Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 oktober 2016

Katty interviewt Lilian Ferru: Liefde kijkt naar Liefde / 26 oktober 2016 /Lilian Ferru


Katty interviewt Lilian Ferru: Liefde kijkt naar Liefde
26 oktober 2016 /Lilian Ferru

Lieve mensen,
Een boek schrijven is altijd een avontuur. Niemand weet wat het volgende moment staat te gebeuren, en zo weet ik ook niet wat op de volgende pagina verschijnt. Zeg nou zelf: wat zou jij doen als jouw schatje, jouw knappe stoere vent een klap krijgt, zo groot dat hij bijna dood is. Pats, zijn bewustzijn is geopend. Plots heeft hij toegang tot de geheimen van het universum, contact met Galactische Lichtwezen en blijkt hij een groot healer te zijn. En wat als hij je niet kan vertellen wat er aan de hand is? Dan moet je heel goed luisteren, niet met je oren, maar met je hart.

Wat zou jij doen als jouw lief de bodem raakt en alles op de kop staat? Ik kruip in de nachtelijke uurtjes achter de computer. Woorden dwingen je om een ervaring in begrijpelijke taal te gieten. Dat maakt het niet alleen helder, maar helpt ook bij het verwerken. Mijn eerste boek: ‘Jij bent een Wonder!’ heb ik in een vlaag van verstandsverbijstering geschreven. Oh, wat deed ik mijn best om het allemaal te bevatten. Wat was ik kwaad op de artsen en wat worstelde ik met vergeving. Maar goed, ik had eindelijk een boek geschreven. Hiermee ging een wens in vervulling. Wat een werk. Dit doe ik niet nog een keer. Ik heb het toch gedaan, iets rustiger nu. Er gebeurden zoveel maffe dingen dat vrienden zeiden: ‘Je moet het opschrijven’. 

Ook dit tweede boek: ‘Liefde kijkt naar Liefde’ gaat over de turbulentie in mijn leven. De ene keer word ik overvallen door wonderen, de andere keer is er dood, ziekte, en verdriet. De healings van Paul lopen als een rode draad door dit verhaal. Hij heeft maar één boodschap: ‘Een met de Bron!’ De Bron is Liefde. Als liefde naar liefde kijkt, blijft alleen liefde over. Het is weten dat liefde niet kan sterven, dat liefde geen begin en eind kent, dat liefde met alles verbonden is.

Het heeft een paar jaar geduurd voordat ik door had wat er met Paul aan de hand was. Toen het galactische thema aan de deur klopte, stond ik te schudden op mijn benen. Martijn van Staveren deed zijn entree, gevolgd door Haggai Katz, Michael Roads, Omnec Onec en ook Prageet kwam langs met de Stargate. Ondertussen begint het goed duidelijk te worden hoe diepgaand de healings van Paul zijn. Maar er is er meer, het rommelt en dondert bij tijd en wijle. Mijn schoonmoeder sterft, mijn stiefvader ondergaat een zware operatie, allerlei toestanden. Hoe moet ik dat rijmen met liefde? Ik bestudeer: ‘Een Cursus in Wonderen’, onderzoek de non- dualiteit. Ik interview Koos Janson en Jan van Delden. Hoe moet ik hiermee omgaan? Soms lijkt het alsof ik in twee werelden leef. De wereld van eenheid en de wereld van afgescheidenheid. Het is allemaal onderdeel van het ontwaken in het galactische besef van onze grootsheid. Slapen is prima, wakker zijn ook, maar wakker worden….Waar kan ik mijn boek dan beter presenteren dan op het ‘Galactisch Wake Up Symposium?’


En toen kwam wonderzuster Katty onverwachts op bezoek en terwijl we voor het open haardje bijpraten roept ze opeens: ‘Ik wil jou interviewen’. Doen we! Ze heeft het boek niet gelezen. Omdat ze bezig is met een verhuizing van België naar Nederland om een yogastudio op te richten, was er geen tijd. Juist daardoor werd het een openhartig gesprek over Liefde kijkt naar Liefde.

Klik op de link om het interview te bekijken.


Tot ziens op het Galactisch Wake Up Symposium,


Liefs, Lilian