Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 oktober 2016

Een Boodschap van Jullie Gidsen / 10 oktober 2016 / door Salena Migeot

Een Boodschap van Jullie Gidsen
10 oktober 2016 / door Salena Migeot

Geliefden,

Weet dat wij altijd bij jullie zijn, op elk moment en bij iedere ademhaling. Wij zijn hier in dienst om te helpen en jullie te gidsen, om jullie te assisteren bij je ontvouwing naar je grootste potentieel. Telkens als we ons op jullie richten helpen we je om je gedachten en je vibraties omhoog te heffen. Voor degenen van jullie die het moeilijk vinden om positief te blijven, houd je gedachten opgeheven en blijf uit veel zaken die je energetisch in lagere vibraties trekken. We zullen met je delen de meest belangrijke en de effectiefste manieren om je vibratie op te heffen. Het meest belangrijkste en de effectiefste manier is om je tijd in de natuur door te brengen.

Het buiten lopen zal je voordeel brengen door je met de Aarde Moeder te her-verbinden. Zij is en zal altijd het meest belangrijke wezen in je leven zijn, ondanks dat je er geen besef van hebt. Net als baby’s niet zullen gedijen als ze van hun moeder worden losgemaakt of afgehouden worden van liefde en affectie, zo zul jij falen niet te gedijen als je niet meer verbonden bent met je Aarde Moeder. Jullie Aarde Moeder is slechts de ene die totaal en helemaal je kan healen van wat jou ook mankeert. Ze zorgt voor je ademhaling, je voedsel, je medicijnen, je beschutting, je kleding, en er is een krachtige energetische relatie tussen jou die je helpt je vibratie te handhaven en je vermogen om te gedijen. Zij is jouw gezondheid en je onderhoud. Als je dit zonder bewijs aanneemt, je relatie negeert met haar en faalt om tijd aan haar te besteden, dan verarm je enorm en beroof je jezelf. Het ene beste ding dat je kunt doen, op een bepaalde dag is om een zin van welzijn te herstellen aan het denken, het lichaam en de spirit om te zitten of te lopen op de Aarde.

Nog een krachtig instrument dat je hebt om je denken, je lichaam en spirit op te wekken is de ademhaling. Als je gewoon een paar minuten diep in en uit ademhaalt, dan zul je je beter voelen dan je eerder deed. Iedereen kan zijn voordeel doen door een paar minuten per dag diep adem te halen. Hoe dieper je ademhaalt, hoe meer je energie krijgt en je je voelt, hoe meer je cellen prachtig zullen zingen en werken in concert om te genezen van wat je ook ziek maakt, hoe helderder je het zult hebben en dan zul je worden opgeheven. Diepe ademhaling in ondersteunde perioden van tijd kan intense verandering katalyseren waar je misschien wel of niet klaar voor bent. Als zodanig nodigen we je uit om jezelf te onderwijzen met de transformatieve kracht van adem onderzoek.

Nog iets prachtigs wat je kunt doen is lachen. Hoe blijer en overvloediger je lach, hoe beter dat is voor je welzijn. Dus breng meer humor in je leven op elke wijze dat je kunt en geniet alle gezonde voordelen daarvan. Je kunt ook jezelf opheffen door liefdevolle aandacht en affectie met een ander wezen. Je ervaart dit meer algemeen bij een ander mens of een huisdier maar weet dat dit beleefd kan worden met elk voelend wezen en dit houdt in planten, dieren, rotsen/stenen en hemelse lichamen, maar ook waterlichamen. Wat we bedoelen met aandacht en affectie is om dit wezen in al zijn schoonheid en glorie te zien en richt je op al zijn attributen die uniek zijn en die je in een ander niveau kunnen brengen van weten, gewoon door je aandacht erop te richten. Dit is deel van jullie opvoeding die vergeten werd tot je eigen schade. Je kunt volumes leren door gefocuste aandacht. Je hebt geen boeken of leraren nodig om je dingen te leren waartoe jezelf toegang hebt.

