Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 765: Ik voel mij heel alleen. / 6 oktober 2016 / Lee Carroll


765: Ik voel mij heel alleen.
6 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, vanaf het moment waarop ik de intentie heb gegeven om de Implant te accepteren, ben ik vele mensen in mijn leven verloren om redenen die ik niet kan begrijpen. Er is niemand overleden maar elke vriend die ik onvoorwaardelijk lief had en waar ik aardig voor was, heeft zich van mij afgewend. Zij hebben mijn vriendelijke karakter gebruikt en hebben alles omgedraaid om over mij te oordelen. Ik heb geen energie meer over! Ik heb een tijdje rust nodig.

Ik heb de intentie gegeven voor nieuwe, meer verlichte vrienden, maar tot dusver voel ik mij heel alleen. Ik dank Spirit elke dag dat mijn verloofde en mijn familie nog steeds hier zijn. Ik ben bang geworden om mijn normale gevende en liefhebbende Zelf te zijn voor degenen die nog steeds in mijn leven zijn gebleven. Ik wil niet nog iemand verliezen. Wat doe ik verkeerd? 

Shanti,
Laura