Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 oktober 2016

“Je Impact op deze Wereld Begrijpen” / 24 Oktober 2016 / Jenny Schiltz


“Je Impact op deze Wereld Begrijpen”
24 Oktober 2016 / Jenny Schiltz
De gidsen hebben gevraagd dat ik deze ervaring deel, aangezien het een ieder van ons zal helpen waarlijk onze impact op onze wereld te begrijpen.
Ik voelde de behoefte om een excursie te  maken. Ik had geen bestemming in gedachten, alleen dat ik erop uit wilde trekken. Binnen een paar uren belde mijn man op en zei, “Laten we dit weekeinde weg gaan”. Ik lachte over de synchroniciteit van dit alles. Ik vroeg waar hij naartoe wilde gaan en hij stelde voor dat we de “Million dollar byway in Colorado Ski country” konden gaan verkennen, voordat de wegen te hard zouden worden om te bereizen zonder een vier-wiel aandrijving. Ik stond er volledig voor open. Die avond bespraken wij het en hij zei dat hij een plaats gevonden had die de Victorian Inn genoemd werd, we belden op maar zij zaten vol. Ik ging naar Priceline.com en zeer tot mijn verrassing werd daar The Victorian Inn genoemd. We boekten het en planden onze reis.

Het draaide erop uit dat de Inn die we gebeld hadden in Oray was en degene die we online geboekt hadden in Telluride was. Wij gaven er niet om, het lag ook aan de byway. Ik kwam er echter toe te begrijpen dat daar te zijn geen toevalligheid was. Terwijl wij dit beeldschone kleine stadje van Telluride verkenden, zagen wij waar er een wandelroute was die omhoog naar een waterval leidde. Ik voelde deze sterke aantrekkingskracht en we besloten om de 5km heen en terug wandeling naar de waterval te maken.
De vijf kilometers leken te doen te zijn, maar het was de helling die me te pakken kreeg. Mijn onderrug en mijn nek zaten me echt dwars en ik begon zenuwpijnen laag in mijn armen te krijgen. Ik voelde me een beetje verslagen. Mijn reis om te genezen was een lange reis geweest en is nog steeds doorgaand. Net op het moment dat ik er klaar voor was om terug te gaan, zodat ik geen schade aan mijn lichaam zou toebrengen door de zenuwen meer te verhitten/belasten en de rest van mijn trip te ruïneren, zag ik wakende naast mij één van mijn gidsen, Eagle Eye. Hij is degene waar ik mee vermeng om dingen te verwijderen die niet in mensen thuishoren, zoals negatieve gedachtevormen. Hij vertelde me dat het belangrijk was dat ik naar de waterval ging, dat het geen toeval was dat ik op die plaats was, op dat moment.
Ik werd mezelf toen gewaar omringd door ongeveer 15 Indianen, zij schenen in feestviering te zijn terwijl zij in mijn buurt liepen. Er waren kinderen en honden dier rondrenden en het verhief echt mijn gemoed. Eén jonge dappere zo rond de 13 jaar begon tegen mij te praten en vertelde me dat hij leerde om een strijder te zijn. Ik vroeg of zijn stam veel vocht en hij zei, “Nee, maar wij vechten met elanden” met zijn ogen twinkelend vol van vreugde en avontuur.
In een mum van tijd gingen we de laatste bocht om die naar de waterval leidde. Het was verbijsterend en ontnam me de adem. Het ontnam mij m’n adem. Precies op tijd, zei mijn man tegen mijn jongste, “Laten we mam hier achterlaten om te rusten en dat we samen op verkenning uitgaan.” Mijn man bewijst steeds weer opnieuw aan mij dat je niet spiritueel hoeft te zijn om echt de esoterische zaken te begrijpen om van dienstverlening te zijn. Je hoeft alleen maar afgestemd te zijn op jezelf om boodschappen van spirit te krijgen en het toe te staan jou te gidsen. Dat voor sommigen mountain biking is zoals ziel genezing, zoals meditatie.
Ik settelde me op een rots met het uitzicht op de waterval en stond de stress in mijn spieren van de wandeling omhoog toe om me te verlaten. Precies toen was Eagle Eye naast mij en hij vroeg of ik gereed was. Ik volgde hem toen door een opening diep de Aarde in. Het was daar dat ik zwarte smurrie/slijm zag, dik zoals teer dat verwijderd moest worden. Ik begreep nu waarom ik hier was. Om Gaia te helpen genezen. Ik vermengde met Eagle Eye en we begonnen de smurrie te verwijderen en het naar het licht boven te sturen voor transmutatie. We hadden het meeste ervan verwijderd, maar er was deze ene sectie dat gewoonweg niet los wilde laten. Eagle Eye zei toen, “Je bent vergeven voor alles waar je voor beschuldigd werd.” Precies toen kwam dit laatste gebied eraf, het veranderde in vleermuizen en zij begonnen naar het daglicht te vliegen waar zij transformeerden in/naar een hele zwerm spreeuwen.
Ik ontkoppelde weer van mijn gids en zei tegen hem, “Waar moet zij voor vergeven worden? Wij zijn het die in haar graven, haar vloeistoffen nemen en haar vergiftigen.” Hij zei tegen mij dat zij voor zoveel dingen beschuldigd en vervloekt wordt. De mensen beschuldigen haar wanneer het te warm is, te koud, voor teveel regen, of niet genoeg regen. Zij wordt vervloekt voor de stormen, de overstromingen, de vulkanen … hoewel veel van wat er gebeurt haar genezing, haar loslating is. Hij vertelde me dat zij niet anders is dan wij. Als iemand naar ons schreeuwt, ons uitscheldt, of onze waarde niet ziet, nemen wij het ook in en wordt het iets dat verwijderd moet worden.
