Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 oktober 2016

Heavenletter 5802 Het Ondertussen Spoor / 13 Oktober 2016

Het Ondertussen Spoor
Brief uit de Hemel
13 Oktober 2016


God zei:

Wat wil het meeste zeggen voor jou in jouw leven? Wie ben je werkelijk? Wie zijn leven ben je eigenlijk aan het leven? Het jouwe? Of doe je een poging voor iemand anders zijn leven?

Voor sommige is er een neiging, misschien voor velen, om het leven van een ander te verdonkeremanen alsof je een vreemde bent voor jouw eigen leven. Leef jouw leven. Wees eerlijk tegen jezelf. Er kan meer dan één pad zijn dat werkelijk van jou is.

Je kan je hele leven al onechte spoken volgen. Je kan wedijveren met anderen en jezelf losgooien. Kom er achter wie je bent en volg jouw eigen stappen, de ene stap na de andere.

Zeker, de betekenis van jouw leven verlangt niet dat je de menigte volgt alsof de algemene bevolking meer weet over wie je bent en hoe je wordt verwacht te verschijnen in dit mensenleven op welke kruispunten dan ook. Niemand weet zo veel als dat jij doet over jouw zelf, zelfs wanneer je aan het ploeteren bent. Je hoeft niet te zijn als anderen lijken te denken dat je zou moeten zijn.

Oh ja, je kan meegegaan zijn met iemand anders zijn gedachten. Geliefde, je bent het leven aan het uitproberen. Je probeert uit voor de omvang. Neem een ander zijn leven niet voor waar aan als jouw eigen. Wat is het voordeel van dit? Je bent niet iemand anders. Jij bent jij.

Je hebt je eigen ster om te volgen of sterren.

En ook, ga met Mij mee. Volg Mij. Ik zal je naar jouw pad leiden. Jouw pad kan je verrassen. Jouw pad is als geen ander. Jouw ware pad zal je naar de top van de berg brengen. Je hoeft niet de lange omweg te nemen.

Natuurlijk, het is niet aan jou in te stemmen of om het oneens te zijn met een ander zijn pad. Je veegt ook jouw bezem niet over het pad van een ander. Jij bent uniek. Je hebt jouw eigen herkende / erkende pad zelfs wanneer je niet weet welk pad dat precies is.

Geliefde, er is een pad en misschien meer dan één pad met jouw naam erop geborduurd. Ja, je probeert een pad of een ander wanneer tenslotte je begint te gaan op/in jouw eigen voor-jou-gemaakte pad. Op de een of andere manier vind je jezelf op een pad dat voor jou bedoeld is om te volgen om dit moment. Waarschijnlijk, kan jouw pad niet zijn wat je gedacht kan hebben. Het kan heel goed onverwacht zijn.

Je zal een zucht van opluchting slaken en het opwindend vinden om te zien hoe juist jouw pad voor jou is. Wanneer je op een pad bent dat werkelijk van jou is, dan voel je jouw doel alsof je het heel jouw leven al geweten hebt. Wanneer je van jezelf afdwaalt, herken dan afdwalen van jouw pad als iets waar je wel overheen komt. De dag zal komen wanneer je beslist dat je moet weten wie jij bent. Dit is wanneer je tot het leven komt. Dit is wanneer je de ingeblikte foto’s van jezelf wegdoet en de corridors van jouw leven uitbreid.

Dit kan voor jou voelen als gevaarvol, deze onthulling aan jezelf aan jouw zelf en vervolgens aan anderen. Dit is angstopluchting, jouw zelf onthulling en ook de openbaring van jouzelf aan de wereld.

Hou je staande geliefde. Je mag een diamant op de Aarde worden, toch wat een Diamant van waarheid zal je blijken te zijn. Jouw omweg zou wel eens een Hoge Weg kunnen zijn, toch de weg die je hebt genomen, moet jouw Hoge Weg zijn.

Nu, het is niet zo dat je letterlijk een kaart volgt. Er is jou geen kaart gegeven. We zouden kunnen zeggen dat jouw DNA een route heeft die geregeld is. Je vind jouw weg. Weet in jouw hart dat jouw leven is over het blindelings ontdekken van jouw route. Er is een doel voor je ingesteld en dan, ontdek je jouw doel. Eureka!

Het is niet dat je bezorgd moet zijn over het ontdekken van jouw doel. Er zijn geen zorgen hier. Heb zomaar in jouw hart dat jouw doel zijn weg aan het vinden is naar jou. Wacht op de aankomst. Geniet van je omweg als in een draaimolen trip. Je zal een X ontdekken om voor jou te volgen.

Het zal naar je komen.

Ondertussen, ben je op het Ondertussen Spoor.


Vertaald door: Anja