Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 21 oktober 2016

De Sirius Familieleden van Licht: “Het Leven is Gemakkelijk – indien WIJ besluiten voor Liefde en Vreugde.” / 22-september 2016 / geplaatst 21 oktober 2016

De Sirius Familieleden van Licht:
“Het Leven is Gemakkelijk – indien WIJ besluiten voor Liefde en Vreugde.”
22-september 2016 / geplaatst 21 oktober 2016

Geliefde broeders en zusters van planeet Aarde – we verwelkomen jullie in het Licht en de Liefde van complete eenheid – wij zijn de Sirius Familieleden.

We communiceren naar jullie vanuit de rijken van werkelijkheid – waar vreugde en liefde  vrij uit kan stromen. Hier op Sirius vertegenwoordigt deze stroom van zuivere vreugde geluk en tevredenheid.

Het hoogste doel – de hoogste waarde is om – in vreugde te zijn. Alles gaat omhoog door de reden van vreugde. We leven zeer bewust en opmerkzaam in het principe van vreugde.

Om op het punt te komen: Wij doen hetzelfde als het Universum. Het Universum is een plek van vreugde – van harmonie – als iemand de fundamentele wetten begrijpt en de principes waardeert van de fundamentele wetten en de wederzijdse betrekking met alle leven ziet.
En het is echt gemakkelijk – als iemand de principes van het leven begrijpt en waardeert.

Alles dat we uitzenden – zal terugkomen naar ons en alle leven zal zijn Bron in Liefde hebben.

Er is niets meer tegen jullie te zeggen dan dat. Leven is gemakkelijk en elk moment houdt het beste en mooiste voor ons vast. – als we de liefde en vreugde willen kiezen.

Denk eraan – geliefde Zusters en Broeders – herinner je dat – wij scheppen – wij brengen iets in liefde zijn – uit de grond van ons hart.

Wij houden van jullie en zenden jullie deze woorden van bemoediging.

Wij zijn de Sirius Familieleden.

In Liefde, Vreugde en Vertrouwen…. Shogun Amona


Translated by Petra St