Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 oktober 2016

Documenten dump laat zien dat Federale Reserve Raad is gebaseerd op complete fraude. 3 oktober 2016 /Auteur: Benjamin Fulford

Documenten dump laat zien dat Federale Reserve Raad is gebaseerd op complete fraude.
3 oktober 2016 /Auteur: Benjamin Fulford

Documenten uitgelekt door personeel van de VS regering onthullen in detail hoe de eigenaren van de Federale Reserve Raad in 2008 de Lehman crisis creëerden als een manier om enorme sommen geld te stelen van de bevolking van deze planeet

De documenten laten zien hoe een Indonesiër met de naam Yohannes Riyadi 700 ton goud gebruikte welke van oorsprong aan de voormalige Indonesische President Soekarno toebehoorden om een uitgave van $500 biljoen aan VS aandelen te ondersteunen. Dit geld werd gebruikt om senior Indonesische regeringsambtenaren om te kopen, volgens CIA ambtenaren gestationeerd in Azië.


De 700 ton goud werd toen op magische wijze omgevormd door de vervalser en fraudeur Wilfredo Saurin, welke in dienst was van de Khazariaanse maffia, naar 750.000 ton door goud ondersteunde certificaten, de bronnen zeggen dat J.P. Morgan Chase Bank toen de “750.000 metrieke tonnen” opnam en de rechten op het goud zond naar de Royal Bank of Scotland, met betalingen die naar de HSBC holdings gingen voordat het “goud” bij de Federale Reserve Raad eindigde die het goud vervolgens transformeerde in dollars door middel van een soort van omgekeerde alchemie.De 23 biljoen dollars die zo op magische manier werden gecreëerd, werden gebruikt door de eigenaren van de Federale Reserve Raad om goedkope goederen te kopen in de hele wereld. Goederen waarvan de waarde fors was gedaald vanwege de in elkaar gezette Lehman shock crash, zeggen de bronnen. “Dit is uitgemond in de grootste criminele diefstal van globale goederen in de geschiedenis door het gebruik van digitaal geld gecreëerd op computers, ondersteund door niet bestaand goud,” dit was hoe een CIA officier de zwendel beschreef. Deze enorme fraude heeft de hoeveelheid wereldbedrijven en goederen die eigendom van de Khazariaanse maffia zijn heel snel doen groeien.

Verschillende documenten gerelateerd aan deze fraude, inclusief kopieën van de SWIFT transactie documenten, kunnen hieronder gezien worden in het onderschrift gedeelte van deze blog en zullen ter beschikking worden gesteld zonder kosten aan het algemene publiek op donderdag 6 oktober.

Zoals deze documentvrijgave laat zien, escaleert de actie tegen de Khazariaanse maffia en hun van de Federale Reserve Raad op fraude gebaseerde financiële systeem. Dat is waarschijnlijk waarom trucks voor het versnipperen van documenten vorige week werden gezien terwijl ze geparkeerd stonden tegenover het hoofdkwartier van de New York Fed.

http://www.zerohedge.com/news/2016-09-29/just-spotted-front-new-york-fed-again

 Zojuist gezien tegenover De New York Fed| Zero Hedge


Drie maanden later, de versnipperaars zijn terug…

Er kan geen twijfel hierover bestaan, de Federale Reserve bank van New York is een crime scene en bewijs wordt vernietigd.

Ondertussen heeft het Pentagon, meer details vrij gegeven over het nieuwe financiële systeem dat de frauduleuze en niet meer bestaande Federale Reserve Raad zal vervangen, mogelijk deze maand. Het stemrecht in het nieuwe systeem zal als volgt worden toegewezen: met China dat 20,09% krijgt, De Republiek van de Verenigde Staten van Amerika 17,89%, de EU 11,61%, Rusland 7,53 %, India 4,1% en Japan 3,79%. Dit zijn dezelfde proporties als de koolstof uitstoot rechten uitgegeven door de COP21 overeenkomst welke meer ging over een nieuw financieel systeem dan dat het over koolstof ging. Een volledige lijst van de stemaandelen van landen kan hier gezien worden:

https://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Agreement

Parijse Overeenkomst – Wikipedia, de gratis encyclopedie.

en.wikipedia.org

De Parijse overeenkomst (in het Frans: L’accord de Paris) is een overeenkomst binnen de Framework Convention van de Verenigde Naties over Klimaatverandering (UNFCCC) die gaat over het broeikaseffect…

De overeenkomst zal wet worden als 55 landen, wat staat voor tenminste 55% van de totale koolstof uitstoot  in de wereld, de wet bekrachtigen. Die drempel wordt overschreden wanneer de EU tegen het einde van deze maand bekrachtigt wat hun regering belooft te doen.

