Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 oktober 2016

Kryon: Bewust-Zijn als gids! / 7 oktober 2016 / Barbara Bessen

Kryon:
Bewust-Zijn als gids!
7 oktober 2016 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Niet alles wat uit het verleden komt is achterhaald of niet meer passend.

Ik bedoel bijvoorbeeld de manier waarop ik mij voorstel, waarop ik bij jullie kom. Vele jaren geleden was het mijn manier, mijn energie, om de informatiepakketten die ik in mijn rugzak had, aan de man of vrouw te brengen.

Er zijn nu sinds de Harmonische Convergentie al vele jaren voorbij en toch ben ik hier nog steeds. De energieën en alle informatie die sinds die tijd stroomden zijn nog steeds geldig en passend. 

Alleen een deel van de Kryon-groep is op een andere manier ingezet. Onder andere op de planeten waar mensen een dualistisch platform wordt geboden voor verdere ervaringen; namelijk dan als de oude Aarde zich met de nieuwe Aarde helemaal heeft verbonden. Een proces dat al heel lang loopt. Het is een proces zoals jullie transformatie, jullie afstemming op een kosmisch wezen en jullie verlichting processen zijn.

Zo is het dus nog steeds Kryon die boodschappen en de rugzak vol energie nog steeds aanbiedt. Hoewel onze naam niet meer zoveel op ieders lippen ligt. Mogelijkerwijs hebben wij ons oude namen herinnerd of misschien zelfs een nieuwe aangenomen? Alles onder de dekmantel van hulp en ondersteuning van mensen bij hun transformatie.