Nog een opheffende oefening is beweging. Je lichaam bewegen op welke wijze ook, voelt goed voor je en is krachtig helend en opheffend. Het doet er niet toe of je loopt, dans, rent, jogt of yoga doet, tai chi, twirlt, skipt springt of iets anders. Als je je beweegt op een manier voor een bepaalde tijdsperiode, zul je je voordelig voelen. Specifiek als je dit elke dag doet. Hoe meer je dat kan doen, des te beter. Op veel manieren je lichaam 5 minuten bewegen, vaak per dag, is meer voordelig dan uitgebreide perioden tijd voortdurend gebruiken. We willen degenen bemoedigen die niet regelmatig oefenen en om te beginnen met vijf minuten per dag of vijf minuten vaker per dag en dit te laten toenemen geleidelijk als je je gemotiveerd voelt of je geïnspireerd voelt om te doen.

Nog een aanrader die we hebben is dat je dagelijks dank uitdrukt door je te richten op waar je dankbaar voor bent in je leven. Er is geen beperking voor waar je dankbaar voor kunt zijn als je dat wilt. Iets dat je waardeert in je leven en je de aanwezigheid van wilt handhaven in je leven is waard voor je dank.

Dit zijn voornaamste voorbeelden van dingen die iedereen kan doen en het maakt niet uit waar je in je leven zit, welke graad gezondheid je hebt, of welke waargenomen tijd beperkingen er zijn. We herinneren je aan dit alles omdat jullie allemaal beter voor jezelf moet zorgen om het niveau van verandering te weerstaan die bij je aan het komen is. Zorgen voor jezelf is het eerste en voornaamste voor je over je-alles-heen welzijn en je vermogen om anderen te helpen. Verenig de herstel oefeningen die we hier hebben herhaald en je zult balanceren om wat er ook op je weg komt te weerstaan.

Jullie beleven een weergaloos niveau van drama in de VS is de huidige presidentiële verkiezingen cyclus. Er zal een opschudding komen die alles zal veranderen dat schijnbaar al op zijn plek zit. Dit is iets dat we willen waar jullie voor zijn voorbereid. We vragen jullie allen om precies wat je gelooft wat het hoogste en beste resultaat zal zijn voor iedereen. We vragen je dit te doen zonder dat er een bepaalde kandidaat gaat winnen, maar om je voor te stellen dat alle zaken waar je zorg voor hebt worden gezien en dat oplossingen worden gevonden voor elk probleem. Zonder te denken over politiek of hoe de oplossingen worden gemaakt, waar geld bij komt uit de aanvoer van die oplossingen, of zelfs schijnbare onmogelijke oplossingen die gevonden worden als de politieke wereld zo verdeeld wordt, stel je gewoon voor hoe de dingen konden zijn als jullie allemaal je denken en je hart er toe zetten om oplossingen en geld te vinden, als politiek en bronnen geen resultaten konden dragen. Als je wist dat je niet kon falen bij dit grote sociale en politieke experiment, wat zou je dan voorstellen, voor lobbyen, of er achteraan zitten om in bestaan te stemmen? Stel je het hoogste en beste voor, voor alle wezens op de planeet. Scheid je zelf af van de bedoeling van deze oefening, van de ‘werkelijkheid’ die je geleerd is en voor werd geconditioneerd om in te geloven en wees stoutmoedig, durvend en willend om je iets anders voor te stellen, iets beters voor alle betrokkenen. Stel je een wereld voor waar iedereen telt voor hun daden, verantwoordelijk wordt gehouden voor de keuzes die ze gemaakt hebben, vergeven worden als ze hun manieren veranderden en veranderingen maakten, en de gelegenheid werd gegeven om elke fout goed te maken die ze op elk niveau hadden bedreven. Hoe meer jullie je hersenen oefenen in dit soort visualisatie, hoe meer waarschijnlijk het zal zijn om je werkelijkheid te worden. Als je leeft in vrees over wat er zal gebeuren, zullen jullie collectief iets vreesachtigs manifesteren. Dus, lieve mensen, we nodigen je weer uit en steeds weer om je een betere wereld voor te stellen wetend dat je de macht hebt om je ‘werkelijkheid’ te veranderen door je gedachten.

