Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 oktober 2016

De Hathors: ”De Frequentie van Jouw Verlangens” / Gechanneld door Daniel Scranton Geplaatst: 22 oktober 2016

grasshopper102216De Hathors:
”De Frequentie van Jouw Verlangens”
Gechanneld door Daniel Scranton
Geplaatst: 22 oktober 2016

"Iets dat je verlangt heeft een bepaalde frequentie. De frequentie is wat je werkelijk zoekt. Het ding, de persoon, de baan, wat het ook is, is niet echt waar je naar zoekt. Het draagt een bepaalde resonantie. Het betekent iets voor jou dat ook binnenin je te vinden is.

Maar als het buiten je is, is het zoveel makkelijker te waarderen. Je kan het aanraken. In sommige gevallen kun je er in rijden of er in wonen. In sommige gevallen zal het je vertellen dat het van je houdt. En daarom is het zeer aantrekkelijk. En we vertellen je  niet deze dingen niet voor jezelf te willen hebben. We zijn hier niet om je dat soort lezing te geven. In plaats daarvan zijn wij hier om je te helpen begrijpen waarom je die dingen wilt en wat ze betekenen voor jou.


Als je binnenin je kunt kijken en de afwezigheid voelen van die frequenties die zij vertegenwoordigen, dan zal je wat je wilt en niet krijgt in het leven je zeer goed van dienst zijn. Want dan kun je identificeren waar je die schijnbare gaten binnenin jezelf hebt waar je naar op zoek bent om te vullen. Dus wat is het dat je wilt in het leven? En wat is de frequentie die het draagt voor jou? En kun je de afwezigheid van die frequentie binnenin jezelf voelen?

Als het antwoord 'ja' is er geen noodzaak voor je om je te schamen of verkeerd of slecht te voelen. Dat is gewoon deel van je setup. Dat is iets wat je wilde ervaren. Dus, hoe kun je die gaten opvullen wanneer de objecten van jouw verlangen buiten bereik blijven? Het ware antwoord op die vraag is dat jouw bewustzijn dat je probeert om die gaten op te vullen zo'n positieve stap is in de goede richting, dat al de rest gewoon iets zal zijn dat je doet, of iets dat je jezelf zegt, dat jou een reden geeft te geloven dat het dan mogelijk is om die gaten zelf op te vullen.

Niets is hier echt noodzakelijk, anders dan dat besef. Maar wij zullen je iets geven. Wij zullen je vertellen dat de intentie voor jou om die frequentie te vinden in jezelf de volgende stap zou zijn die we zouden aanraden. En dan zouden wij willen toevoegen dat de frequentie in feite bestaat binnenin je, maar het is sluimerend aanwezig. Dus je hoeft het niet te tevoorschijn te toveren of te drummen zodat het uit de lucht komt vallen. Het is daar. Het is alleen niet actief.

Dus we raden je aan dat je rond voelt voor die frequentie, wetende dat het er in feite is en dat je het kunt activeren met jouw intentie, met jouw focus, met jouw verlangen, en gewoon door te erkennen dat je heel bent, net zoals je bent, en dat er niets nodig is om je een gevoel van volledigheid te geven. Je bent compleet. En hoe meer je die volledigheid voelt, hoe meer die frequenties zich op natuurlijke wijze zelf zullen activeren.

Wij zijn de Hathors. Wij danken je. En wij wensen jou een dierbare goede dag. "


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl