Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 oktober 2016

Heavenletter 5801 Spreid Je Vleugels van Geloof / 12 Oktober 2016

Spreid Je Vleugels van Geloof
Brief uit de Hemel
12 Oktober 2016


God zei:

Om je waarheid te leven, om in je waarheid te zijn, om de Waarheid te accepteren is niet minder dan het ontdekken van een mooie open plek in, van alle plaatsen, precies in jouw voortuin. Niet langer is de open plek verborgen voor het zicht.

Je kan tot nu toe hebben gedacht dat het je ontbrak aan wonderbaarlijkheid. De Waarheid van jou is dat jij wonderbaarlijk bent.

Om een mens te zijn in een lichaam reflecteert meer van de Hemel dan dat jij momenteel ziet. Je ziet niet, toch je hebt er recht op.

Jij bent wat Ik heb gecreëerd en ij bent Mijn Visioen en Mijn Visioen is waar. Geraak weer bij Mij en daarvoor tot jouw Zelf. Ik zeg dat jij een echt levende ademende engel bent. Ik zeg dat je de vleugelspanning hebt van een engel. Je schudt je hoofd van nee.

Je kan jezelf vertellen dat je van ganse harte in Mij geloofd, terwijl je de neiging hebt om af te schudden wat Ik als waarheid verklaar, alsof ik een aardige misleidende God ben ergens ver weg in de lucht, in de hemel.

Kom je tegemoet aan Mij? Geloof je in Mij en twijfel je over wat ik zeg? Zeg je dat het een te grote sprong is om Mij op Mijn woord te nemen?

Achter het Zien licht het Ongeziene. Spreid jouw geloof in Mij uit om te geloven, althans, in de mogelijkheid van wat Ik zeg. Wanneer je je verbeelding moet gebruiken, begin dan met jouw verbeelding. Verbeeld jezelf.

Zeker, je bent op de Aarde en stellig, je bent in een lichaam. Niettemin je bent een Ziel en Ziel, jouw Ziel heeft al de vrijheid in de wereld als in de Hemel. Jij bent, met een lichaam of niet, een Vrije Ziel. Er zijn geen hoogten die je niet kunt beklimmen. Spreid je vleugels van geloof. Je bent Mijn verlangen om waarheid te worden. Ik, meer dan geloof in jou. Ik heb je gecreëerd als een Reflectie van Mij. Ik heb een scherpe blik.

Je ziet grenzen. Ik zie geen grenzen. Voorts, Ik heb jou gecreëerd zoals Ik jou gecreëerd heb. Ik weet wat IK heb gecreëerd. Ik ben bewust van een engel als Ik er één zie. Jouw benoemen als een onvervalste engel – dit lijkt jou vergezocht. Spreid je grenzen uit.

Wat Ik zeg is waar, is echt. Het is niet willekeurig. Het is gegeven. Accepteer jezelf zoals Ik je hebt gegeven om te zijn. Het lichaam is de illusie. De Geest is de Waarheid. Accepteer. Accepteer de Waarheid en twijfel aan de obstakels die je voor je hebt gezet.

Je blinddoekt jezelf, toch je bent niet blind, of We kunnen zeggen dat je selectief blind bent. Je bedekt jouw ogen. Je aarzelt om de God te zien en het goud waar je van gemaakt bent. Je bent onvermijdelijk een Engel gecreëerd door Mijn Liefde.

Je bent niet de haastige schets die jij en anderen van jullie zelf hebben gemaakt. Ontmasker jezelf, jullie zelf. Waarom denk je dat je wijzer bent dan Ik? Heb je het idee dat je beter ziet dan Mij? Je ziet of kijkt niet ver genoeg. Het is onwaarneembaar voor jou om te ontkennen wat Ik zeg en toch ga je uit op een ledemaat van onwetendheid. Je bent bang om weg te lopen van een Ledemaat van een Verbazingwekkende Boom.

Wat Ik maak van jou, Ik heb jou gemaakt. Wat als je Mij gelooft? Dat wat je bent is betrouwbaar achter de taferelen van algemeen weten, opzij geplaatst in de drukte van ongeloof.

Geloof dan niet. Overweeg de mogelijkheid van de Waarheid. Ding ernaar. Ding er naar een engel te zijn waar Ik getuigenis voor afleg. Je bent een bangerik wanneer het aankomt op geloven in jezelf. Ontdek jouw Bestaan. Stap uit. Durf om de Waarheid te zijn van jezelf.

Wat denk je dat het betekent om een Wezen op de Aarde te zijn? Jouw wezen vliegt ver weg. Je dwaalt niet in de donkerte. De donkerte is een façade, een verzonnen troebeling die jij hebt uitgemaakt als waar.

Je accepteert onwetendheid en onvermogen als excuses voor het niet opkomen voor jezelf. Je geeft jouw uitgestrekte onwetendheid aan op de Aarde waar in feite, jij op de Aarde elegantie bent. Leg niet voor altijd een mythe vast. Genoeg van onwetendheid die je aan je laars lapt. Staak je eis.

In de naam van een bangeriken wereld en in de naam van een God op de Aarde en in de Hemel, leef de Waarheid die je bent. Haal jezelf in.

Vertaald door: Anja

http://heavenletters.org