Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 oktober 2016

Heavenletter 5797 Gewoonweg Houden Van / 8 Oktober 2016

Gewoonweg Houden Van
Brief uit de Hemel
8 Oktober 2016


God zei:

Wat is er voor je te doen behalve liefhebben? Wat is er nog meer dat gelijke liefde kan geven uit je hart? Liefde is al de juwelen in de wereld waard. Wat reikt zo ver als het geven van Liefde op de Aarde? Liefde alleen reikt tot alle Uithoeken van het Bestaan.

De Aarde zuigt liefde op als de regen die van boven komt vallen.
Wat een betovering!
Wat een vastberadenheid!
Wat een kunst!
Wat een transformatie!
Wat een menselijke hart op de Aarde bereikt!

De Aarde is goed en jouw hart is goed. In één klap geef je en ontvang je liefde. Je hebt nobel werk te doen om het Universum bij elkaar te houden. Je houdt alles bij elkaar. Je bent  het verbindings-,aansluit-,koppelstuk tussen de Aarde en de Hemel. Je verricht wonderen op de Aarde. Je komt van de Hemel om de Aarde op te lichten naar de Hoge Hemelen. Wat een privilege. Wat een geschenk van je van het Universum voor het Universum. Is lief geen wonder? Is een appelzaadje geen wonder? Ben jij niet een wonder op de Aarde? Jouw hele bestaan is een Groot Wonder. Alles van de Aarde is een wonder van Grote Heerlijkheid.

Alles wat je doet of niet doet si een wonder. Jouw ogen openen en sluiten is een wonder. Slikken is een wonder. Spijsvertering – een wonder. Het fysieke leven is een wonder. Er is niets dan geen wonder is. Het ene wonder verwekt het andere. Het is een soort van wonder dat in het midden van pracht en praal, dat je kan pruilen! De verwevenheid van al het leven is een wonder opperste verhoudingen.

Een Orkest van het Leven verschijnt voor je ogen en orden en al de zintuigen. Er is muziek. Stel je voor, zo’n creatie van muziek. Ik overtrof Mijzelf. En alles is perfect georkestreerd. Wat een dan is daar in dat wat het Leven wordt genoemd.

Het Leven op de Aarde is fictief. En wat een fictie! Niet weg te leggen.
Meerdere lagen en smaken van fictie. Één Waarheid komt er ongedeerd uit. Liefde is de Waarheid. Éénheid is Waarheid. Liefde en Éénheid zijn Één.

Ik ben een Verbazingwekkende Schepper en jij ook. Je bent gecreëerd en jij creëert. Creatie is gevarieerd. Jij mixt en doet bij elkaar passen de Schepping. De Schepping is gelijkwaardig aan het Wonder. De wereld is bevolkt met niets anders dan Wonder na Wonder. Wat dacht je dat je was? Overgeblevenen?

Wat een plaatsen naast elkaar maak Ik.
Wat een eendrachtigheid.
Wat een variaties alles binnenin het Ene.

We spreken nog niet over overgankelijke werkwoorden. We spreken over het onovergankelijke werkwoord van Bestaan. We spreken niet over werkwoorden om het eerste te doen omdat Bestaan voor doen komt. Vanuit jouw Bestaan treedt jouw doen te voorschijn. Jouw Bestaan is primair. Jouw Bestaan is eerst. Vanuit het Bestaan treedt naar voren actie. Actie is secundair voor jouw Bestaan.

Als een ladder jouw Staat van Bestaan zou vertegenwoordigen, markeert de sport van de ladder waar jij op staat, jouw Staat van Bestaan. Acties komen vanuit jouw Staat van Bestaan. Acties kunnen de Hoogte van Jouw Bestaan aanduiden net als de grote aarden kruik die water bevat aanduidt hoeveel water er kan komen uit de grote aarden kruik waar het in zit.

Een ander manier om dit te zeggen is dat de diepte van jouw bewustzijn in actie stroomt overeenkomstig de sport van de ladder waar je op staat. Je presteert volgens jouw Staat van Bewustzijn. Tegelijkertijd is er een voorbehoud. Je kan ook jezelf vertegenwoordigen voorbij de sport van de ladder waar je op staat of, je kan verkeerd ingelicht zijn over op welke sport je staat. Je kan misschien wel de laatste zijn om te weten dat liefde geen grenzen heeft.

Het is een Waarheid dat je ook de sport van de ladder waar je op staat te boven kan gaan, want je bent onbegrensd. Liefde kent geen grenzen. Je bent heel goed in staat om jezelf te overtreffen. Doe jezelf niet te kort.

Vergeet afmetingen. Gewoonweg houden van.

Vertaald door: Anja