“Het nieuwe oktober fiscale jaar valt samen met het Joodse Nieuw Jaar, China’s nationale dag, en de instorting van de Deutschebank terwijl de yuan een door goud ondersteund, inwisselbaar internationale reserve valuta wordt in het nieuwe financiële systeem,” zeggen Pentagon bronnen. Dit is wat werkelijk zit achter de officiële, inclusie, van de Chinese yuan welke begint op 1 oktober naar de IMF’s SDR valuta mand, bevestigen andere bronnen.

Wanneer het nieuwe systeem eenmaal overeind staat en werkt zullen het leger van de VS en bureaus een vrijere hand hebben om actie te ondernemen tegen de Khazariaanse maffia omdat ze zich niet langer zorgen hoeven te maken over het krijgen van geld om hun salarissen te betalen, gasolie enz. Tegelijkertijd, zullen de Khazarianen het zich niet langer kunnen veroorloven om de salarissen te betalen van hun ISIS, Boko Haram en andere huurlingen legers.

In ieder geval, is het nu duidelijk voor iedereen met een functionerend brein dat het leger van de VS niet aan de orders van de Khazariaanse maffia slaven gehoorzaamd in het Departement van Staten of het Witte Huis. Schedel en Botten Khazariaanse maffia don VS Secretaris van Staten John Kerry werd vorige week publiekelijk gedwongen toe te geven dat het leger onwillig was om zijn dreigingen om actie te ondernemen tegen Rusland in Syrië te ondersteunen.

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2016/10/01/Kerry-said-he-lost-argument-to-back-Syria-diplomacy-with-force-.html

Kerry zei dat hij ‘het argument’ om de Syrische geweldsdiplomatiek te ondersteunen ‘verloor’.

VS Secretaris van Staten John Kerry, tijdens een vergadering vorige week met een klein aantal Syrische burgers en de werkelijke reden voor de stormachtige dreigingen vanuit het Departement van Staten betreffende Syrië is dat de Russen en hun bondgenoten systematisch de Israëlische en oliebedrijven en het ISIS huurlingen leger dat daar opereert vernietigen, beweren Pentagon bronnen. De vernietiging is inclusief meer Israëlische en Saudisch gerunde commando centra, voegden ze toe.

Een wettige aanval tegen de Khazariaanse maffia is ook begonnen. Bronnen bij het Pentagon zeggen dat “Het leger achter de eerste rechtszaak zit tegen Saudi Arabië die gevoerd wordt door de weduwe van een marine bevelhebber die gedood werd in het Pentagon op 911 zodat, wanneer er lekken over de Israëlische betrokkenheid bij het 911 gebeuren ontstaan, er eerste klas actie rechtszaken gericht worden op sancties en faillissement van de Joodse maffia.”
De bronnen voegen toe dat “Neocon Ash Carter en CIA baas Saudifiel John Brennan achter het futiele Obama veto over de 911 wet zaten, wie toen om de oren geslagen werd met huis en senaat commissiebetalingen.

Bij een andere tegenslag op de Khazariaanse maffia vorige week bleek dat “langdurig Rockefeller Zondebok Joseph Verner Reed” zich tussen “vermoorde cabal agenten bevond” beweren Pentagon bronnen.

https://www.washingtonpost.com/local/obituaries/joseph-verner-reed-jr-diplomat-and-white-house-protocol-chief-dies-at-78/2016/10/01/d94639f4-87e7-11e6-ac72-a29979381495_story.html

Joseph Verner Reed Jr., diplomaat en Witte huis protocol chef, sterft op 78 jarige leeftijd
www.washingtonpost.com

Mr Reed was een ambassadeur, de protocol chef van George H.W. Bush en lange tijd VN ambtenaar.

Er was vorige week ook meer gekonkel waarbij de Clinton Bush maffia was betrokken toen Bill Clinton naar de begrafenis ging van voormalig Israëlisch Leider Shimon Peres voor wat vriendschappelijk geklets. “Bill ging naar de begrafenis zodat Hillary meer Joodse donoren zou krijgen,” zeggen de militaire bronnen die toezicht hielden op zijn bezoek. Hillary werd ondertussen vastgelegd door de FBI terwijl ze een overeenkomst sloot met Israëlisch Eerste Minister Benyamin Netanyahu om de hulp van de VS aan Israël te verdubbelen in ruil voor meer geld voor haar stichting, zeggen de bronnen.

