Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 oktober 2016

Benjamin Fulford: Massa arrestaties en rechtmatig moorden gaande als onderdeel van omverwerpen cabal./ 24 oktober 2016

Massa arrestaties en rechtmatig moorden gaande als onderdeel van omverwerpen cabal.
24 oktober 2016 / Auteur: Benjamin Fulford

Er is een serieus gevecht gaande terwijl 43 verschillende nationale legers een gecoördineerde omverwerping van de Khazariaanse maffia beginnen, zeggen Pentagonbronnen. Ondertussen, beweert een bron in een van de families die de Federale Reserve Raad bezitten dat alle “blokkeringen van fondsen die we in de VS ervaren te wijten zijn aan de Bush/Clinton/Rothschilds en Rockefeller misdaadfamilies. Er werd ons verteld dat ze een ernstige bedreiging hebben geuit dat de ‘gehele familie’ van IEDEREEN wordt vermoord die ook maar een van de RV, afkoop obligaties of valuta beursfondsen vrijgeeft of ontvangt.”

Het gevecht wordt ook persoonlijk voor deze schrijver. Deze ochtend kwamen er 9 uilskuikens van het Tokyo Belasting kantoor mijn huis binnen vallen en begonnen ze bezittingen in te pakken. Ze werken voor Yuriko Koike, de Gouverneur van Tokyo en Khazariaans maffia knechtje wie recentelijk op frauduleuze wijze werd gekozen. Al het geld op mijn bankrekeningen, inclusief dat wat ik met deze blog verdien, werd ook in beslag genomen. Iedereen met zelfs een oppervlakkige binding met mij werd onderworpen aan gelijksoortige pesterijen inclusief advocaten bij wie hun vergunning werd ingetrokken.

Gangsters van beide facties van het Yamaguchi Gumi yakuza syndicaat hebben me ook er over geïnformeerd dat de Japanse agent van de Rotschild Michael Greenberg probeert huurmoordenaars in te huren om me te vermoorden. Mijn webmaster werd geraakt door een kankerverwekkend vergif door dezelfde moordlustige gangsters.

De reden hiervoor is dat deze blog de misdaden van de Khazariaanse maffia vooral hun centrale bank in privé bezit fraude programma, in de openbaarheid heeft gebracht.

Er zijn ook tenminste drie honey traps (mooie vrouwen die zichzelf op een onnatuurlijke manier voor mij beschikbaar stellen) naar me toegestuurd in de afgelopen week. Andere eerlijke journalisten en klokkenluiders ervaren gelijksoortige dingen en het beste advies is om vertrouwde verblijfplaatsen en nieuwe vrienden te vermijden tot dit allemaal voorbij is, vermoedelijk tegen 8 november.

De strijd wordt verwacht zich in de komende week te intensiveren terwijl de Presidentiële verkiezingen in de VS naderen. Hier hebben NSA en andere klokkenluiders van de geheime dienst onthult dat Hillary Clinton (of welke dubbelgangster of kloon die doet alsof ze haar is, dan ook) verslag uitbrengt aan Evelyn de Rothschild. Donald Trump, brengt op zijn beurt verslag uit aan gangster Roy Cohen, volgens CIA en NSA bronnen. “Ik zou nog liever de Israëlische Maffia aan de macht zien dan de Bush/Clinton/Rockefeller misdaad familie,” was hoe een (Joodse) CIA bron de strijd om het Presidentschap beschreef.

