Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 oktober 2016

Heavenletter 5815 Jouw Overtuigingen Zijn Niet Noodzakelijk Waar / 26 Oktober 2016

Jouw Overtuigingen Zijn Niet Noodzakelijk Waar
Brief uit de Hemel
26 Oktober 2016


God zei:

Wat als je je hebt vergist over het leven zoals jij het bekijkt? Natuurlijk, aspecten over het leven verschillen van uiteenlopende gezichtspunten. Wat als je geleerd hebt dat het leven een lange klim is en zo kan je alleen maar voort blijven sjokken? Je blijft de lange heuvel voor je zien. Het leven vanuit één hoek is gewoon zo.

Je ziet hopeloosheid vanuit het ene inzicht of het andere. Hoop bestaat ook. En je kan meer hebben dan hoop, meer dan geloof. Je kan het goede weten, kennen dat op weg is naar jou. Kies maar.

Wat als je gedupeerd bent en je bent al op de top van de heuvel. Je bleef klimmen, toch je was al op het hoogtepunt? Wat als je werkelijk niet hoefde te worstelen. Wat als je zou zijn geweest als een armlastige die onbekend voor zichzelf enorm spaargeld had dat hij was vergeten? Het fortuin was van hem, desondanks, nochtans, onschuldig zoals hij was, deed hij nooit aanspraak op het fortuin.

Al zou de armlastige/miljonair geweten hebben dat hij werkelijk een Groot Fortuin had, hij wist gewoon niet waar het precies was, toch droeg hij Het Zegel van de Schatkist van de Koning aan een gouden ketting rond zijn nek – hij zou nog steeds letterlijk een armlastige zijn geweest, maar toch zou hij zichzelf inderdaad dragen in het beeld van een rijk mens. Wat als deze armlastige de profetie had gehoord dat hij de ware Prins was die bestemd was om de Gouden Kroon te dragen. Wat zou zijn houding dan zijn? De weelde was werkelijk van hem. Op een dag zal hij het vinden. Ik zeg hij zal het vinden. De weelde was in zijn bloed stroom of in zijn DNA, als je dat liever hebt.

In het geval van jouw weelde als de heilige zoon of dochter van de Koning van de Hemel, er is je verteld over jouw erfdeel. Jouw erfdeel is verzekerd. Je bent geïnformeerd dat je het al hebt, niet bij een bank, maar dat je het allemaal al binnenin je hebt. Alles wat je hebt te doen is op komen dagen.

Wanneer je niet weet dat je de Schatten van de Hemel binnenin jou bevat, weet je niet genoeg om de Werkelijkheid te kennen. Je moet het weten en je moet dit laten bezinken. Beter te weten wie je bent en wat je rechtmatige erfdeel is, dan het niet te weten. Zelfs wanneer je alleen een vermoeden hebt dat je het winnende lot hebt, ben je gezegend dat je doet vermoeden.

Ik vertel je Wie jij bent en je gelooft het niet. Je kan voelen wat toereikend is voor jou, te mooi is om waar te zijn en dat het nooit zal gebeuren. Laat Mij jou vertellen, Zonen en Dochters, voordat jullie fortuin arriveert, is het goed voor jullie om het te claimen.

Wat is Waarheid, geliefde?

Laat Mij je wat vertellen. Zelfs wanneer je al de beloofde schatten in jouw hand hebt, zelfs wanneer je op de hoogte bent gesteld en het erfdeel is gewaarmerkt door Mij, zou je het nog steeds niet kunnen geloven! Waarom moet je goed geluk betwijfelen als het jouwe? Ik vertel je goed geluk is absoluut waar.

Je kan beleefd zijn, toch weiger je dit in ieder geval toe te geven. Je ziet het als een mooi verhaal, maar gewoon een verhaal, een onmogelijk verhaal, één die nooit waarheid kan worden, zeker niet voor jou. Je houdt jezelf voor een gelovige in realisme, waarin je jezelf toewijdt, alsof alleen wat je kan zien met de vijf zintuigen er mee door kan gaan. Je kan gewoon niet geloven in goed geluk. Het maakt niet uit wat Ik.

Het Lelijke Kleine Eendje was onschuldig. Hij wist niet wie hij was en toch groeide hij op tot een prachtige zwaan. Jouw verhaal is ook een verhaal over verkeerd begrepen identiteit.
Je mag geloven dat je een nederig vergeten ongelukkig wezen bent die rijkelijk ontkent moet zijn en altijd worstelt in het leven.

Laat het verleden gaan en de voorbije identiteit waar je jezelf mee associeerde. Kijk hoger. Zie uit naar een Hogere Waarheid. Wordt wakker voor jouw bestemming. Maak er ruimte voor. Accepteer jouw erfdeel.

Ik geef je de waarheid. Het is in orde. Het is in orde om verkeerd te begrijpen. Laat voorbije overtuigingen gaan. Waarom aan hen vasthouden? Voorbije overtuigingen zijn niet jouw geluksbrengers.

Vertaald door: Anja