Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 4 oktober 2016

“Jij Bent Nu van het 3D Publiek” / 3 Oktober 2016 / Brenda Hoffman

“Jij Bent Nu van het 3D Publiek”
3 Oktober 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien voelde of bespeurde je weinig de laatste paar dagen - of misschien bespeurde je heel erg veel. Het is niet van belang, want diegenen van jullie die deze woorden lezen internaliseren de talrijke energieën die in de afgelopen paar weken rondom de Aarde dreven.
Het verschil is dat sommigen van jullie stukjes opruimden die gerelateerd waren aan deze energieën voorafgaand aan deze recente energie uitbarstingen. Iets dergelijks creëert niet een meer meesterlijke jij, maar wijst in plaats daarvan naar de elementen waar je voorafgaand aan dit leven op de Aarde zeer in geïnteresseerd was om op te ruimen.  
Jij bent een ander persoon dan dat waar was aan het begin van de tijd die jullie Augustus labelen. Niettemin is het onwaarschijnlijk dat je grote veranderingen in je wezen opmerkt, anders dan misschien een paar andere interesses en perspectieven. Je zult waarschijnlijk ook een zucht van opluchting slaken dat er minder Internet posten waren waarvan je voelde dat je ze moest onderzoeken, omdat alles relatief rustig schijnt te zijn in jouw wereld.
Aldus is het dat de belangrijke zinsnede voor jouw Nieuwe Wezen aan het worden is, “Alles is relatief rustig in mijn wereld”. Toegegeven, de media en politici gaan door dit stukje en dat stukje uit te spugen, allen wijzend naar een rampspoed scenario dat niet van de Nieuwe Aarde werkelijkheid is. En misschien ga je door met ietwat ondergedompeld te zijn in familiale of persoonlijke worstelingen, maar deze worstelingen, inclusief het media nieuws, beïnvloeden je niet zoals slechts enige weken geleden waar was.
Je bent niet langer meer met afschuw vervuld of voornamelijk angstig. Je neemt louter waar en denkt voor jezelf, “Hoe interessant.” Of, “Waarom doet die persoon, dat land of die entiteit niet dit of dat om hun dilemma op te lossen?” Je beschouwt jezelf niet langer meer als een onderdeel van de 3D oplossingen en daarom, maak je niet langer meer deel uit van het probleem.
Je bent terzijde gestapt binnenin je wezen om meer van een waarnemer dan de deelnemende waarnemersrol te worden, die je gedurende eonen speelde. Jij bent nu van het 3D publiek.
Het nieuwe podium dat je voor jezelf creëert omvat geen levensangst, angst, razernij, controle of kwaadheid. Aldus is het dat je een nieuw persoonlijk podium creëert gevuld met vreugde dat naar wie dan ook wenkt die wenst om zich bij je aan te sluiten. En je zult gewaarworden dat je niet langer meer bereid, of zelfs geïnteresseerd bent in het vleien van diegenen die ondergedompeld blijven in angst.
Voorafgaand aan de recente energieën, was je  veel meer waarschijnlijk om aan te moedigen, te pushen, of wat dan ook te doen dat nodig was in jouw gedachten om je geliefden te dwingen, zelfs jouw politieke partijen om te doen wat jij voelde dat noodzakelijk was, om een liefdevolle wereld voor jou te creëren.
Nu accepteer jij, als een waarnemer, dat anderen niet mogen wensen om deel uit te maken van jouw vreugde. Dat er weinig is dat je kunt doen anders dan jezelf te zijn - want diegenen die niet bereid zijn om in/naar vreugde te verhuizen in deze tijd, zullen dat niet. En diegenen die dat wel wensen, zullen het. Beide zonder jouw hulp, of meer ter zake voor vroegere gedragingen, vasthoudendheid. Je kunt niemand dwingen wat dan ook te doen ondanks meditaties, bezweringen, gevlei, liefhebben, pushen of opdringen.
