Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 13 oktober 2016

Benjamin Fulford: VS verkiezingen worden geannuleerd en er worden tribunalen voor oorlogsmisdaden gehouden beweren Pentagon en CIA bronnen /10 oktober 2016

VS verkiezingen worden geannuleerd en er worden tribunalen voor oorlogsmisdaden gehouden beweren Pentagon en CIA bronnen
10 oktober  2016 / Auteur: Benjamin Fulford

De Presidentsverkiezingen van de VS, gepland op 8 november, zullen worden geannuleerd en in plaats daarvan zullen er tribunalen voor oorlogsmisdaden worden gehouden, beweren zowel bronnen bij het Pentagon als bij de CIA. Het excuus voor het annuleren van de verkiezing zal het ontslag zijn van een van de presidentskandidaten, beweren de CIA bronnen.

Hier is wat ruw materiaal van de CIA:

“Er bestaat nu een 90% waarschijnlijkheid dat de verkiezingen zullen worden uitgesteld.”

Ik vroeg mijn contact in DC waarom? Zijn antwoordt luidde:

“Je kunt geen verkiezing houden met maar een kandidaat.” Ik vroeg hem welke zou worden verwijderd. Zijn reactie was: “Het is me niet toegestaan om je dat te vertellen, laten we zeggen dat Obama zeer binnenkort de aankondiging zal doen.”

De Pentagon bronnen zeggen op hun beurt: “de 911 wet zal Saudi Arabië onder druk zetten om Israël, Bandar bin Sultan en de Bush cabal achter 911 te ontmaskeren en dit zal leiden naar een commissie en oorlogstribunaal dat berust op waarheid en echtheid”.
Omdat het nog maar een paar weken voor de verkiezingen is, zal het niet lang duren voordat we deze voorspellingen uit zien komen.

In ieder geval, de data dump van meer dan een miljoen documenten die de veelomvattende misdaden onthullen van de Clinton Foundation maken het duidelijk dat er een machtige factie is binnen het militaire industriële complex dat vecht om de Khazariaanse maffia omver te werpen. Dat is waarom zo een data dump niet kan worden uitgevoerd door individuele hackers en dit een regeringsorganisatie verlangt met toegang tot hoog niveau computer systemen. Tegelijkertijd, maakt het feit dat de gezamenlijke media en internet giganten als Google deze data censureren, het duidelijk wie de eigenaren zijn van de grote bedrijven.

Bush/Clinton/Rockefeller/Rothschild enz.) zijn in strijd met de witte hoeden en agentschappen van het leger.


Niettemin, maakt niet uit wat, de Khazarianen zullen deze keer niet in staat zijn om zichzelf met moord uit de problemen te halen omdat te veel mensen nu zich bewust zijn van hen en hun misdaden. Hoewel, dat niet betekent dat ze het niet zullen proberen.

Bill Clinton, die dicht bij de dood verkeert wegens HIV, vaardigde kortgeleden een doodsbedreiging tegen deze schrijver en Neil Keenan uit. De tekenen wijzen erop dat Neil Keenan al vermoord is. Hoewel hij gewoonlijk regelmatig contact opnam met deze schrijver via Skype, is de huidige persoon die zich voordoet als Neil Keenan via Skype niet in staat om een eenvoudige vraag te beantwoorden welke alleen de echte Neil zou kunnen beantwoorden. Verder, de Neil Keenan website promoot nu Bush/Clinton maffia oplichtersbaantjes als de Zimbabwe valuta zwendel. Wraak voor Keenans dood zal uitgebreid en grondig zijn, beloven White Dragon Society bronnen.

Verder, als deze schrijver vermoord is, kun je er zeker van zijn dat de totale 13 regerende bloedlijnen worden uitgeroeid vijf generaties terug tot aan het moment van de oprichting van de Federale Reserve Raad.

http://wakingtimesmedia.com/13-families-rule-world-shadow-forces-behind-nwo/

De families moeten goed nadenken over het feit of ze bereid zijn de hele boom op te offeren alleen om een nutteloze poging te doen om een rotte tak te redden.

In ieder geval, zit de Bush/Clinton/Rockefeller tak van de Khazariaanse maffia nu wanhopig te springen om geld. De recente Mathew storm zwendel, (de storm bestond alleen in de media die door de Khazariaanse maffia worden gecontroleerd, niet in de echte wereld) werd uitgevoerd om dat voor elkaar te krijgen.

De Khazariaanse maffia kon wat geld maken door de verkoop van aandelen in verzekeringsbedrijven, zeggen bronnen bij de CIA. “Volg het geld, het is hetzelfde als het uitschakelen van luchtvaartaandelen voor 911,” zegt een CIA bron. De daders van deze fraude zijn geïdentificeerd en zullen binnenkort lang achterstallige gerechtigheid tegemoet zien, zeggen de bronnen.

Pentagon bronnen zeggen dat het einde van de Chinese Nationale Dag Gouden Week vakantie en het einde van de 3-9 oktober Wereld Bank en IMF jaarlijkse bijeenkomst, samen met de voortgaande, systematische “cabal terminaties,” grote stappen voorwaarts zouden moeten stimuleren naar het nieuwe financiële systeem, beginnend deze week. Het is ook niets waard dat de opkomende volle maan van 16 oktober bekend staat als de “Jagers maan,” en het is open seizoen voor moordlustige Khazariaanse gangsters, zeggen de bronnen.

Er lijkt ook een soort van moordcampagne gaande te zijn in relatie met Noord Korea. Bronnen binnen de Japanse rechtse vleugel organisaties zeggen dat de nummer een Noord Koreaanse agent in Japan kortgeleden met fatale afloop werd vergiftigd door een “vrouwelijke CIA agente” die “overkwam als een gewone Japanse vrouw.” Een andere Japanse rechtse vleugel bron zegt dat de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un ook vermoord is. CIA bronnen in Azië bevestigen dit en zeggen dat “Kim Jong Un vervangen is door een dubbel, die nu onder onze controle staat. De originele ging weg uit het gebied en moest worden verwijderd.”

Dit nieuw verslag, zegt op zijn beurt dat China “abrupte aanvallen” plant tegen Noord Korea.

Dat is misschien niet langer nodig.

Andere bronnen verschaften ondertussen deze schrijver het bewijs dat de Filippijnse President Rodrigo Duterte een Bush agent is. Dr. Michael Meiring, die zijn naam later veranderde in Dr. Michael Van de Meer, claimde voorheen in een video die voor zijn dood werd opgenomen dat Duterte, toen burgemeester van Davao stad, de bom plantte die zijn benen eraf blies en dat hij dit deed in opdracht van George Bush Sr.

Verder, een bekend agent van de Unification Church (herenigingkerk) van Korea benaderde me om een ontmoeting te proberen te organiseren tussen mij en Duterte kort nadat hij president werd. Het was waarschijnlijk verstandig om dit voorstel af te wijzen omdat ik mijn benen graag verbonden aan mijn lichaam hou. Zoals goed bekend is, heeft de Unification Church een ranch in Paraguay vlakbij de Bush ranch en is hij betrokken geweest bij drugs en wapensmokkel met de Bush Nazi factie gedurende tientallen jaren. Het is ook een feit dat het gebruik van buitengerechtelijke moord eskaders, wat Duterte doet, typisch gedrag is voor de Nazi fascistische Khazariaanse factie.

Met andere woorden, Duterte’s anti-Amerikaanse publieke houding is misschien op Bush zwendel gericht en op het voor de gek houden van de Aziaten en bedoeld om toegang te krijgen tot de geheime goudvoorraden die verondersteld worden te bestaan in de Filippijnen. De Aziaten weten nu dat de Bush factie ze probeert te vermoorden met biowapens zodat ze erg op hun hoede moeten zijn voor Duterte ondanks zijn onbeschaamde gevlei van de Chinezen. Het is nooit een goed idee om een slang te kussen, de Chinezen zijn gewaarschuwd.

Hetzelfde is waar over de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe die op frauduleuze wijze aan de macht werd geholpen door een in elkaar gezette verkiezing georganiseerd door de Bush/Rockefeller factie. Abe is een bekend Bush/Nazi agent en zal binnenkort gedwongen worden ontslag te nemen omdat de Japanse fascisten groep achter hem gedecimeerd is, volgens Japanse rechter vleugel bronnen dicht bij de Keizer. De zelfde bronnen zeggen dat de Gouverneur van de Bank van Japan, Haruhiko Kuroda ook recentelijk een hoop invloed heeft verloren sinds het nu bekend is dat zijn werkelijke baan was het plunderen van Japanse spaarcenten.

In het Midden Oosten heeft Paus Francis, in een “niet eerder geziene actie,” de Papal Nuncio in Syrië benoemd tot Kardinaal “met de bedoeling het Christendom te verdedigen,” zeggen Pentagonbronnen. Rusland neemt nu ook Aleppo over van de Khazariaanse ISIS huurmoordenaars terwijl het Pentagon zich voorbereid om de ISIS huurmoordenaars te verwijderen van hun Irakese hoofdkwartieren in Mosul. Pentagon bronnen beweren ook dat ze talloze pogingen voor valse vlag operaties van de Khazarianen in de regio, gericht op het uitlokken van een VS/Russische oorlog, hebben tegen gehouden.

Ook, “ondanks een enorme campagne door de cabal,” werd de Khazariaanse geheime dienst die zich voordoet als VN vredeshandhavers in Syrië de Nobelprijs voor Vrede onthouden, zeggen de bronnen. De Nobelprijs werd in plaats daarvan gegeven aan de Colombiaanse President Juan Manuel Santos voor het beëindigen van de 50 jarige oorlog met de FARC guerrillastrijders. Dit werd gedaan om vaart te zetten achter vrede in de regio en om de NEE stem [tegen de vredesovereenkomst] in elkaar gezet door Bush strooplikker ex Colombiaans President Alvaro Uribe,” teniet te doen, zeggen ze. De prijs is misschien herzien om de FARC leider Timoleon Jimenez erbij te betrekken, voegen de bronnen nog toe.

De Khazariaanse pogingen om hun neergang af te wenden door een Derde Wereldoorlog te beginnen worden met de dag steeds wanhopiger en futiel. Hun meest recente zet is geweest te proberen India en Pakistan te provoceren om een oorlog te beginnen door aan beide kanten te schieten om zo een poging te doen beide militaire strijdkrachten op elkaar te laten schieten. Rusland is er ook in geslaagd om hen te laten schrikken doordat zij vorige week een enorme nucleaire oorlogsoefening hielden waarbij 40 miljoen mensen betrokken waren.

http://en.mchs.ru/mass_media/news/item/32915549/

Deze samenzweringen mislukken net als al hun andere pogingen om massa moord teweeg te brengen.

Ze “luisterden vorige week ook een nieuwe VN Chef af” (zoals de New York Times het stelt) in een poging om het feit te verbloemen dat deze zogenaamde leider van deze zogenaamde wereldorganisatie was verkozen door de Khazariaanse maffia en niet door de bevolking van de planeet aarde. Het doet er echter niet toe omdat de machten achter de VN Corporatie ( het is als zodanig geregistreerd bij Dun&Bradstreet) failliet zijn en dus, daardoor, de VN zelf.

Het herfstoffensief gaat verder en hopelijk zal de mensheid spoedig vrij zijn.

Tenslotte deze week, als een bonus voor de lezers, zullen we een paar spionnen trucs uit de echte wereld op een rijtje zetten die je nog nooit eerder hebt gezien in Hollywood films, zoals aan ons recentelijk werd beschreven door een echte levende agent. Volgens deze veterane agent, bestaat de meeste spionage activiteit in de werkelijke wereld uit vertegenwoordigers van de verschillende geheime diensten die elkaar ontmoeten voor een borrel en informatie uitwisselen met elkaar.

Echter, er bestaat ook wat echte James Bond soort van activiteit en stiekeme trucks, bevestigt hij. Bijvoorbeeld, hij zegt dat vrouwelijke agenten van de Sovjet een pistool voor 1 kogel in hun tas hebben welke vermomd is als tampon. Wanneer hun doelwit de tas van de agent doorzoekt op wapens terwijl ze een bezoek brengen aan de wc, vinden ze geen wapens en zijn ze niet meer op hun hoede. De vrouwelijke agent zet later het tampon pistool op het oog van het doelwit en blaast hun brein op.

Een ander Sovjet apparaat dat hij beschreef was een keramisch gereedschapszetje dat de agenten in hun achterwerk stoppen. Omdat het langs een metaaldetector kan, zijn ze in staat om het de gevangenis binnen te smokkelen zelfs wanneer ze worden uitgekleed. Later, wanneer niemand kijkt, halen ze het er uit en verwijderen het. Het bevat een zaag welke tralies kan doorzagen waardoor ze in staat zijn te ontsnappen. Het bevat ook een vloeistofcontainer dat ze achter zich uitzetten waardoor de reuk van opsporingshonden niet werkt waardoor ze hun prooi niet kunnen opsporen.

Een ander ding over spionnen uit het echte leven dat niet te zien is in Hollywood is het feit dat ze gewoonlijk erg spirituele mensen zijn betrokken bij esoterische mystiek die vaak verbonden zijn aan een religieuze organisatie. Degenen die ik heb ontmoet zijn het er allemaal over eens dat we in profetische tijden leven. De oude Satanische kult wordt eindelijk verslagen.


Vertaling : Lia