In ieder geval, het feit dat de VS regering dreigt om Russische diplomaten te arresteren als ze de komende verkiezing op eerlijkheid gaan onderzoeken is helder en duidelijk een aanwijzing dat de hele verkiezingscampagne een enorme fraude is.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3861504/U-S-government-denies-Russia-s-request-monitor-American-polling-places-Election-Day-Oklahoma-Louisiana-Texas.html

In ieder geval, blijven bronnen bij het Pentagon beweren dat het geen van beide gaat worden. Hoofd van de Joint Chiefs of Staff van de VS, Generaal Joseph Dunford had een ontmoeting met top Koreaanse en Japanse militaire kopstukken op 14 oktober en met de militaire hoofden van 43 naties op 17 oktober om de “uiteindelijke uitschakeling van de cabal in alle werelddelen te bespreken,” zeggen bronnen bij het Pentagon. Dit is hoe Pentagon bronnen de situatie beschrijven: De Cabal hebben hun lot bezegeld met meerdere moordaanslagen op Dunford, die de massa arrestaties, gerechtelijke moorden, GCR [Globale Valuta Reset] en een nieuw financieel systeem gebaseerd op de goudprijzen in Shanghai, hebben versneld.

Nu dat de Chinese Yuan in de Special Drawing Rights (SDR) valuta mand van het IMF zit, zal de volgende stap zijn het samengaan met de Iranese Rial (munteenheid van Iran) als onderdeel van SDR en als valuta voor het Midden-Oosten terwijl de Zimbabwe Dollar zal samengaan met de SDR als valuta voor Afrika, zeggen Pentagon bronnen.

Wanneer de Khazariaanse maffia eenmaal hun magische geldmachine verliezen, zal het laatste van hun huurlingenlegers en huurmoordenaars die nog bij hen in dienst zijn geen keus hebben dan zich over te geven of terug te trekken.

Er zijn nu ook, vooral in de Verenigde Staten, acties aan de gang om de controle van de Khazariaanse maffia over de gezamenlijke media af te doen nemen. Dat is waarom AT&T wordt toegestaan om Time Warner te kopen nadat Comcast werd geblokkeerd voor kopen, zeggen Pentagon bronnen. De Khazariaanse maffia van de VS gebruikt zowel vice presidentskandidaat Tim Kaine als Presidentieel kandidaat Donald Trump om te proberen de fusie te voorkomen, zeggen de bronnen. Echter, “De fusie zal misschien toch worden goedgekeurd omdat wat niet goed is voor de Joodse maffia goed is voor Amerika,” beweerden de Pentagonbronnen. De gezamenlijke media in de Verenigde Staten zijn nu zo gedegenereerd en vol van leugens dat nieuw eigenaarschap, en antitrust actie, beslist nodig is als mensen ooit opnieuw weer de waarheid willen horen via de zogenaamde belangrijkste media.

Er is deze dagen ook een enorme informatieoorlog die rondom Wikileaks en Julian Assange woedt welke waarschijnlijk deel uitmaakt van een verfijnde take-down van Khazariaanse cabal desinformatie. Wikileaks en Assange hebben altijd deel uitgemaakt van een desinformatie zwendel van de Khazariaanse bende wat gezien kan worden aan hun schimmige manier van doen en wijdverspreide positieve berichtgeving in de gezamenlijke media propaganda kranten als Time Magazine. Voor een goede achtergrond hierover, lees alsjeblieft het artikel op deze link:


Hoewel het is erg duidelijk dat de recente data dumps waarvan Wikileaks de schuld kreeg, nu de werkelijkheid blijken te zijn maar ze zijn niet afkomstig van Assange of Wikileaks maar in plaats daarvan van insiders bij de NSA en agentschappen. Nu wordt de “dood” van Juliane Assange (werkelijkheid of nep) en van Wikileaks Direkteur Gaven MacFaden gelinkt aan de Hillary Clinton campagne. Dit lijk een slimme twee vliegen in een klap strategie te zijn om af te komen van valse klokkenluiders en tegelijkertijd de schuld te geven aan de Bush/Clinton bende.

Er zijn ook voortdurende acties die uitgevoerd worden tegen de door de Khazariaanse maffia bezette staat Israël. Dit is hoe het Pentagon de situatie beschrijft: “Israël heeft zo veel onderzeeërs verloren sinds 2013 dat het er nog drie bij probeert te kopen van Duitsland, maar het werd teruggestopt in de zandbak samen met Russische bases niet alleen in Syrië maar ook op Cyprus en Egypte.” De bron gaat verder door te zeggen: “Israëlische onderzeeërs zijn een goede anti onderzeeër oorlogstraining en het maakt niet uit hoeveel ze er kopen, het zal ze niet worden toegestaan om atoomraketten te lanceren.

