Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 10 oktober 2016

Heavenletter 5799 Zoek Zachtjes met Heel Jouw Hart / 10 Oktober 2016

Zoek Zachtjes met Heel Jouw Hart
Brief uit de Hemel
10 Oktober 2016


God zei:
                                                         
Sta op de uitkijk voor al dat je wenst en nodig dus meer uit van wat je verlangt in jouw leven. Je nodigt alle goedheid uit voor jou en een groter begrip voor de reis waar je op bent, inbegrepen het aanwakkeren van anderen onderweg. Zoek zachtjes met heel jouw hart.

In jouw hart ben je vrij om Mij te vragen om je op het spoor te houden.
Verzoek. Het is prima dat je zo verlangend bent om te groeien en dat je jouw wensen aan Mij bekend maakt. Wees helder met wat je wilt.

Je bent niet aan het bedelen. Je vraagt niet om een aalmoes.
Je vraagt aan Mij voor het goede dat Ik voor jou wil. Je vraagt.
Je bent niet aan het afdwingen, noch ben je aan het flikflooien.
Je bent eenvoudig Mij aan het vragen jou de weg te wijzen en jou rechtdoor te sturen naar dat wat jou aan het zingen maakt.

Je wilt iets groots. Je vraagt Mij niet om iets toe te voegen, als een koppel- of aansluitstuk. Je vraagt Mij een vurige wens ter vervulling of een diep verlangen die het goede van alle toekomt. Je vraagt Mij te helpen jouw ontvankelijkheid te versterken voor jouw diepe verlangens. Je vraagt Mij niet om een halfslachtig verlangen, noch zit je daar te wachten op Mij om het allemaal te doen.

En wanneer jouw wens niet snel genoeg uitkomt voor jou, wees vooruitziend. Wordt er niet zenuwachtig van. Denk voor geen moment dat je in de steek gelaten bent. In Hemelsnaam bijt nooit de hand die jouw voedt! Je hoeft niet altijd jouw zin te krijgen, noch hoef je altijd jouw zin te krijgen dan en daar. Het is niet nodig om jouw leven te persoonlijk te nemen. Niet nodig opgewonden te raken omdat het jou toeschijnt dat Ik jou niet heb gegeven de vlekkeloze verzorging waarvan jij denkt dat Ik die in vliegende vaart zou moeten hebben gegeven.

Je zoekt intens bewijs van liefde van Mij en van de wereld in het algemeen. Neem de verantwoordelijk op jezelf voor het leven dat je leidt op de Aarde. Anders, je vertroetelt jezelf door op de viool te spelen en de klagende rol van slachtoffer te accepteren. Het is amper jou rol in het leven om een groot slachtoffer te zijn. Ongetwijfeld, dat kan jouw ambitie niet zijn om de beste – of ergste – welke is het? slachtoffer op de Aarde te zijn. Er zijn andere manieren om uit te blinken en opmerkelijk te zijn.

Kies nooit jezelf als een ster optredend als een achterna gezeten onschuldige. Verkondig jezelf niet als een martelaar. Belaster jezelf niet.

Vanuit een wereldgezichtspunt, komt niemand op de Aarde er ongedeerd uit. Iedereen draagt narigheid van de een of andere soort. Narigheid hoeft niet met trots gedragen te worden. Streep je narigheid door, de een na de ander. Zelfs met narigheid, kan je een leven creëren waardig om te creëren. Geen geblaat over jouw narigheid. Ondanks iets of alles , het is aan jou om een Helder Licht op de Aarde te zijn.

Beter om je zegeningen te tellen dan je narigheid. Natuurlijk! Het kan niet mogelijk zijn om alles in jouw leven te veranderen. Wat totaal binnen jouw handbereik is om te veranderen is hoe jij jezelf waarneemt in de wereld. Doe het uitkomen wat het waard is om te doen uitkomen. Laat de rest gaan.

Je bent niet om een criticus te zijn van jouw leven. Je bent niet om te zijn als een strikte leraar die je misschien hebt gehad op de lagere school, een leraar die steeds maar weer bleef doorzeuren over jou en die je ongemakkelijk deed voelen over jezelf. Jouw leven is aan jou.  Jouw leven is niet een schaduw van het verleden. Jouw leven gaat niet over blaam. Jouw leven gaat niet over wat iemand anders ervan maakt. Jouw leven is wat jij ervan maakt.

Veeg de modder van je schoenen. Wordt wakker. Sta op! Hef je ogen omhoog. Wanneer je jouw persoonlijke wereld omhoog heft, til je het universum op. Wees het Licht die Ik heb gecreëerd voor jou om te zijn. Wees Liefde. Bevrijd jezelf van het verleden. Wees. Wees nu.

Vertaald door: Anja