Je hebt eindelijk geaccepteerd dat je verantwoordelijk bent voor jezelf, en alleen jezelf. Op hetzelfde moment, ben je van het drama podium afgegaan, jouw wezen schreeuwt om vreugde in wat voor vorm dan ook dat het voor jou is.
Je hebt gelezen en geluisterd naar de noodzaak voor persoonlijke vreugde. Maar tot nu toe, heb jij gevoeld dat één extra poging om je geliefden in/naar vreugde te vleien, van jou vereiste om van het 3D Aardse vuil te blijven.
Welnu, je bent aan het ontdekken dat je weinig geduld hebt met diegenen die doorgaan met hun pad van angst. En je zult jezelf gewaarworden ofwel hun betreurenswaardige scène te verlaten of een commentaar terug naar hen te snauwen zonder enige gedachte vooraf.
Want je raakt geïrriteerd met diegenen die weigeren om de vreugde mogelijkheden te zien.
Een dergelijke irritatie past waarschijnlijk niet bij je huidige beeld van Liefde of mededogen - een onjuiste aanname. Want je bent verschoven van het plaatsen van iedereen vóór jou naar het in ere houden van en liefhebben van jezelf.
Jij bent een podium van vreugde aan het creëren. Is er iemand die zich bij jou aan wil sluiten? Dat is je enige bedoeling in deze tijd.
Het is niet het je spijtig voelen voor diegenen die het niet schijnen “te snappen”, noch betekent het anderen naar jouw standpunt te duwen. Het betekent slechts, dat je meer van jezelf geworden bent, en graag zou willen dat anderen meer zijn van wie zij zijn. Hoewel, wie zij zijn niet zozeer een bezorgdheid meer voor jou is.
Gedurende eonen, leerde je dat de enige manier om toegang te verkrijgen tot vreugde was om anderen te controleren - financieel, emotioneel, intellectueel of spiritueel. Tot geen hiervan wordt je aangetrokken na de recente energie uitbarstingen.
Je bent eindelijk aan het accepteren dat je een baken bent, geen scheepskapitein van de massa’s. Je kunt niet meer doen dan jouw Licht uit te stralen. Alles daaraan voorbij, keert jou terug naar het controlerende motief dat de Aarde gedurende eonen geregeerd heeft.
De Vrije Wil is een constante doorheen de Universums. Je eist iets dergelijks nu voor jezelf op. Eerst, moest je accepteren dat je net zo belangrijk was als ieder ander via de Liefde energieën die je wezen een paar maanden geleden uitgebreid hebben. Nu accepteer je dat zelf-liefde gewoon dat betekent. Je kunt niet, noch wens je te controleren, zoals je overweldigende behoefte was in de 3D.
Misschien smeek je om dat anders te zien, denkende dat je buitengewoon meegaand was jegens deze of die persoon, werkgever, regering, religie, politieke beweging, zelfs de Aarde - jouw behoeften verwaarlozend voor het grotere goede van de familie, het werk enzovoorts. Natuurlijk, dat was controle zowel door de entiteit waar jij voor op de knieën ging als de entiteit. Want je persoonlijke doel was om ertussen te passen, comfortabel te zijn, te creëren wat je dacht dat een gelukkige situatie voor jou zou kunnen zijn. Je smeekte jezelf om de regels niet te volgen net zozeer als om je leven te controleren, om je leven zo plezierig als mogelijk te maken.
Misschien is iets dergelijks noodzakelijkerwijs nog niet duidelijk voor velen van jullie - maar dat zal het worden. Want jullie beginnen te beseffen hoeveel energie en tijd jullie verspilden met te proberen ervoor te zorgen dat anderen aan jullie behoeften voldoen, aldus jullie leven plezieriger zou zijn.
Jij bent jij, en zij zijn zij. Anderen hebben geen dictator nodig - hetgeen is wat jullie waren in de 3D, zelfs als jullie de smekende rol speelden - en noch heb jij een dictator nodig.
Jij bent vrij, en aldus zijn zij dat.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com