Dit is waarom we herhaaldelijk gezegd hebben telkens weer in de vorige zes jaren door dit kanaal en nog veel meer jaren via andere kanalen dat jullie gedachten je werkelijkheid scheppen. Jullie zullen en kunnen letterlijk een nieuwe wereld creëren en jullie zullen dit rustig doen met reden en bedoeling als gemeenschappen die politiek niet verdeeld zijn of anders maar die in eenheid verbonden zijn met het bewuste besef van wat echt het hoogste goed voor iedereen is. Dit zal enig uithakken kosten als je denkt en bespreekt hoe je de nieuwe wereld wilt handelen of verantwoordelijk zult zijn voor dingen zoals gezondheidszorg, industrie, technologie, financiën, economie, milieu reiniging, duurzame bronnen, en veel andere belangrijke zaken inclusief hoe je degenen die verantwoordelijk zijn voor zoveel ongelijkheid, corruptie en flagrant misbruik van bronnen verantwoording laat afleggen. Wees verzekerd dat het allemaal prachtig zal uitwerken. We zeggen dit met liefdevol besef dat het de meest moeilijke tijd zal zijn waar de mensheid ooit doorheen heeft geleefd op veel manieren. Het zal ook het meest belonend zijn. We zeggen dat met absoluut weten. Ja, het zal tijd kosten om daar te komen. En ja, jullie zullen door de verwerkelijking moeten komen van hoe totaal en compleet jullie collectief zijn misleid. Dit zal voor ieder van jullie moeilijk zijn. Sommigen van jullie zullen woedend zijn, sommigen zullen het willen checken en sommigen van jullie zullen heel opgewonden zijn om in deze tijd te leven om van de grote herstructurering getuige te zijn en om aan het werk te gaan om mede-te scheppen precies wat je wilt in deze brandnieuwe schone staat die het universum jullie je aanbiedt. Ja, het zal jaren kosten om dit te herbouwen en ja, het zal de meest dynamische opwindende tijd zijn waar ieder van jullie ooit doorheen geleefd heeft.

Jullie zullen veel instrumenten tot je beschikking hebben om het meest gedijende bestaan op te bouwen dat mogelijk is voor alle wezens van Moeder Aarde. Jullie zullen je ware geschiedenis aan je geleverd zien via ontwikkelde technologie door sommige van jullie sterren broeders en zusters. Jullie zullen zien hoe veel Aarde beschavingen en er zijn geweest, hoe lang al, en door welke middelen ze ophielden te bestaan. Jullie zullen begrijpen dat je menselijke geschiedenis op Aarde zoveel breder is dan je werd verteld en dat mensen gedijt hebben op Aarde, maar ook op andere planeten, eonen lang. Moeder Aarde heft zichzelf omhoog en ieder van jullie met haar zodat je kunt overleven en gedijen, eerder dan haar zelf te reinigen van alles van jullie om opnieuw te beginnen. Jullie zijn de eerste beschaving die Moeder Aarde heeft gekozen om op te rijzen. Dit komt omdat jullie collectieve bewustzijn omhoog gegaan is naar het niveau waarbij jullie de Aarde veranderingen kunnen weerstaan die veel zachter zullen zijn dan in vorige eeuwen.