Ook in door de Khazariaanse maffia bezet Japan, gaat het onderuit halen door. Een bron dichtbij de Eerste Minister Shinzo Abe zei dat 300 Khazariaanse gangsters in Japan opgepakt zijn en meegenomen zijn naar een militaire basis van de VS. Dit is misschien desinformatie maar we kunnen bevestigen dat Mark Schwarts, Voorzitter van de Aziatische afdeling van Goldman Sachs, vorige week zijn ontslag heeft aangekondigd. Goldman Sachs heeft het plunderen geleid van Japanse regeringspensioenfondsen, postale spaargelden, boerenbank enz. onder het regiem van hun slaaf Shinzo Abe.

Japanse rechtervleugel bronnen, zeggen op hun beurt dat Abe’s Liberale Democratische Partij de “overgave vlag laat wapperen,” en verzet heeft opgegeven. Ze zeggen dat de Gouverneur van Tokyo, Koike, eigenlijk een van de goeie jongens is en dat de inval in mijn huis zonder haar medeweten of toestemming heeft plaatsgevonden.

Echter, het is duidelijk date r nog steeds veel slechte jongens zijn die nog moeten worden opgepakt in Japan. CIA bronnen in Azië zeggen:

 “De Japanse regering houdt onwettig 15 militaire personen vast die gestationeerd waren in Afghanistan en die nu worden vastgehouden in een Japanse gevangenis. Ze bevinden zich niet op een VS militaire basis maar in een duister gebied. Dit werd gedaan op het verzoek van de cabal, omdat deze 15 soldaten de wereld wilden vertellen over de betrokkenheid van de VS regering bij de controle van opium in Afghanistan in de afgelopen 13 jaren.”
Voor Japan betekent dit dat het de regels van de Conventie van Geneve overtreedt evenals de VN regels. De VN is natuurlijk nog steeds een instrument van de Khazariaanse maffia, hopelijk, niet meer zo lang.

De laatste Afghaanse opium oogst is meer dan 43% gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, volgens het Kantoor voor Drugs en Misdaad van de Verenigde Staten dus het is duidelijk dat de Bush drugshandel tak van de Khazariaanse maffia hard probeert om de verloren oliegelden en cocaïne en marihuana inkomsten (dankzij legalisatie) goed te maken met inkomsten uit de verkoop van meer opium en heroïne.


Het is ook duidelijk door de informatie over de arrestaties van VS militaire officieren dat wat van dat geld naar afkoop van elementen in de Japanse regering gaat. Vermoedelijk is dit de aan Abe gelinkte Noord Koreaanse Unification Church (verenigingskerk) dat de Bush bende al lang bevoorraad met amfetamines.

Ondertussen is in Thailand de playboy Kroonprins Maha Vajiralongkorn “te dicht bij Bush agent Thaksin [Shinawatra], te ver op afstand van het volk, en wordt hij misschien gelokt met honing door de Chinezen, dus zelfs wanneer hij opklimt, wordt majesteitsschennis misschien niet opgelegd en zou hij kunnen leven in een vergulden kooi en kan hij op elk moment worden afgemaakt door middel van bloedtransfusies.”

Ter afsluiting van deze week, vragen we iedereen in die in een positie verkeert om dit te doen om actie te ondernemen tegen de Khazariaanse maffia cabal. Dit zal vooral belangrijk zijn tijdens de komende twee weken wanneer ze weer een nieuwe nepregering proberen op te dringen aan het Amerikaanse volk en hun pogingen voortzetten om de derde wereldoorlog te starten. Op dat front heeft de White Dragon Society Abe en zijn aanhangers tot 31 oktober de tijd te gegeven om af te treden wanneer ze lange gevangenisstraffen willen vermijden.

Bron: Antimatrix.org
Vertaling: Lia