wenselijk worden. Wij hebben technische oplossingen voor die problemen. Ik wil jullie verzekeren dat dit een gebied zal worden die jullie het meest gunstig zullen vinden. We weten dat jullie bekommerd wachten op deze nieuwe wijzen van rond bewegen. We kunnen niet wachten om die te laten zien als de tijd het meest juist is. (5)

Vraag: Hoe zien jullie onze menselijke transport technologie?

de Hathors: De huidige methoden van de Mensheid van transport kunnen als achterhaald
gezien worden vergeleken met de ontwikkelde reis mogelijkheden waar je de komende tijd van kunt genieten, zoals veel ontwikkelde technologie die wacht op het gebruik van de mensheid, die het gaan van jullie huidige bestaan veel gemakkelijker maakt en veel meer vrij-stromend. (6)

Vraag: Wat zullen we gebruiken voor ruimte reizen?

SaLuSa: Wat jullie ‘Vliegende Schotels’ noemen – dat planetaire voertuigen zijn –zijn niet geschikt om de Diepere Ruimte in te gaan en die zijn niet nieuw in jullie ZonneStelsel.
Als de kennis en het begrip over hen groeit, zullen jullie merken dat ze heel ‘gerieflijk’ zijn als jullie Inter-planetaire voertuigen. De zaken versnellen zich zo dat als jullie ‘in de leeftijd komen’ (ouder worden) dat alles dat je nodig hebt beschikbaar voor je is. Jullie zijn Kosmische Wezens nog in jullie kindertijd en jullie ontwikkelen je erg snel zodat als jullie het volle bewustzijn hebben, het Universum van jullie is om te onderzoeken. (7)

Sheldan Nidle: Jullie gaan leren hoe jullie schepen kunnen creëren die gemakkelijk en snel de ruimte kunnen doorkruisen, en daarbij van de ene wereld naar de andere kunnen reizen.
Deze reizen nemen maar enkele minuten en verdrijven grondig begrippen die jullie lang hebben gehad. Gebruik deze tijd om jullie ware geschiedenis van jullie interstellaire oorsprong opnieuw te leren. Deze werkelijkheden zijn van jullie als jullie je meer bewust worden. De sleutel hiervoor is hoe jullie jezelf toestaan om verder te gaan. Het gaat allemaal over Spirit en niet hetgeen jullie materiële energieën noemen.(8)

De Gidsen: Technologie zal jullie drastisch naar een wereld stuwen waarin de ruimte niet langer een grens is. We wijzen jullie niet alleen op de ‘buitenste ruimte’ maar ook op de ruimte op jullie planeet. Heden is dit voor jullie een heel groot gebied waarin niet alle wezens het vermogen hebben om naar elke plaats te reizen die ze willen bezoeken. Dit zal veranderen…

Nog een grote mogelijkheid zal zijn in hoe je over jullie de wereld reizen. Transport zal echt drastisch veranderen. De huidige vormen van transport die jullie hebben zijn best slecht voor het milieu en kosten ook specifiek veel tijd.

Veel van de ontwikkelingen zullen jullie laten reizen naar elk punt op jullie wereld in een of twee uren op zijn meest. Wanneer meer en meer van jullie je ‘banen’ loslaten en jullie passies volgen, zullen jullie niet langer de behoefte hebben om zo regelmatig te reizen. Jullie zullen in staat zijn om je diensten vanuit elke locatie te doen. De voertuigen, door gebrek aan een beter woord alhoewel ze nauwelijks zo gezien zullen worden, zullen zeer efficiënt zijn en met kristal energie aangedreven worden. (9)

SaLuSa; Afstand heeft weinig consequentie omdat jullie door middel van gedachtenkracht zullen reizen, en kun je als ’t nodig is onderhandelen via wormholes met andere Universa. Jullie zullen natuurlijk de nodige kennis krijgen zodat jullie veilig kunnen rond reizen. (10)
Laten we zeggen, in plaats hiervan, als je je eigen toestel zou hebben – nou, ook dat kan door jullie gecreëerd worden.

Zoals met de Galactische Federatie, zijn momenten waarop stoffelijke toestellen nodig zijn om in de lagere dimensies te reizen, en het is slechts in het hogere dat gedachtekracht  schepping mogelijke is. (11)

Vraag: Zullen wij verwelkomd worden in andere locaties van de Kosmos?

SaLuSa: Denk eraan dat jullie de Meesters zijn geworden die jullie echt zijn, en zullen worden verwelkomd in andere levensstromen.

Het leven is overvloedig en bestaat overal en gaat zijn weg langs het evolutionaire pad zoals jullie gedaan hebben. Veel ervan is onzichtbaar voor jullie ogen omdat dit op een andere niveau vibreert dan dat van jullie.

Als Geascendeerd Wezen en door de kracht van gedachte zullen jullie in staat zijn om je er aan aan te passen zoals wij soms doen. (12)

Vraag: Wat kan onze volgende stap zijn als we een ruimte reiziger willen zijn?

SaLuSa: Als je graag een Ruimte Reiziger wilt zijn, zul je in staat zijn om dat te doen, als je eenmaal een bepaald spiritueel niveau hebt bereikt, zoals de staat van Ascentie. (13)

SaLuSa: Er zijn mysteries in overvloed in het Universum waarvoor je gemotiveerd zult zijn om ze te onderzoeken. (14)

Ker-On: Waar je jezelf ook bevindt, er is steeds de ervaring wat je zoekt, en er is een dwingende drive naar het verkrijgen van kennis over alles in de grote Kosmos.(15)

SaLuSa: Jullie zullen de vrije wil hebben om je volgende ervaring te kiezen en de vrijheid om overal in de Kosmos te reizen. Jullie kunnen je bij ons voegen of ergens anders heen willen in dienst van andere zielen die het voordeel van jullie ervaring nodig hebben, als dit jouw keuze is. (16)

Vraag: Hoe is het leven aan boord van jullie ruimte toestellen?

SaLuSa: Onze Ruimte Tuigen zijn totaal zelf-onderhoudend en verzorgen al onze noden. In feite zouden we er gemakkelijk diverse honderden jaren in kunnen overleven, zoals jullie tijd begrijpen. Tijd is geen constante en je zou inter stellair reizen eerst vreemd vinden, maar jullie snappen nu het idee dat het verleden, het heden en de toekomst allen in het Nu zijn. (17)

Vraag: We zijn nooit in staat geweest om vrijelijk rond te reizen.

SaLuSa: In de toekomst zullen jullie vrij zijn om rond te reizen van de ene plek naar de andere, in het verleden, of vooruit in de toekomst en jullie ervaringen zullen echt anders zijn dan die van nu. Het leven zal opwindend zijn en vol uitdagingen zitten, omdat er zoveel te ontdekken is dat buiten jullie huidig bestaan ligt.

Het leven zal zeker niet waardeloos zijn op Aarde, maar jullie zullen nooit totaal vrij zijn om te doen wat je wilt. Echte vrijheid is zoals Het Universum van jullie is om doorheen te reizen en dat zal ‘in de goede tijd’ zijn van jullie. Met onze ontwikkelde vormen van transportatie is afstand geen probleem en we kunnen frequentie reisjes maken naar ver-weg sterren wanneer we maar willen. (18)

Vraag: Wij hebben niet veel gezien van onze eigen wereld, en al helemaal niet van de buitenste ruimte.

de Hathors: Iedere ziel verdient om rond jullie wereld te reizen en om de meest mooie
plaatsen te beleven die Zij heeft te bieden, maar dit recht is jullie afgenomen omdat jullie reizen beperkt werden tot handelsvliegtuigen, auto’s en treinen voor het grootste deel van de mensen.

De technologie waarbij je jullie transport kunt zien naar andere locaties werd onderdrukt om redenen waarvan jullie cabal jullie zouden laten geloven dat zij gerelateerd zijn aan de nationale veiligheid, en deze technologieën zullen wijd worden ontsloten en begrepen door iedereen als jullie collectief de krachten van corruptie ontwortelt en de tirannie van jullie wereld, en zal onthullen wat ze voor jullie hebben verborgen. (19)

Vraag: Zullen we Spoedig het tijdreizen bespreken?.

SaLuSa: We weten dat velen van jullie begrijpen dat in werkelijkheid alles in het Nu is en dat als jullie een bepaald niveau bereiken door de kracht van gedachte, jullie in staat zijn om achteruit of vooruit in de tijd te kunnen gaan.

De Duisteren hebben individuen die op zo’n niveau kunnen opereren, en als je daar een gedachte aan geeft is het niet te moeilijk om je voor te stellen wat van belang voor hen zou kunnen zijn. En ook dit: Zij zijn niet toegestaan om overal heen te reizen waar ze maar zouden willen, hun activiteiten worden voortdurend gemonitoord en zij hebben niet de vrijheid om te doen wat ze willen. Omdat wij technologieën hebben die door vaste stof heen kunnen zien, zul je begrijpen waarom wij vertrouwen hebben dat er voor hen geen plaats zal zijn waar zij zich kunnen verbergen. (20)

Matthew Ward: Met de voortdurende ontwikkeling in intelligentie en spiritualiteit, zullen jullie in staat zijn om rond de planeet te teleporteren en om astraal te reizen naar andere werelden… En ja, iedereen zal het vermogen hebben om telepathisch te communiceren. (21)

Opmerking van Steve: Ik ga door met deze serie als de tijd het toelaat.

Verwijzingen:

(1) “Angelic Guides: A Whole New World – A Look at What’s to Come,” channeled by Taryn Crimi, September 9, 2014, at http://www.angelic-guides.com.

(2) Matthew’s Message, Oct. 22, 2008, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.

(3) “Angelic Guides: A Whole New World,” ibid.

(4) “Transcript: Heavenly Blessings ~ Commander Ashira Returns for a Further Discussion on Galactic Life,” channeled by Linda Dillon, March 25, 2014, at http://goldenageofgaia.com/2014/03/30/transcript-heavenly-blessings-commander-ashira-returns-for-a-further-discussion-on-galactic-life-march-25-2014/.

(5) Mira of the Pleiadian High Council. Channelled by Valerie Donner, August 6, 2013, at http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm.

(6) “The Hathors: Influential Awakenings, Accepting Unexpected Truth and Creating Collective Revolution,” channeled by Wes Annac, August 16, 2013 at http://aquariusparadigm.com.


(8) Sheldan Nidle, Aug. 30, 2016, at http://www.paoweb.com/sn083016.htm

(9) “Guides: A Whole New World – A Look at What’s to Come,” channeled by Taryn Crimi, September 9, 2014, at http://www.angelic-guides.com.


(11) SaLuSa, Oct. 29, 2010.

(12) SaLuSa, May 28, 2010.

(13) Loc. cit.

(14) SaLuSa, Feb. 4, 2011.

(15) SaLuSa, Feb. 23, 2009.

(16) SaLuSa, Dec. 6, 2007.

(17) SaLuSa, May 28, 2010.

(18) Loc. cit.

(19) “The Hathors: Influential Awakenings, Accepting Unexpected Truth and Creating Collective Revolution,” channeled by Wes Annac, August 16, 2013, at http://aquariusparadigm.com.

(20) SaLuSa, Aug. 7, 2015.
(21) Matthew’s Message, Oct. 22, 2008.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl