Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 oktober 2016

Na Ascensie: zal Misdaad Verdwijnen / 8 Oktober 2016 / by Steve Beckow

Na Ascensie: zal Misdaad Verdwijnen
8 Oktober 2016 / by Steve Beckow

De "Na Ascensie" serie kijkt naar wat we kunnen verwachten nadat we de Vijfde Dimensie hebben behaald.

Vandaag kijken we naar hoe crimineel gedrag ons niet zal volgen naar de Vijfde Dimensie, met behulp van een vraag-en-antwoord-vorm.

 Vraag: Waar kunnen we naar uitkijken met betrekking tot situaties die een plaag op de planeet zijn geweest?

Matthew Ward: Situaties die een plaag op de planeet waren - oorlogen, moorden, verkrachtingen en ander geweld; Door de mens veroorzaakte ziekten en het weer; bewaking van de burgers, regeringen; politiegeweld, onrechtvaardige wetten, valse beschuldigingen en gevangenisstraf; de verkoop van wapens en andere oorlog apparatuur; seksuele slavernij, kind molestering, pornografie - ALLE problemen ontleend aan de invloed van de duisternis - zal afnemen tot ze volledig worden beëindigd als gevolg van het verhoogde bewustzijn van mensen en spirituele helderheid. (1)

Vraag: Zullen de duistere krachten in staat zijn om hun onheil in de hogere dimensies voort te zetten?

Ker-On: Nooit meer zullen jullie aan de genade overgeleverd zijn van de duistere machten, omdat zij niet de hogere dimensies met hun lagere vibraties kunnen binnendringen. (2)

SaLuSa: Er is geen plaats in de hogere dimensies voor de lagere trillingen die jullie ervaren. Het Licht is zodanig dat niets behalve de waarheid er binnen kan bestaan, en niet alleen dat, zelfs gedachten moeten zuiver zijn aangezien iedere ziel weet wat een ander denkt. Echter, er is privacy, waar degenen willen wonen in hun eigen dagdromen.


Als jullie je trilling verhogen, wordt van de waarheid zijn heel natuurlijk voor jullie, en is onderdeel van de liefde die jullie voelen voor alle zielen. Geloof ons, het is niet moeilijk om te voldoen aan de hogere expressie van jezelf. Wij begrijpen jullie problemen op Aarde zoals dat jullie vaak worden benadeeld door de waarheid te vertellen, of een andere persoon in de problemen brengen. De belangrijkheid ligt bij hoe je denkt van binnenin en jouw intenties. (3)

Uiteindelijk zullen jullie vrij zijn van de aandacht van de duisteren. Er is geen plaats in de nieuwe dimensie voor alles wat minder is, en jullie zullen in staat zijn om de verhoogde trillingen te voelen. Het zal een hele nieuwe ervaring zijn om te weten dat elke andere persoon met jou van dezelfde trilling is en te vertrouwen en eerlijk is in al hun contact met jou. (4)

SaLuSa: Als goedaardige Wezens zijn jullie in staat om de grootste daden van liefde en mededogen, en wanneer de negatieve invloeden worden verwijderd zien we jullie tot jezelf komen. (5)

Vraag: Hoe zullen we actief zijn op het gebied van justitie en politiewerk na Ascentie?

SaLuSa: Er zullen veranderingen zijn in jullie wetten, zodat gerechtigheid kan worden gezien als opererend op een eerlijke manier. Jullie rechten zullen worden hersteld en volledig beschermd, zodat je niet kan worden vastgehouden of gevangen gezet zonder voldoende bewijs. Het is ook belangrijk dat jullie wettelijke vertegenwoordiging wordt toegestaan als jullie recht, en niet schuldig wordt vastgehouden totdat het is bewezen.

Minstens zo belangrijk is een herstructurering van de machten gegeven aan degenen die de wet toepassen en de politie in jullie straten. (6)

Vraag: Hoe zal de Galactische aanwezigheid effect hebben op crimineel gedrag?

SaLuSa: Zodra we naar jullie Aarde komen en jullie problemen aanpakken, en mensen zien een betere toekomst in het vooruitzicht,  zal het niveau van de criminaliteit drastisch dalen. Het is duidelijk dat het verwijderen van ongelijkheid en armoede op zich de omstandigheden zullen verwijderen die vaak leiden tot criminaliteit. We zien ook dat de noodzaak om medicijnen te nemen om aan jullie realiteit te ontsnappen, of voor sociale gelegenheden zal afnemen. (7)

Vraag: Wat zal de plaats innemen van drugs en andere vormen van ontsnapping?

SaLuSa: Mensen zullen vrede en geluk vinden en hun leven leven zoals de bedoeling is, door zich te verliezen in interessante en lonende beroepen. De druk en de stress van jullie huidige manier van leven zal verdwijnen, en veel meer tijd zal besteed worden aan aangename bezigheden. Vervulling in je leven is niet iets wat je gewend bent om te ervaren, maar het zal de normale manier van leven worden.

Dergelijke veranderingen zijn bestemd om jullie kennis te laten maken met voorwaarden die je kunt verwachten om uit te breiden als je Ascentie nadert. De oude manieren beginnen al te verdwijnen, en zullen geen plaats hebben in de hogere dimensies. Op zijn zachtst gezegd, alles zal veranderen totdat de trillingen voldoende zijn verhoogt om de dualiteit achter je te laten. (8)

Matthew Ward: Als de duisternis verder vervaagt, zal liefde conflict en tirannie vervangen met vrede en samenwerking ; liefde zal de oppervlakkige superioriteit elimineren van de ene groep over een andere ; liefde zal diegenen verlichten die anderen beschouwen als bezittingen of overbodig en degenen verheffen die zijn onderworpen aan het leven in deze voorwaarden. Kortom, LIEFDE is de kracht die jullie wereld transformeert. (9)

Vraag: Wat een opluchting zal het zijn om in vrede te leven?

SaLuSa: Om in vrede te leven, zonder enige bedreiging voor de vrede zal een heerlijk gevoel van vrijheid en vreugde zijn. De problemen van gezondheid en de uitdaging van louter bestaan dat je belaagd in de derde dimensie zal niet langer een factor zijn in jullie leven. Het is moeilijk om het absolute gevoel van geluk en tevredenheid over te brengen, die ervaren moet worden om te worden begrepen. (10)

Verwijzingen:

(1) Matthew’ s Messages, Oct. 22, 2008, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.

(2) Ker-On of Venus, Sept. 8, 2008, at 


(4) SaLuSa, Sept. 21, 2012.

(5) SaLuSa, June 14, 2010.

(6) Loc. cit.

(7) Loc. cit.

(8) Loc. cit.

(9) Matthew Ward, “Essay on 2012,” Matthew’ s Message, Dec. 31, 2007, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm.

(10) SaLuSa, Oct. 22, 2012.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl