Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 oktober 2016

Meer Fysieke Ascentie Opwaarderingen Komen Eraan! /12 Oktober 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

Meer Fysieke Ascentie Opwaarderingen Komen Eraan!
12 Oktober 2016 / ­Aluna Joy YaxkinMeer Fysieke Ascentie Opwaarderingen ~ komen morgen (13 Oktober 2016)!
Hoewel wij ons door hen heen klagen/zeuren, helpen geomagnetische stormen ons om onze fysieke lichamen op te waarderen, aldus wij de nieuwe ascentie frequenties in onze fysieke vormen kunnen handhaven.
Vroeg in September, hadden wij een vreemde geomagnetische anomalie die zich centreerde boven Engeland, terwijl wij daar op pelgrimstocht waren. Dit was een warming-up en, weinig wisten wij, dit was slechts het begin van enige behoorlijke grote geomagnetische verstoringen. Toen op 25 September doorgaand naar 1 Oktober, hadden wij een zeer lang aanhoudend geomagnetisch stormpatroon. Deze stormen beïnvloeden en waarderen onze fysieke lichamen echt op. Onze lichamen zijn van nature magnetisch en het ijzer dat in ons bloed is helpt ons te transformeren.
Vanaf het midden naar het einde van deze maand, is er voor ons een zonne-activiteit voorspeld om nochtans een volgende uitgebreide, solar/zonne magnetische storm te hebben. Dit is zo ver als de voorspelling vandaag gaat! ( zie het bijgevoegde plaatje). Wij kunnen kalmerende energieën naar de atmosfeer sturen om deze binnenkomende verstoring af te ketsen, maar je zou meer willen mogen lezen voordat je beslist om dat te doen.  


Ik heb gevraagd naar de gekke energie van deze maand, en dit is wat ik ontving …
Aan mij werd verteld dat ons zenuwstelsel al opgewaardeerd werd dit jaar. Herinner je de paniek aanvallen, vreemde ongefundeerde angsten en het gebrek aan slaap? Dit waren de eerste stappen in de fysieke ascentie.
Nu krijgt ons endocrien systeem een opwaardering. Wij zullen emotionele en fysieke uitdagingen ervaren die gelijkaardig zijn aan degenen die we aan het einde van September hadden, maar op een diepere intensiteit. De meeste gevoelige en empatische mensen zullen eenvoudigweg niet comfortabel zijn gedurende deze fase. Velen (zelfs MANNEN!) zullen sterke PMS-achtige symptomen hebben en vreemde warme/hete en koude cyclussen. Wij zullen niet de bekwaamheid hebben om de lichaamstemperatuur te controleren gedurende de rest van deze maand. Gezicht opvliegers (de huid wordt rood, kan warm worden en gaan zweten), bijholte kwesties en vreemde koortsachtige symptomen mogen ook naar boven komen. Dit is, omdat onze Bijnieren en de schildklier opgewaardeerd worden. Al onze klierstelsels worden opgewaardeerd, en dus worden ons hormonen geherprogrammeerd. Je bent niet ziek; je wordt fysiek opgewaardeerd. Wij wisten dat dit eraan zat te komen, en nu is het hier!
Het endocrien stelsel produceert, slaat op en scheidt hormonen af via ons ijzerrijke bloed. Onze hormonen van deze klieren zijn zoals een tweede zenuwstelsel voor onze lichamen. De klieren van het endocrien stelsel zijn de: Hypothalamus, Pijnappelklier, Hypofyse, Schildklier, Bijschildklieren, Thymus/Zwezerik, Bijnieren, Pancreas/alvleesklier, eierstokken, testikels. Deze klieren produceren andere types van hormonen en worden via ons bloed gedistribueerd. IJzer wordt beïnvloed door geomagnetische stormen aangezien ijzer van nature magnetisch is. Deze geomagnetische stormen verstoren ons gewone proces en triggeren onze lichamen om nieuwe frequenties op een andere manier te verwerken.
Je voelt deze symptomen zeer waarschijnlijk al … Duizeligheid, opgeblazen gevoel en vreemde spijsvertering en stoelgang kwesties. Je lichaam dumpt alles in jullie darmen om zich van dat te ontdoen wat je regeneratie niet zal dienen. Emotioneel zou jij je kunnen voelen alsof je teruggaat, alsof je achterwaarts gaat, zelfs jonger wordt. Voor oudere vrouwen, zou dit kunnen betekenen het voelen van oude menopauze symptomen die weer naar boven komen … Sorry … We zullen echt zelfzorg en een meesterschap bewustzijnsniveau moeten handhaven. Deze zijn symptomen van het vroege stadium van de Fysieke Ascentie.
Wat wij kunnen doen om de uitdagingen te vergemakkelijken ...
** Hete ontgiftende baden. Vind er één die jou aanspreekt. Google gewoon detox baden en gebruik wat juist voelt
** Reinig jezelf dagelijks. Zie je lichaam omwikkeld in het Violette Licht (Violette Vlam).
** Eet zo schoon/gezond als je kunt zonder obsessie. Obsessie kan veel van de voedingswaarde van ons dieet blokkeren.
** Maak het voor jezelf gemakkelijk, en push jouw kwesties/symptomen niet, ofwel fysiek, emotioneel of spiritueel. Wij bevinden ons op onze fysieke limiet en het pushen zal je geen enkel extra resultaat geven op dit punt. Als een kwestie/symptoom bedoeld is opgelost te worden gedurende deze krachtige tijd, zal het zonder veel inspanning van jouw kant gebeuren.
** Ga iedere dag naar buiten, en ga als dit mogelijk is blootsvoets. De Herfst/Lente is een prachtige tijd van het jaar. In een negatieve ionen omgeving te zijn is het beste voor magnetische overbelasting (Oceanen, rivieren, watervallen enzovoorts…). Woestijnen zullen het meest uitdagend zijn.
** Zet je WiFi op een timer, aldus het ’s nachts uitgaat. Als je de hoofdschakelaar van al je elektrische apparatuur uit kunt zetten, is dat zelfs beter! Ps. Je kunt bidden over al je computers, WiFi en andere technologisch gerelateerde apparatuur. Dit zal ervoor zorgen dat jij je beter voelt wanneer de magnetische stormen ravage aanrichten aangaande onze apparatuur.
** Als jij je levendig en sterk genoeg voelt om van dienstverlening te zijn, kan je met deze energie actie ondernemen. Bid voor alle mensen die onze wereldleiders zijn. Zie elk van hen in Violet, opruimend Licht, zodat hun beste en hoogste motivaties voor de mensheid en onze wereld ondersteund worden. Bid voor de spirits van alle wereldlanden, en, bovenal, de spirit van onze ene Moeder Aarde.
Je bent spiritueel hiervoor gereed. (Ja … Dat ben jij die dit leest). Deze tijd zou ervoor kunnen zorgen dat jij je ongeduldig en gereed voelt om uit je vel vandaan te springen, maar je hebt je huid nodig, nietwaar? Hoorde je dit? Ja, je bent in spirit gereed! Nu moeten we uit onze onhandige fysieke ruimtepakken geraken om in uitlijning te komen met deze hogere frequenties. Er is een gigantisch legioen van Lichtwezens die ons in dit proces ondersteunen, hoewel wij ons momenteel in de steek gelaten mogen voelen.
Wij gaan niet meedelen wat deze gekke tijd zal doen met het fragiele, veranderende wereldpodium in deze tijd. De implicaties van het wereldpodium is een andere boodschap die spoedig komt (Yikes!) De boodschap van vandaag is voor JULLIE/JOU!, aldus je zorg kunt dragen voor het meest belangrijke ding. JIJ! Als je niet sterk en gezond bent, zal je niet effectief zijn voor wat er verder komt, en wij hebben jullie allemaal voor onze nieuwe toekomst nodig.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Aluna Joy Yaxkin © 1995-2016 http://www.alunajoy.com/index.html