Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 oktober 2016

Ashtar On The Road:Pan: Welkom in mijn Gouden Eeuw/Lemurische Tuinen! / 27 september 2016 /Susan Leland


Pan:
Welkom in mijn Gouden Eeuw/Lemurische Tuinen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
27 september 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Pan en mijn hart stroomt over van vreugde nu ik jullie welkom heet in mijn tuinen! Mijn tuinen zijn overal omdat zij de spirits zijn van Moeder Gaia’s Koninkrijken. Wij samen groeten jullie als één zijnde met ons, als beheerders van deze ongelooflijk prachtige planeet!

Ik presenteer jullie – voor jullie plezier, en beeldvorming en jullie bezigheden – deze tuinen van Pracht, Vrede en Waarheid en bovenal: Pure Liefde!

Zij zijn zoals zij eens waren in het begin van Lemurië. Lemurië – ongerept, alleen Hoge Vibraties voor de Hoog Dimensionale wezens die daar waren. En de geesten – de natuurgeesten zoals zij worden genoemd – waren in een constante staat van blijdschap!

Toen de eerste Lemuriërs kwamen werden zij zonder enige angst verwelkomd omdat angst toen onbekend was en dit gaat weer zo zijn want dit zijn tuinen van de Gouden Eeuw en zij zijn van jullie om weer ervan te genieten, zeer geliefde leden van deze familie!

Wij zijn allemaal hier om jullie te verwelkomen door de prachtige poort naar de Tuinen van de planeet Aarde waarin jullie kunnen wandelen en waar jullie zelfs naast het pad kunnen gaan liggen als jullie daarvoor kiezen, om te rusten of een uiltje te knappen of te dromen. Jullie zullen nergens door gestoord worden want jullie lichten zullen helder stralen en jullie zullen omgeven zijn door de liefhebbende wezens die hier zijn!


Als jullie dorst hebben is er puur, helder water om te drinken; zelfs stroompjes, vijvers, rivieren en oceanen waarin jullie kunnen zwemmen of baden als jullie dit verlangen. Er zijn allemaal prachtige bloemen en bomen en de bijen maken honing voor jullie en er zijn vele wonderbaarlijke heerlijkheden voor jullie om van te genieten; de geuren in de lucht, de pracht van alles die jullie in alle richtingen kunnen zien.

En ja, zolang jullie nog voedsel nodig hebben zal er voedsel zijn, maar steeds vaker zullen jullie geen eten meer nodig hebben want wat jullie ook wensen – op een magische manier zoals jullie er nu over denken, zal het gewoon magisch zijn: EN JULLIE ZULLEN LEVEN VAN LIEFDE, HET LICHT VAN LIEFDE!!! Dit zal jullie voeden en verzorgen als jullie nog verder gaan op de paden in de Tuinen totdat jullie volledig geascendeerde wezens zijn. Tenslotte is dit reden waarom jullie hier zijn gekomen en is dit jullie bestemming!

Maar in de tussentijd gaat het erom te genieten van de Tuinen. IK BRENG JULLIE DEZE TUINEN WAAR JULLIE OOK MOGEN ZIJN!!! Zelfs als het maar een heel klein plekje is waar een paar plantjes in een potje staan maakt dit niet uit, zelfs niet als jullie het beeld ervan voor ogen hebben als jullie gaan slapen of mediteren.

En ja, wij kunnen dansen. Ik houd van muziek! Oh, ik zie er niet helemaal uit zoals ik wordt afgebeeld. Ik ben helemaal Liefde en ik zet mij helemaal in om de Natuurgeesten te VERBINDEN met de Mensheid. Klopt: Ik ben een brug!

Als jullie dus mediteren, of zelfs als jullie gedachten even afdwalen als jullie achter een bureau zitten, kunnen jullie mijn woorden opschrijven.* Jullie kunnen mij vragen je te verbinden met elk dier of elke plant of mineraalgeest op de planeet Aarde – allemaal wezens met waarnemingsvermogen!!! En als jullie verlangen – laten wij zeggen, als jullie de inspiratie hebben om verbonden te worden, breng jezelf dan tot die verbinding. Ik ben vereerd om hier te zijn, om te helpen dingen makkelijker te maken, om jullie te dienen, lieve mensen, omdat hoe meer jullie je verbinden met de Spirits van Natuur – meteen of meer van hen – HOE MEER VAN JULLIE KOMEN NAAR DE HOGER DIMENSIONALE TUINEN DIE HIER AL OP JULLIE STAAN TE WACHTEN, HOE MEER JULLIE ZULLEN WORDEN WIE JULLIE WERKELIJK ZIJN IN HET LICHT, EN WIE JULLIE IN HET BEGIN WAREN!!!

Het is helemaal geen toevalligheid dat degenen die jullie de inheemsen noemen, of de eerste mensen, of de stammen, zulke nauwe banden hebben onderhouden met ons allen in de Natuur. Want zij Weten, zij hadden de wijsheid en zij hebben die doorgegeven door hun generaties heen en met name hun sjamanen, hun wijzen, hun ouderen, hun medicijnmannen en –vrouwen, hebben deze tradities levend gehouden.

Maar jullie zijn daar ook geweest, lieve mensen, en jullie hebben dit in jullie energievelden! Het gaat erom dit te laten ontwaken door je te verbinden. HET IS DRINGEND NOODZAKELIJK  DAT DE MENSHEID SAMENGAAT MET DE HELE NATUUR, ALLE KONINKRIJKEN VAN MOEDER GAIA!!! En ik, Pan, ben vereerd om daarvoor jullie brug te zijn, degene die jullie verbindt, jullie boodschapper.

Ik nodig jullie uit om vaak te komen. Roep mij naar jullie bijeenkomst, zoals Sananda dit jullie leert** Laat mij naast jullie zitten in jullie gezelschap en laten wij samen jullie boodschappen naar buiten brengen en van al degenen die zich willen verbinden, communiceren en ermee samen willen gaan, zelfs al is het alleen maar even opzij stappen en blootsvoets in het gras gaan staan, of in de aarde of in het water en de lucht inademen.

Dit is verbinden op de hoogste niveaus met de hele wereld van de Natuur en ook met gelijkgestemden onder de mensheid die hetzelfde doen!

Ik, Pan, vertegenwoordig de Natuurgeesten en ik sta voor de hele natuur, zelfs voor het zorgen voor verbindingen met de leden van de mensheid. Ik doe dit met Liefde en met Dankbaarheid ten opzichte van ieder van jullie die mijn uitnodiging accepteert. Ik moedig jullie aan om deze dingen op een bepaalde manier op te schrijven als jullie dit willen.* Want door dit te doen brengen jullie deze verbindingen, dit samengaan, nog meer in jullie harten. 

Het is zelfs ook nog een voorbereiding om te komen en te genieten van de Tuinen van de Aarde die op jullie wachten in de Gouden Eeuw. Het is aan jullie om nog meer geïnspireerd te raken en anderen uit te nodigen om ook te komen:

STEEDS ALS JULLIE KOMEN EN DE LIEFDE EN DE VREDE EN ALLE VREUGDE ONTVANGEN DIE HIER VOOR JULLIE IS, DELEN JULLIE DIE OOK MET DE WERELD!!!.

Jullie zijn dus welkom, lieve broeders en zusters van de Mensheid, en laten wij elkaar knuffelen in de vreugde van onze her-verbinding zoals wij al zo hecht verbonden waren in de vele levens die jullie al op deze planeet Aarde hadden.

Neem mijn Liefde op in jullie harten en voel de wonderbaarlijke energieën van de Natuur waarvan ik mij vereerd voel om die met jullie te delen.

En zo is het.

Namaste!


*   Susan’s openings-opmerkingen over haar logboek met Pan (Begin at 11:24 min):

** Sananda's "Helende Handen van LiefdesLicht-meditatie" 

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, September 27, 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.