Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 oktober 2016

Dagtekst van Woensdag 5 Oktober 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 5 Oktober 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Boodschappen (hemelse) - ons verheffen om ze te ontvangen

"Elke dag ontvangen we berichten uit de goddelijke wereld. Maar wat nu als je ‘s ochtends ontwaakt met een slecht humeur, als alles in de war schijnt te lopen, ondanks je plannen voor die dag? Dit betekent dat je niet de post van boven hebt ontvangen die voor jou was bestemd. Waarom?... Vraag je eens af of je niet op dubieuze plaatsen bent geweest, waar de hemelse post je niet kon vinden.

De postbeambten van de hemel doen hun werk goed, maar wat aan hen is opgedragen om jou te bezorgen, leveren ze slechts af op lichtende, zuivere plaatsen. Als je door luiheid of achteloosheid in de lagere gebieden van het bewustzijn verzeild bent geraakt, waar je spirituele organen verdoofd worden, ontvang je niets. Doe dus je best om terug te gaan naar het licht, om de post op te halen die zich tijdens je afwezigheid heeft opgestapeld. Weet dan dat er niets verloren gaat. De cadeaus en berichten die voor jou bestemd zijn, wachten op je, het is aan jou ze daar op te halen waar ze zijn gedeponeerd."