Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 19 oktober 2016

Heavenletter 5808 Het Geheel Richten op Jouw Energie Brief uit de Hemel / 19 Oktober 2016

Het Geheel Richten op Jouw Energie
Brief uit de Hemel
19  Oktober 2016


God zei:


Wat goed hoort te zijn voor jou in het leven is gewis eenvoudig te zijn. Er zijn eenvoudige genoegens die ver gaan. Hoe de dag er ook uit mag zien, weet dat de dag, deze dag, mooi is. Op deze manier kan je jezelf toestaan om met schoonheid heel de dag omringd te zijn, waarom niet?

Energie op zich zelf is mooi. Energie bestaat. Enorme energie bestaat. Licht is energie en jij toont grote energie en licht. Zelfs wanneer je je moe voelt, grote energie en licht verspreiden stralend om je heen. We spreken hier over zuivere energie, energie meer krachtig dan je je kan voorstellen. Jouw energie is niet minder krachtig dan Oceaangetijde

Geliefde, je hebt een Ziel. Je bent Ziel. Je bent vol van pure energie. Zelfs op je doodsbed, straal je Grote Energie uit. Je lichaam is machtig, toch je lichaam is het minste van je.

Je hebt het verschil gezien tussen een lichaam welke een Ziel inhoudt en een lichaam wiens Ziel zich voort waagt. Energie is een uitdrukking van het Goddelijke. Zelfs wanneer je traint in de sportschool en zweet loopt van je af, ben je, in Waarheid, Zuivere Energie --- energie vrij en helder, energie voorbij het oppervlak van het leven.

Je bent nooit zonder de diepte van je ziel. Wanneer je gelukkig of blij bent, dit is wanneer jouw Ziel Energie meestal het meest wordt opgemerkt. Kennelijk, schoonheid is groter dan oppervlakkig. Schoonheid is energie.

Natuurlijk, boosheid is ook energie, bewolkte energie, omzeilde energie, energie afgeleid van schoonheid. Er kan niets moois zijn aan boosheid, niet als je het voelt en ervaart.

Uit een ander gezichtspunt, kan boosheid gezien worden als een zodanige op één gericht punt, zo helder, zo vast, als een leeuwengebrul. Boosheid lijkt jou te voorzien van brandstof met hete energie, niettemin, ben je niet blij klaar te zijn met boosheid? Is het zonder boosheid zijn niet meer vervullend? Energie verandert vorm. Positieve energie welke gelukkig stijgt vanuit binnenin jou is als een boom met ontluikende bladeren of een kersenboom bloeiend naar buigende bloemen. Ga waar je naar toe wilt gaan. Je hoeft niet te gaan waar je niet naar toe wilt gaan.

Ik weet dat soms boosheid je verrast. Plots, is er de boosheid, een hevige winderige storm, een vuur en een ijsregen die je omwikkeld.


Hoe woest is boosheid wanneer het flakkert. Het is beter wanneer je geen lucht geeft aan boosheid. Is lucht geven aan boosheid iets om trotst op te zijn of is het een excuus als ieder ander. In zekere zin, is er geen excuus voor boosheid en zijn wrokkige metgezellen.

Wanneer je denkt, wanneer je werkelijk denkt, wat in de wereld wil je boos voor zijn? Boosheid is energie, maar boosheid is energie die energie van jou ondermijnt. Jouw boosheid kan iemand doe beven, maar wat voor goed doet beven? Het kan jouw missie in het leven niet zijn om anderen te doen verbleken.

Onthoud, jouw boosheid is jouw boosheid. Je moet het eigendom claimen.

Wees niet trots. Boosheid is nooit een zege. Ik spreek over plotseling uitval van boosheid. Boosheid kan iemand pijn doen. Het zal jou zeker pijn doen. Noch is het jouw doel in het leven om je boosheid te verdringen. Erken of herken boosheid en ga op een ander spoor.

Denk aan iets dat je mogelijk zou kunnen veranderen dat mogelijk boosheid kan doen ontsporen vanuit jouw hart. Dat jouw hart onschuldig mag zijn in plaats van vol met boosheid. Boosheid lijkt meer boosheid te versterken. Kan boosheid zo belonend of opluchtend zijn?

Maakt niet uit hoe terecht jouw boosheid kan zijn, wil je het?

Als je het wilt, waar wil je het voor? Vind een andere manier.

Keer terug naar Zuivere Energie. Keer, kom terug naar groter dan boosheid. Groter dan boosheid bestaat. Je hebt Zuivere Energie ervaren en je houdt ervan. Sta het toe. De Waarheid van jou is veel groter dan boosheid.

Vertaald door: Anja

http://heavenletters.org