Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 31 oktober 2016

Hilarion “De Wereld heeft Jullie Liefde Nodig, ........... / 30 Oktober 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
“De Wereld heeft Jullie Liefde Nodig, de Wereld heeft Jullie Kalmerende en Geruststellende Aanwezigheid Nodig”
30 Oktober 2016/  Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Terwijl jullie je inspannen om in evenwichtigheid en balans te blijven tijdens deze dagen met alles dat er zich aan het voordoen is in jullie sfeer van resonantie, worden jullie je gewaar dat de geïntensiveerde energieën hun effect hebben, niet alleen binnenin jullie eigen systeem, maar ook in al diegenen die in jullie gebied van beïnvloeding zijn. De energieën van de dualiteit zijn ongebreideld en het is belangrijk om je jouw doel te herinneren voor het vasthouden van het Licht gedurende deze tijden. Het is zeer gemakkelijk voor jullie die gevoelig zijn voor de energieën om jullie heen om te begrijpen dat de gevoelens die jullie ervaren hebben hoofdzakelijk die gevoelens zijn die ervaren worden op het collectieve bewustzijn niveau. Er is veel angst en twijfel dat in deze tijden ongebreideld is - herinner je dit - en centreer en focus je opnieuw op dat wat jij bent en dat waar jij voor staat.

Blijf trouw/oprecht aan jezelf, tot dusver werden jullie niet op een dwaalspoor gebracht; jullie hebben je positie gehandhaafd en bleven in jullie kerncentrum. Als de energieën opgevoerd worden naar een zelfs hoger niveau in de komende dagen, is het belangrijk om tijd te nemen om dat te ervaren wat jou vreugde, gelach, vrede en persoonlijke inspiratie brengt. Het is belangrijk om je op deze dingen te focussen; om vaak tijd weg te nemen van je aardse verplichtingen en bezorgdheden en een onderbreking/pauze te nemen door naar buiten te gaan de natuur in, en dingen te doen die je gewoonlijk uitstelt naar een andere dag, die dingen die jou voeden en je eigen energie bijvullen. Dit is wat er voor jullie nodig is om op gefocust te zijn. Voel de vreugde, het gelach vaak, lach luid, er is zoveel schoonheid om jullie heen - het vult iedere plaats en ruimte in jullie omgeving - zoek ernaar en geniet ervan!
Belichaam die energie in je wezen na deze pauze, want het is dan voor jou mogelijk om een geïnformeerde en duidelijke beslissing te nemen aangaande je volgende zet. Terwijl dit jaar naar een einde loopt, is het tijd voor de voltooiing van alles dat je vaststelde om te gaan doen in voorafgaande jaren, de tijd van de voltooiing van alle doelstellingen, projecten en intenties die je vaststelde om te volbrengen. Dit is een uitlijning ter voorbereiding op de nieuwe cyclus welke in 2017 begint, want het is een nieuwe negenjarige cyclus. Dit is de tijd om alles af te ronden en te voltooien dat voltooiing nodig heeft, zodat jullie fris van start kunnen gaan.
Het is in het rijk van mogelijkheid om jezelf volledig te hercreëren in de nieuwe cyclus; hoe jij jezelf aan de wereld presenteert, hoe je spreekt, denkt en voelt. Het heeft niet de toestemming nodig van anderen, het is iets dat in je eigen interesse is  - geen egoïstische interesse, maar een erkenning dat er een nieuwe cyclus is die aan de horizon daagt, zodat je in een positie kunt zijn om voordeel te nemen van alle energieën van deze tijden en dit is zeer passend.
De energie van de wereld om jullie heen is moment na moment aan het veranderen en het is moeilijk om jullie intenties en focus te handhaven, maar het is mogelijk om het te doen. Jullie hebben alle gereedschappen en de kennis die jullie nodig zijn om oprecht/trouw aan jullie zelf te blijven, om uitgelijnd te blijven met de hogere aspecten van jullie zelf. Ongeacht wat er zich in de wereld om jullie heen voordoet, jullie weten binnenin jullie zelf dat alles goed is en dat het dat altijd geweest is. De wereld draait alsmaar rond, veel is hetzelfde zoals het was, dat wat echte betekenis en waarde heeft gaat verder en opent zich voor jullie en dit is het gebied waar jullie je op zouden moeten focussen en concentreren.
Herverbind je met de Liefde welke binnenin jullie hart verblijft en open je hart zo wijd als je mogelijk in ieder moment kunt doen. De wereld heeft jullie Liefde nodig, de wereld heeft jullie kalmerende en geruststellende aanwezigheid nodig en dit is een belangrijk aspect van jullie werk op deze planeet. Wij zijn bij jullie en verblijven naast elkeen van jullie,terwijl jullie verder gaan met jullie dagelijkse activiteiten. Wij sporen jullie aan om deze pauzes/onderbrekingen te nemen wanneer dat noodzakelijk is, en gedurende deze turbulente tijden is het belangrijk om meer pauzes te nemen, zij hoeven niet lang te duren, even maar, zodat jullie je hernieuwd en hersteld voelen in het centrum van jullie wezen.  
Stuur genezend Licht, genezende Liefde en Energie naar die gebieden van de wereld die de Aarde veranderingen ervaren welke op dit moment geen blijde veranderingen zijn. Deze veranderingen brengen een samenkomen bijeen van deze mensen, zodat zij in eensgezind en in harmonie met elkaar werken, terwijl zij de belangrijke waarden in hun levens beseffen, die van samenwerking, communicatie en eenheid - deze zijn de belangrijke waarden die herkregen zullen worden als andere gebieden van de wereldbevolking de komende gebeurtenissen ervaren.
Als de gehele mensheid in/naar het onbekende verhuist, is er een gezamenlijke bijeenkomst van gelijkgestemde geesten en dit brengt harmonieuze en vreedzame resultaten over de gehele wereld heen. Iedereen komt bij elkaar rondom diegenen die in nood zijn en zij geven hun hulp en assistentie, hun Liefde en energieën, en dit alles is voor het hoogste goede van iedereen op de planeet.
Wij begeleiden jullie, dat alle antwoorden die jullie zoeken, de waarheid die jullie zoeken over wat voor gegeven onderwerp dan ook, altijd aanwezig en beschikbaar is binnenin jullie zelf. Weet dit en lijn uit met jullie hogere aspecten, met de zuiverheid welke binnenin de kern ligt van jullie Goddelijke essentie. Daar zullen jullie altijd in harmonie zijn met Alles Dat Is. Weet dit en blijf sterk en gefocust, weet dat alles goed is, het Universum draait, de Aarde draait en alles is zoals het zou moeten zijn.
Alles dat veranderd moet worden is in het proces van die verandering en daarom kunnen de dingen behoorlijk intens toeschijnen. Al deze veranderingen moeten plaatsvinden, wij hebben dit voor vele, vele decennia nu geweten, wij zijn te midden van die verandering. Heb vertrouwen dat alles is zoals het zou moeten zijn en dat jullie er aan het einde van al deze veranderingen uit zullen komen met vreugde, vrede en geluk/blijheid naar een nieuwe manier en een nieuw begin, gevuld met alles dat juist en goed en integer is in jullie wereld en de wereld in diens algemeenheid. Jullie zijn geliefd, er werd altijd van jullie gehouden. Het is nu tijd om die Liefde te laten schijnen, om het naar anderen uit te stralen die zo in behoefte ervan zijn gedurende deze tijden.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com