Er zijn krachtige machten aan het werk die hardnekkig een niveau van stress en vrees zullen vasthouden die in je aanwezig zijn en in je omgeving om je af te houden om je meer omhoog te bewegen. Dit wordt grotendeels door de media gedaan die hun best doen om je gevangen te houden en betrokken te houden in elk drama die ze kunnen scheppen om je geabsorbeerd te houden op een wijze dat je minder doet dan alle dingen die we in het begin van deze boodschap hebben verteld. Als je in beslag wordt genomen door politiek drama, misdaad, raciale zaken en terroristische bedreigingen dan zit je onder stress en ben je veramd en daarom meer ontvankelijk om te geloven wat er wordt uitgebracht. Jullie collectieve focus en aandacht op wat je ook vreest vergroot de waarschijnlijkheid dat deze vrezen worden gemanifesteerd. Massale aandacht op wat het nieuws spuugt houdt de gehele gemeenschap in een lagere vibrationele staat.

Als je je afhoudt van de media, zie je meer en meer de illusie die zoveel aspecten van jullie werkelijkheid hebben overgenomen. We vragen jullie, wat is de schade om je af te houden van de media, essentieel om een week te vasten voor de media?  Dat is de meest bekrachtigende actie die je kunt nemen in je leven in deze tijd. Dat zal de zin herstellen van soevereiniteit voor je als je begrijpt dat je niet geregeerd wordt door de media. Als je denkt dat je niet geregeerd wordt door de media, maar je kunt je er niet van afhouden, dan word je er door geregeerd. Je hebt er geen idee van hoe bevrijdend het is om het los te laten totdat je je er vanaf houdt. We kunnen al jullie excuses horen en rechtvaardigingen van waarom je het nieuws moet kijken of je sociale media sites moet checken. Liefste mensen, we moedigen je sterk aan om je af te scheiden van het nieuws, de sociale media en serie PROGRAMERING. We zitten niet vast aan of je dit doet of voor hoe lang. Als je vast voor de media, geef je jezelf een groot geschenk. Je zult niet weten wat een geschenk het is of wat de voordelen ervan zijn totdat je het doet. We kunnen je zeggen met zekerheid dat als je een week totaal vast van de media, je een niveau van welzijn zult voelen die je enige tijd niet hebt ervaren – ervoor zorgend dat je je dagen vult op betekenisvolle manieren. Opnieuw, we gaan terug naar de oefeningen waar we deze boodschappen mee begonnen. Als je vast van de media een maand lang, zal dat een leven veranderend effect op je hebben.  Je zult een groter stuk helderheid hebben over je leven, je milieu, je relaties en veel meer als je je afhoudt van de media en de tijd gebruikt om te lezen, naar muziek te luistern, te spelen, zingen en dansen, tekenen, schilderen, breien, naaien, dingen schoonmaken, organiseren, plannen, schrijven, bouwen, scheppen, je met je geliefden verbinden, dieper in je relaties gaan, slapen, dagdromen, knuffelen, de wereld onderzoeken op meer betekenisvolle manieren dan mis-informatie die met de lepel te worden gevoerd, op aanvraag. Je zult een groter vermogen hebben om niet voltooide projecten af te maken, nieuwe ondernemingen te beginnen, ontwikkel nieuwe interesses en relaties, neem een nieuw gebied van studie op je, ontwikkel een voordelige gewoonte, en ‘zeker meer voor je zelf af’ op veel wijzen dan je kunt als je voortdurend je tijd en aandacht weggeeft aan de media, eerder dan aan meer leven vergrotende oefeningen.

We willen jullie niet berispen. We willen je informeren om je te helpen je bewustzijn te laten omhoog gaan en we geven je de instrumenten om dat te doen. Liefste mensen, weet dat we niet trotser op jullie konden zijn of opgewonden voor jullie. Onze collectieve boodschappen aan je zijn niet alleen een voorbereiding geweest voor deze tijd, maar een katalysator om je te helpen hier aan te komen, waar je de waarheid kun vasthouden van wat we zeggen. Wij hebben geen behoefte aan waardering, maar allen die geloven in wat wij moeten zeggen zullen zich waardevol voelen omdat alles dat we hier delen tot vervulling zal komen.
Geliefden, weet dat we jullie krachtig liefhebben.

En zo is het.

Het Collectief van Gidsen