Er was ook een hoop tegenstrijdige informatie die kwam van bronnen die deze schrijver vertelden dat Hillary Clinton dood was. Een bron is ervan overtuigd dat ze dood is en dat het Clinton/Trump debat van tevoren is opgenomen. Een andere bron zegt dat Hillary werd vermoord en vervangen door een kloon en omdat de klonen beperkte intelligentie bezitten, heeft ze een microfoon in haar oor en een afleesapparaat om in staat te zijn te debatteren. Het is ook mogelijk dat een lichaamsdubbel gebruikt werd welke ook een afleesapparaat nodig zou hebben en een oortelefoon zodat haar handlangers haar konden vertellen wat ze moest zeggen. De technologie bestaat nu ook om computerbeelden te gebruiken om een debatterende Hillary te creëren.

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat iemand een hoop moeite deed om het te doen lijken dat ze dood was, inclusief het uitzenden van beelden waarop ze instort op de wereld TV schermen en de TV omroepen verslagen laat uitzenden over haar sterven. Ze zei ook een hele reeks live optredens af. Dit is misschien gedaan om te voorkomen dat ze werd geëxecuteerd voor het plegen van massa moord en het zou er op die manier op lijken voor haar executeurs dat ze al dood was.

Wat ook het geval is, zelfs als het de echte Hillary was, zijn online polls het er overweldigend over eens dat ze het debat met een ruime marge heeft verloren.

Er is ook een voortgaande stortvloed van bekendmakingen over criminele activiteiten aan de gang over de Clinton foundation en over Hillary en Bill Clinton. Vergeet de verhalen over hun foundation die verdunde AIDS drugs en dat soort dingen verspreidt. Het werkelijke verhaal is dat ze massamoordenaars zijn, betrokken bij de door een nucleaire bom opgewekte tsunami aanval tegen Haïti en Japan.

Er is ook meer en meer bewijs dat naar buiten komt dat aantoont dat de mensen achter de Federale Reserve Raad Satanaanbidders zijn. Het laatste dat uitlekte is een video waarvan beweerd wordt dat deze laat zien dat Angelina Jolie aan haar vrienden haar deelname in Satanische rituelen beschrijft

Angelina Jolie geeft Illuminatie offer toe in uitgelekte video.
www.youtube.com

Angelina Jolie geeft satanisch ritueel toe dat ze opvoerde om in de Orde van de Illuminatie toe te treden in nieuw naar boven gekomen geheim materiaal waar ze praat tegen twee ….

Er is sindsdien een post aan Jolie aangeboden in de Rockefeller Council voor buitenlandse relaties en andere machtige posities.

Er zijn ook onthullingen gedaan door voormalige Clinton maatjes die beweren dat Hillary Clinton deelnam aan hekserij activiteiten. Hillary’s uitgelekte e-mails laten zien dat ze offers deed aan Moloch, een andere naam voor Satan.

Deze onthullingen komen overeen met wat mij werd verteld toen ik een bezoek bracht aan de P2 Vrijmetselarij lodge in Italië over hoe de innerlijke groep op top niveau van de wereldmacht mensenoffers brengt, geheimzinnige rituelen uitvoert om “entiteiten” op te roepen en wereldgebeurtenissen te beheersen in overeenstemming met de bewegingen van de sterren en planeten. Ik werd vergiftigd tijdens dat bezoek en werd niet verondersteld te blijven leven om de wereld te vertellen over hen en hun activiteiten.

Nu, echter, worden ze blootgesteld aan meerdere fronten door klokkenluiders, geheime diensten en anderen. Wanneer deze mensen eenmaal beroofd zijn van hun geld “Majick,” zullen ze de laatste overblijfselen van hun macht verliezen en zullen ze systematisch worden opgejaagd en geneutraliseerd worden. Dat is waarom de Federale Reserve Raad onderuit wordt gehaald.

De documenten hieronder, gestuurd door witte hoeden bij de geheime dienst, zijn concreet bewijs dat de White Dragon Society en zijn bongenoten met de zaak bezig zijn. De kanonnen van oktober zijn begonnen met bulderen. Er zal nog meer volgen in november. De aanvallen zullen doorgaan totdat het eindelijk over is en tot wanneer de mensheid weer vrij is. Als we hieraan werken, is de overwinning tegen Kerstmis mogelijk.


McCall-Offer-to-Saurin-Indo-Gold-SKMBT
The SWIFT Transfers of the Indonesia Au 2009Vertaling: Lia