Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 761: De menselijke dood. /2 oktober 2016 / Lee Carroll


761: De menselijke dood.
2 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb mij dit nu al een tijdje afgevraagd. Beslissen wij zelf hoe en wanneer wij overlijden voordat wij op deze wereld komen? Is dat de reden waarom sommige mensen een lang en gezond leven hebben terwijl anderen vroegtijdig overlijden aan een ziekte of een ongeluk. Heeft dit iets te maken met onze vorige levens?

ANTWOORD: De menselijke dood wordt aan deze kant van de sluier als niet anders gezien dan een overgang van energie en een verfrissing van uitdrukking. Dit is voor jullie moeilijk te begrijpen want voor jullie is dood pijn, lijden en verdriet.

Kunnen jullie zelfs maar beginnen te begrijpen waarom dit de opzet is? Wij zien het als een deel van het “spel van de Aarde.” In elk toneelstuk staat de man met het mes in zijn borst op als het gordijn is gevallen en heeft hij een feestje met zijn medespelers. Alle medespelers weten dat het avontuur in het spel niet echt is. Maar in het spel van de Aarde zegt jullie realiteit dat het leven alles is wat er is. Daarom wordt het gespeeld om het “vast te houden.” Het moet zo zijn om de uitdaging en de test….. eerlijk te maken.