De ervaring was voor mij hartbrekend en ogenopenend. Ook ik heb de Aarde beklaagd en vervloekt, geen dankbaarheid en voordeel voelend voor wat ik in deze momenten voelde. Ook ik heb de Aarde voor lief genomen. Sinds die ervaring, ben ik me meer bewust van mijn gedachten, niet alleen op de Aarde gericht, maar ook op de gedachten aangaande mezelf en anderen. Mijn gidsen hebben mij er voortdurend aan herinnerd, “Je gedachten zijn dingen … wat ben je aan het creëren? Wat stuur je naar andere mensen toe?”
Ik ben ertoe gekomen te beseffen hoe onbewust ik kan zijn met mijn woorden. Bijvoorbeeld: Ik was al moe en gefrustreerd en was aan het worstelen om een pakket te openen toen ik schreeuwde, “AAARRGGH Ik haat het leven!” Precies toen voelde ik het vertrouwde geheugensteuntje en zei, “Annuleren!! Schoonmaken!” en vroeg toen aan mezelf wat ik echt nodig had op dat moment om mij terug in evenwicht te brengen. Ik had rust nodig, ik duwde mezelf te ver die dag. Ik houd nu bewust mijn gedachten en woorden in de gaten, word bewust van wat ik in ieder moment aan het creëren ben. Ik ben ook in staat om te zien hoe mijn negatieve gedachten een sneeuwbaleffect kunnen hebben en echt alle dingen om mij heen kunnen beïnvloeden. Dat het aan mij is om mijn gedachten, woorden en focus te verschuiven/veranderen. Om volledig bewust van onze gedachten en woorden en hun gevolgen te worden is een zeer belangrijk onderdeel van het proces van het zijn van een meester op Aarde.
Toen ik gisterenavond in gesprek was met mijn hoogste aspect, zei zij dat ik deze informatie moest delen in een blog, niet slechts op mijn facebook pagina. Zij legde uit, dat de tijd nu is voor de mensen om zich volledig bewust te worden van wat zij aan het creëren zijn met hun gedachten en woorden. Zij legde uit, dat de laatste channeling niet de benodigde impact had gehad. Dat voor sommigen de gedachte dat wij onze eigen werkelijkheid kunnen creëren te abstract is. Velen begrijpen nog steeds niet dat onze werkelijkheid de levende, ademhalende manifestatie van onze gedachten is. Alles wordt door onze gedachten gecreëerd, omdat, terwijl wij niet in staat mogen zijn om hen te zien, gedachten dingen zijn met vorm, vibratie en inhoud.
Denk aan een tijd toen je getuige was van een verbaal argument, de starende ogen, en de agressieve of kwetsende houding van de deelnemers. Hoe voelde jij je? Werd je gewaar dat een deel van je lichaam pijn deed? Misschien raakten je schouders strak of begon je hart onregelmatig te kloppen en voelde jij je aangevallen, hoewel je er niet bij betrokken was? Dat is omdat je aangevallen werd. De energie van hun woorden vlogen in het rond en het mag een thuis gevonden hebben dat aan jou gehecht was.
Ben je ooit in een slecht humeur geweest en wandelde toen een levensmiddelenwinkel binnen en je kon niet vinden wat je nodig had, de mensen waren kribbig en je wond je op ondertussen het ene ding vergetend waarvoor je er op de eerste plaats naartoe gegaan was? Het begrijpen van energie en manifestatie is te begrijpen dat als je precies dezelfde winkel op precies hetzelfde tijdstip binnengegaan was, maar met een betere gemoedsgesteldheid, de dingen veel soepeler gegaan zouden zijn en de meeste mensen die je tegenkwam neutraal en plezierig geweest zouden zijn.
Ik kan niet genoeg benadrukken dat het tijd is om in onze kracht te gaan lopen, en dat betekent verantwoordelijk te zijn voor onze creaties. Ik zeg niet dat wij niet in een slecht humeur kunnen zijn of negatieve emoties kunnen ervaren, het gaat over hen te bezitten en er verantwoordelijk voor te zijn. Dat, wanneer wij in kwaadheid reageren of negatieve gedachten hebben dat wij dan vragen dat alle negativiteit die vrijgegeven werd dan getransmuteerd wordt in genezende energie en naar mensen en plaatsen gestuurd wordt die het het meeste nodig hebben. Het is net zoals het opruimen van je rommel na een picknick en niets achter te laten voor anderen om op te ruimen. Het gaat over het begrijpen van je impact op alles om jou heen. Het gaat over volledige verantwoordelijk te zijn voor je creaties.
Wij zijn in een zeer belangrijke tijd en wij hebben de bekwaamheid om alles om ons heen te verschuiven. Wij hebben de bekwaamheid om via onze gedachten, woorden en acties te creëren. Onze taak is om te verzekeren dat deze in uitlijning zijn met wat wij willen creëren, in plaats van wat wij niet willen creëren.
Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat doorheen deze kolossale verschuiving in bewustzijn. Ben zachtaardig met jullie zelf, want deze tijd test ons op alle manieren.Dank je wel aan allen die dit werk delen. Het betekent de wereld.
Jenny
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **