Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 oktober 2016

Heavenletter 5795 Dieper Dan het Diepe / 6 Oktober 2016

Dieper Dan het Diepe
Brief uit de Hemel
6 Oktober 2016


God zei:

Als een Godschrijver, ervaar je niet in staat te zijn om een bericht van Mij te herinneren en op te schrijven vanuit het niveau waarop je het ontvangt.

Je stapt niet tweemaal in exact dezelfde stroming. Deze ervaring kan jou vertellen dat tijd, zoals jij tijd kent, niet bestaat. In jouw termen, lijkt het alsof je een lading wordt gegeven voor een specifieke Brief uit de Hemel. Je zou denken dat, in de Oneindigheid, specifieke gedachten van Mij Eeuwig bestaan en dat je altijd zou kunnen vinden, niet alleen eindeloos veel te ontvangen, Brieven uit de Hemel, nochtans iedere enkeling.

Zeker, je pikt gedachten op uit de ether. Ze zijn niet opgeschreven totdat je ze opschrijft. Maar We zouden kunnen zeggen dat ze altijd aanwezig zijn en altijd aanwezig voor het nageslacht. Mijn gedachten zijn permanent. Ze zijn allen gegeven en alle beschikbaar, toch Mijn gedachten zijn zoiets als het vangen van een vis. Je kunt naar dezelfde visplek gaan waar de Stroom van de Oneindigheid stroomt.

Ik ben de Stilte en altijd bereikbaar, maar er is geen kaart van Oneindigheid voor jou om te volgen. Er zijn geen plaatskaartjes in de Oneindigheid. Er zijn geen plaatsen om pijlen naar te wijzen.

Op een dag dat je je neerzet om Mijn gedachten te ontvangen, op elk moment van de dag in de wereld, vang je op wat je op kunt vangen. Je neemt wat de pot schaft, als het ware. Je doet geen bestelling van een herhaling van een specifieke Brief uit de Hemel. Je ontvangt met een open geest.

Ben Ik doelbewust in welke Brief uit de Hemel je ontvangt? Ja en Nee. Je ontvangt een Brief uit de Hemel uit de eerste hand. Wat je ontvangt is dat Ik wil dat je ontvangt, vooralsnog welke Brief uit de Hemel is dat niet? Ik bied al Mijn gedachten aan je aan, toch, vanuit jouw perspectief, krijg je een kat in de zak.

Ik zit niet met Mijn hand onder Mijn kin en overpeins welk onderwerp of welke woorden Ik je zal overhandigen. We zouden kunnen zeggen dat jij het bent die op dat moment de woorden bereikt die Ik jou geef.

Het is alsof je hen plukt van een zekere tak van een zekere boom, op dezelfde manier waarop je pruimen zou plukken van een pruimenboom. Al de Bomen van Mijn gedachten zijn voor jou beschikbaar om van te plukken. Je pakt wat je kunt pakken. In het geval van Godschrijven, kunnen We zeggen dat je plukt zo ver als jouw handen kunnen reiken. We kunnen zeggen dat je Mijn woorden ontvangt door aanraking. Je leest niet eerst mijn woorden en plukt dan. Je kunt ontvangen wat je plukt door andere zintuigen. Mijn gedachten komen naar jou door ieder van jouw zintuigen, toch Mijn gedachten komen van ergens veel meer stil en meer krachtig.

Vaak, zoals misschien wel nu op dit moment, bevat jouw geest intellectueel niet wat Ik zeg. Dat is prima. Het is niet precies de Boom van Kennis van Goed en Kwaad waar je van plukt. Een manier om dit te zeggen, zou kunnen zijn om te zeggen dat je het Fruit plukt van Dieper Weten vanuit Mijn Hart. In ieder geval, uiteindelijk pluk je van Mijn Hart.

Dit roept de vraag op: Is Mijn Hart hetzelfde als de Oneindigheid? Hmmm. Mijn Hart van Liefde bevat de Oneindigheid of als je het liever hebt, kun je zeggen dat de Oneindigheid en de Liefde onafscheidelijk zijn, zoals jij en Ik onafscheidelijk zijn.

We kunnen ook zeggen dat je het prachtige fruit plukt vanuit binnenin jouw eigen hart. Mijn Kennis is geen geheim. Al wat Ik weet, weet jij ook diep binnenin je waar je misschien nog niet durft te gaan. Mijn Weten bestaat op een dieper niveau dan waaraan jij gewend bent. Dus, waar bestaat Mijn Weten? Het bestaat ergens en overal. Dit houdt ook binnenin jou in en binnenin iedereen.

Je bent nog niet gewend aan deze diepte van weten tot nog toe. Dat betekent niet dat het niet voor jou beschikbaar is. Neem dit jezelf te baat.

Mijn Weten bestaat en Mijn Weten is beschikbaar voor jou ongeacht wie je denkt dat je bent. Je kan dit weten verbergen voor het bereik van jouw bewuste zelf. Ik verberg het niet voor jou. Ik nodig je uit om al de Bomen van Mijn Tuin te vinden. Daarom Ik verschuil Mijzelf niet voor jou. Ik verberg niets. Ik geef je alles.

Jullie zijn allemaal Zieners als je alleen zou durven om te zien, of te horen, of aan te raken of aan te voelen van wat Ik zeg op enigerlei wijze het tot je kan komen. Open de poorten!

Vertaald door: Anja