Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 oktober 2016

Boodschap van de engelen van het Robijnrode Hart / 14 Oktober 2016

Boodschap van de engelen van het Robijnrode Hart
14 Oktober 2016

Inspiratie voor hart en ziel

Geliefde ziel van oneindige Glorie,

De robijnrode gloed van het Heilige Bloed van Christus is een kosmisch wonder van ongekende schoonheid en onweerstaanbare kracht. De mystieke essentie van de Christus is op een alchemistische wijze in zijn bloed, in zijn Heilige Hart en in zijn robijnrode zwaard verankerd. Laat de pracht en de aantrekkingskracht van de robijnrode straal nu op je Pad verschijnen, lief kind van het Licht!

Stel jezelf open vandaag voor de krachtige robijnrode stralen van de onsterfelijke Christusliefde, die recht uit het hart van de Kosmische Christus nu op je Pad verschijnen. Een pulserende robijnrode hart van de Christus wordt nu op geestelijke wijze over je fysieke hart geplaatst en zijn warme vloeibare golven van oneindige Liefde nemen je volledig over wanneer jij daar open voor staat…

Nog nooit was de robijnrode straal van de vurige Goddelijke Liefde zo diep in je hart belandt. Moge niet alleen je hart maar je hele wezen de vurige transformerende kracht van de robijnrode straal ervaren.

Het Heilige Bloed van Christus bevat de oorspronkelijke genetische codes van de ultieme Goddelijke perfecte, schoonheid en verlichting die toegewezen is aan iedere mens. Wanneer de etherische essentie van het bloed uit het Heilige Hart van Christus in je hartaderen terecht komt, verandert dit de chemische samenstelling van je fysieke menselijke bloed. Het bloed van Christus voegt een extra molecule van de Universele Liefde van God aan al je cellen toe en daardoor ontstaat een onverklaarbare explosie van licht, liefde, vrede en vreugde in je wezen, puur omdat je de genetische drager van de Christus energie en de robijnrode straal in de materie wordt.

Laat het vandaag gebeuren, lieve engelen vriend, laat het Robijnrode Hart van Christus je hele wezen zuiveren want dit zijn de dagen van de kosmische transformatie van de mens. De dagen waar wij, de robijnrode engelen, met ieder kloppend hart op aarde in aanraking komen. Zo komen wij ook bij jou terecht omdat dit een perfecte kosmische timing is voor de innerlijke fusie van het Robijnrode Hart van onze Heer met je eigen hart en met je hele wezen.

Wordt bewust, lieve kind van het Licht, dat een genetische verandering op een zeer hoge niveau in de komende dagen in je cellen plaats vindt. Gun jezelf in de komende dagen en weken meer rust, meer stilte, meer harmonie en balans, want juist in de ultieme stilte van de kosmos wordt de Christus in je geboren…

Wees ook bewust dat wij, de engelen legioenen van het Robijnrode Hart, vandaag niet alleen voor de versterking van je DNA naar je toe zijn gekomen. Wij zijn hier om je hart van de oude angsten en frustraties te bevrijden. Wij openen nu de deur van de geheime “kelder” in je hart en wij nemen weg alle oude matrixen, energievelden en energetische structuren waar je angsten voor afwijzing, je verlatingsangsten, je frustraties, je onzekerheden en je twijfels over jezelf door de eeuwen heen opgeslagen liggen. Nu is de tijd om je hart “kelder” helemaal vrij van deze stagnerende elementen te gaan maken. Adem diep in en blaas stevig de robijnrode lucht naar de donkerste plekken van je hart toe…

Christus Dominus, Christus Soleil, Christus van de Oneindige Glorie, schijn nu je robijnrode stralen en verspreid nu je robijnrode gloed over het hart van dit gezegende Christuskind en verder over de harten van alle kinderen van God op aarde!

Liefde is de enige macht die in deze wereld bestaat!

Liefde is de enige macht die in deze wereld bestaat!

Liefde is de enige macht die in deze wereld bestaat!

In de naam van de eeuwige Kosmische Christus, dit is gebeurd.

Het onoverwinnelijke zwaard van de Christus, die nu uit het niets in de lucht verschijnt, is het kosmische teken dat de tijd voor een snelle verandering van de mensheid is aangebroken. De zichtbare formatie van het robijnrode zwaard op een diepblauwe nachthemel wordt door onze engelen legioenen al maanden lang in de stand gehouden totdat een kritieke massa van de mensheid door de Christus persoonlijk wordt bereikt.

Wees allert, lieve engelen vriend, voor de spontane visioenen en verschijningen, telepathische gedachten en openbaringen. Het robijnrode zwaard breekt het duistere schild van de menselijke onwetendheid en vergetendheid open en laat alle menselijke nonsens door de robijnrode gloed van het Heilige Bloed van Christus weg jagen. Wees vrij, geliefd kind, van de zware energieën van afwijzing en valse beschuldigingen.

Het is tijd om je menselijke controle over alles op je Pad op te geven en de Hogere Wil in zijn totaliteit te omarmen. Het is tijd om je hart voor altijd met het Robijnrode Hart van de Christus te laten samen smelten. Het is tijd om een te worden met het Robijnrode Zwaard.

Mediteer in de komende dagen op het Heilige Hart van Christus, zijn Heilige bloed en zijn vurige zwaard en weet dat de aanraking van de robijnrode straal die vandaag plaats gevonden heeft in je wezen je levenspad op een hogere versnelling zal zetten. Watch and pray, dear child!

Verblijf in deze zegening, verblijf in deze zegening, verblijf in deze zegening!

In de vurige stralen van de oneindige Liefde van God voor je ziel verblijven wij,

De engelen van het Robijnrode Hart