Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 18 oktober 2016

Een Schrijven van de Schepper /17 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 Oktober 2016 / door Jennifer Farley,
” Wat Betekent Het?”

Panda

Wat betekent het om geroepen te worden dienstbaarheid te zijn? Sommigen van jullie hebben een vaag idee, anderen een dieper begrip. Ongeacht waar jullie je bevinden in jullie groeiproces is het belangrijk voor jullie om te begrijpen waarom. Jullie kozen ervoor om geboren te worden op dit specifieke moment, in dit deel van jullie Aardse geschiedenis voor het specifiek doel van het verplaatsen van jullie planeet in de richting van verlicht denken en zijn. Jullie hebben een heel bijzondere gave en het is tijd om het te gebruiken!

Er kunnen momenten zijn waarop jullie het gevoel hebben te moeten huilen omdat jullie niet het gevoel hebt dat je een verschil maakt. Misschien wil je gaan zitten en weigeren (op dit moment) om een stap verder te gaan en dat is OK. Vergeet niet, dat als jullie je pad bewandelen, Ik ben met jullie ben op elke stap van de weg.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl