Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 31 oktober 2016

De Raad Omslag Punt / 28 oktober 2016 / Ron Head

De Raad
Omslag Punt
28 oktober 2016 / Ron Head

We weten dat de meeste van jullie zich een beetje verloren voelen, op zee, en verbijsterd door wat jullie om je heen zien gebeuren op dit moment. De ontmanteling van alles wat moet worden vervangen is inderdaad begonnen. De gedachte dat dit is wat er gebeurt doorkruist jullie gedachten van tijd tot tijd, maar dat maakt het niet veel gemakkelijker om er mee om te gaan. En vertellen dat we jullie van te voren gewaarschuwd hebben, zou jullie ook niet dienen.

Veel van wat moet worden vernieuwd is jullie al getoond en er is begonnen met nieuwe manieren uit te proberen. Dit is zeer succesvol geweest in veel plaatsen, maar vooralsnog wordt hier niet veel aandacht aan besteed. Een van de dingen die jullie misschien wensen te doen wanneer succes van deze aard onder jullie aandacht komt, is helpen naar beste vermogen met het verspreiden van kennis erover. Jullie nieuwe wereld wordt gerealiseerd door jullie, zelfs als de chaos lijkt toe te nemen.

We zouden graag zeggen dat het ergste voorbij is. In werkelijkheid echter is het dat niet. Het ergste is nog steeds voor jullie verborgen. En totdat men de waarheid ziet, zal er niets worden gedaan om het te veranderen. Dat is wat er gebeurt. Het is nodig dat jullie zien wat er aan de oppervlakte komt om te worden gezien. Velen van jullie begrijpen het al, maar nogmaals, dat begrip brengt niet veel comfort.

Nu hebben we deze boodschap niet voor niets de titel 'Omslag Punt' gegeven. Het is niet omdat jullie op het omslagpunt zijn. Het feit is dat jullie enige tijd geleden dat punt gepasseerd zijn. Jullie zijn, in feite, nu voorbij het punt van geen weg terug, en de oude structuren, en degenen die hen handhaven, zijn er zich goed van bewust dat ze vechten voor hun bestaan. Als je kijkt naar wat er om je heen is in dat licht, zul je zien dat het zo is. Zij zien de uitkomst, en ze vinden het niet leuk. Echter, toegeven aan een eventuele betere manier van leven ziet er niet aantrekkelijk uit vanuit hun gezichtspunt. Ze hebben werkelijk niets, maar ze denken dat ze alles te verliezen hebben.

Het is meer dan waarschijnlijk dat als je dit leest, dat je niet gebombardeerd wordt, en geen wapenstok in je gezicht krijgt, en niet staat ten overstaan van 'civiele' politie die er uitzien als stoottroepen. Maar al die dingen bestaan in jullie wereld, en dus in jullie veld van zijn. Je voelt hen. Maar wat kun je doen? Is er iets dat je kunt doen?

Nou ja, velen van jullie bieden op vele manieren ondersteuning aan, niet de minste daarvan zijn jullie voornemens, jullie gebeden en jullie intenties. En dat is precies wat we zouden willen adviseren. Het probleem is dat jullie niet het effect ervan zien. Wij wel. Wij zien de veranderingen in de energie van jullie wereld heel duidelijk. En we vertellen jullie nu dat deze energie aan het stijgen is. Dit is waar jullie voor kwamen. Dit is waar jullie goed in zijn. En dit is wat jullie aan het doen zijn. Degenen onder jullie die inderdaad de energie van het veld van de Aarde voelen weten dit. Ieder van jullie zou het kunnen voelen als jullie jezelf zouden trainen om dit te doen. Maar ongeacht of dit jou aanspreekt, vragen we jullie om te weten dat uw inspanningen werken en elke gelegenheid zoeken naar de frequentie die je kunt verhogen.

Een ding waar we jullie nogmaals aan zullen herinneren. Het is net zo belangrijk voor jullie om je eigen energieën hoog te houden als het is om te bidden of te mediteren voor de onrustige plekken die je kent. Wanneer je niet in jouw hoogste frequentie bent, kun je inderdaad niet veel helpen. Als je in jouw hoogste staat van liefde en vreugde bent, en alles doet wat je kunt doen om hoger reiken, doe je belangrijke bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Angst en duisternis kan niet bestaan in een sfeer van onvoorwaardelijke liefde. Duisternis bestaat niet in de aanwezigheid van helder licht. Als een van jullie grootste wetenschappers ooit zei: "Dit is geen filosofie, het is natuurkunde." Liefste familie, het is ook alchemie. Het is wat lood in goud veranderd. Boeddhisten noemen het 'vergif in medicijn veranderen'.

Dit is wat jullie doen. Het is wat jullie goed doen. Sla jezelf op de schouders. Sla elkaar op de schouders. Haal diep adem. En doe het vaker.

De Raad

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl