Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 oktober 2016

Hilarion / 23 Oktober 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
“Het Is Belangrijk om Je Uit Te Lijnen met de Geascendeerde Meester Rijken, Het Geascendeerde Meester Bewustzijn”
23 Oktober 2016/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,

De veranderingen aan de systemen die op deze planeet werkzaam zijn, zijn aan het plaatsvinden. Er is geen keuze voor diegenen die hen gecreëerd hebben anders dan de veranderingen te maken die het hoogste goede voor allen reflecteren. De energieën die nu de planeet doordringen zullen voor niets anders dan dat toestaan. Ben in vrede - behoud jullie evenwichtigheid en evenwicht - houd jullie Licht vast terwijl deze veranderingen plaatsvinden. Het is een zeer opwindende rit terwijl de Ascentie van de Aarde, jullie planeet, doorgaat met diens onvermijdelijke reis. Jullie zijn het, waarop wij, de Geascendeerde Meester Rijken en de Engelachtige Rijken, vertrouwen. Jullie zijn de Lichten, de Bakens, de Referentiepunten op jullie planeet waar wij ons mee verbinden om begeleiding, genezing, verlichting, activeringen en afstemmingen door te brengen.  

Wij, die bekend zijn als de Geascendeerde Meesters vanuit de Hogere Rijken, zijn degenen die in de voetstappen gelopen hebben waar jullie nu in lopen. Natuurlijk, deden wij dit allemaal voorafgaand aan de komst van het Internet. Nu zorgt dit fantastische Universele Web van Informatie ervoor, dat wat van ons doorkomt gemakkelijker toegankelijk is. Dit is een zeer wonderbaarlijk gereedschap! Velen van jullie, als jullie naar de programma’s op jullie nieuwsmedia kijken, zien door illusies heen die gecreëerd worden. Er zijn velen die ogenblikkelijk door deze illusies heen kijken en zich van hen onthechten, en dit is een zeer positieve ontwikkeling van het wereldwijde web.


De informatie via het Internet stroomt in zowel dat wat waar is als dat wat misleidend is. Het blijft voor jullie, de Lichtwerkers, om binnenwaarts in de kern van jullie wezen af te stemmen, waar jullie het na kunnen trekken om er zeker van te zijn, dat wat jullie lezen of waar jullie naar luisteren van de hoogste vibratie en waarheid is. Er is veel misleiding dat door dit medium heen stroomt. Wij vragen aan jullie om bewust te zijn en om het binnenwaarts na te trekken om te verzekeren dat je niet valt voor wat voor misleidingen dan ook die ongebreideld zijn op dit wereldwijde web. Werk samen in eenheid wanneer de mogelijkheden naar voren komen. Werk in groepen klein en groot om persoonlijke genezingen voort te brengen, om opruimingen die hulp nodig zijn voort te brengen, zodat wat opgeruimd moet worden losgemaakt kan worden van het auragebied van diegenen die deze activiteit nodig hebben om plaats te vinden.

Er zijn uiteenlopende inwendige programma’s die lopende geweest zijn binnenin heel veel individuen, welke koppig ingebed werden in het DNA. Deze hebben hulp nodig, groephulp en groepsfocus, om deze individuen te bevrijden van deze oude energieën. Weet dat zelfs de energieën die de atmosfeer rondom de Aarde in deze tijd doordringen die functie dienen. Als iemand in staat is om binnenin de stilheid van diens ware wezen te gaan, diens innerlijke kern, kan die persoon zich afstemmen op deze kosmische energieën om evenwicht te brengen, om genezing te brengen waar het nodig is.

Ik, Hilarion, beloof plechtig dat ik alle verzoeken voor genezing en het opruimen zal eren van diegenen die een beroep op mij doen voor deze dienstverlening. Het is absoluut noodzakelijk dat onze Lichtdragers bevrijd worden van de oude matrix. Het is absoluut noodzakelijk dat wij op elkaar afgestemd zijn in de dagen die eraan komen. Jullie van de fysieke vlakken van het leven en wij van de Hogere Rijken weten dat we samenwerken. Maak dit een bewuste intentie gedurende jullie dagelijkse levens dat wij verbonden blijven als één, zodat wij allemaal op hetzelfde spoor zijn. Weet dat jullie allemaal inwendig en voorbij jullie slaap geïnformeerd worden over dat wat jullie moeten weten gedurende deze tijden. Dit is waar echte informatie, de waarheid, de Goddelijke Waarheid aan jullie gegeven wordt.

Er zijn heel veel dingen die niet gecirculeerd kunnen worden over jullie wereldwijde web in deze tijd, dus het is belangrijk dat jullie de intentie instellen dat jullie op de hoogte gehouden worden van alle werkzaamheden, de plannen en instructies op de innerlijke vlakken die gegeven worden. Velen daar zijn diegenen die op de rand van ontwaken zijn. Dit is een zeer positief potentieel dat er zich aan het voordoen is in deze tijd en wij vragen aan jullie om door te gaan met jullie taak. Jullie weten hoe dit te doen; jullie zijn de experts en meesters hiervan. Velen van jullie voelen zich moe en eerder dat jullie het hard te verduren hebben met ons doorgaande verzoek om het Licht vast te houden. Jullie voelen dat jullie wensen om voorbij dat punt in/naar ascentie te gaan, maar wij zeggen tegen jullie, Dierbaren, dat de taak die jullie gekozen hebben is om door te gaan met het vasthouden van het Licht, zodat er meer stabiliteit op de planeet is gedurende deze tijden!

Zoals jullie zelf weten, is er veel dat chaotisch schijnt te zijn, veel dat problematisch is, veel dat ongelooflijk is, veel dat openbarend is in diens belangrijkheid en dus is het belangrijk voor jullie om door te blijven gaan. Wij vertrouwen op/rekenen op/zijn afhankelijk van jullie, de Aarde teamleden. Wij zullen ons uiterste best doen om jullie gedurende deze tijden te ondersteunen. Wij zullen altijd jullie oproepen voor hulp of verduidelijking beantwoorden. Het is voor ons belangrijk om jullie te vertellen dat het via de Planetaire Lichtfamilie, de Geascendeerde Meester Rijken is, dat iedere implementatie en verandering plaatsvindt. De Sterren Natie broeders en zusters zijn zich hiervan bewust, en zij moeten checken met de Planetaire Lichtfamilie voordat wat voor actie of hulp dan ook plaatsvindt.

Er zijn geen wezens van andere werelden, wezens niet van de planeet, die ook maar iets kunnen doen zonder dat eerst bij ons te checken. Het zijn de Geascendeerde Meester Rijken die de leiding hebben over het komen en gaan dat op jullie planeet plaatsvindt. Er zijn geen buitenaardse wezens die de leiding hebben. Zij werken met en via ons. Dit is waarom het belangrijk is voor een ieder van jullie om je uit te lijnen met de Geascendeerde Meester Rijken, met het Geascendeerde Meester Bewustzijn. Dit is zeer, zeer belangrijk.
Weet dat jullie ten zeerste geliefd zijn, ondersteund worden en alles gegeven wordt dat jullie nodig hebben om door te gaan en de stabiliteit van de Aarde te handhaven en te onderhouden.

Tot Volgende Week…

IK BEN Hilarion


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com