Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 18 oktober 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie ware missies beginnen in jezelf! / 11 oktober 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Jullie ware missies beginnen in jezelf!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
11 oktober 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, Geliefde Familie!  Wij vinden het heerlijk om hier te zijn. Zoals jullie hebben gehoord* is er veel aan de hand – OP ELK NIVEAU VAN ELKE DIMENSIE DIE HIER WORDT VERTEGENWOORDIGD! Het is niet alleen in 3D. Er zijn vele, vele wezens uit de Gebieden van het Licht, zoals jullie hebben gehoord* die hier zijn en steeds meer bekend worden!

Jullie zullen je herinneren dat Pan naar deze bijeenkomst kwam** en hij sprak over de mogelijkheden om de – wat jullie de Hogere Niveaus noemen, binnen te gaan – en de wezens die daar zijn, de Natuurgeesten, enzovoorts.

Dit wordt steeds meer bewaarheid! Het is ook zo dat deze wezens zich steeds meer vertonen aan degenen die Licht van Hart zijn!

Het maakt dus niet uit waar jullie in 3D zijn, is wat wij willen zeggen. Jullie kunnen zo rijk zijn als Koning Midas op jullie kunnen zo arm zijn als een kerkrat. Er is geen oordeel en er wordt geen waarde of onwaardigheid toegekend op de eeuwenoude regels van uitsorteren en verdelen van mensen, en slavernij, en al dat soort dingen!Er is geen oordeel gebaseerd op jullie leeftijd of geslacht of hoeveel dollars jullie verdienen. Omdat jullie in 3D zijn en – tenzij jullie een zilveren lepel in je mond hebben – allemaal betrokken zijn bij het op een of andere manier verdienen van geld. Of komt er geld naar jullie toe als resultaat van jullie werk – jullie noemen dit pensionering – en dit is zeker eerzaam!

In sommige landen hebben jullie de regering die voor inkomen of voordelen zorgt, enzovoorts, enzovoorts.

Dit alles zal gladgestreken worden en iedereen zal gerekend naar de huidige standaard zeer rijk worden! En zelfs nog meer nadat NESARA is aangekondigd, tien keer meer dan wat jullie nu hebben.***

Maar in de tussentijd kwam er een grootse suggestie en ik koos ervoor om die hier te laten weerklinken, en die is – GA NAAR JEZELF EN GA NAAR DE NATUUR!!! Er is veel heling die jullie zelf kunnen doen, en dit breidt zich steeds meer uit. Als jullie het zelf doen, breidt dit zich wereldwijd uit – en nog verder! Begin dus bij jullie eigen zelven en als jullie het Hart hebben om dit te doen, breid het uit, omdat jullie dit bewust kunnen doen – zelfs als dit onbewust van jullie uitgaat – en natuurlijk, vergroten jullie het. Zo, daar zitten jullie dan!

De natuur ingaan is een grootse en glorieuze manier om te helen! Ik zal hier niet dieper op ingaan omdat Pan jullie hierover al veel informatie gaf!** Ik wil alleen zeggen dat het een samenbrengen is van alle koninkrijken van Moeder Gaia.

Er kan geen scheiding van Harten zijn en zeker ook niet van communicatie – niet op de Hogere Niveaus, niet in de Gouden Eeuw en verder. Het gaat dus om deze verbinding – of, als jullie willen of zoals Sananda zou zeggen, deze communie – op alle niveaus van dimensionaliteit hier op de planeet Aarde en verder. En dit omvat ook 3D.

Vraag hen dus naar jullie tuinen te komen, de Feeën, de Geesten, de Eenhoorns. Zij zijn daar sowieso, alleen op een hoger dimensionaal niveau! Reik omhoog naar dat niveau. Breng jezelf daar naartoe en geniet van de voordelen. Jullie willen naar dit nulpunt?* Roep het op en roep jezelf op om je bewustzijn voldoende te verhogen om dit nulpunt te bereiken.

Ik spreek over het volgen van jullie Missie. Jullie weten dat wij in het Ashtar Commando over onze Missies spreken. Wel, wij moeten met elkaar communiceren en wij communiceren met jullie. Wij willen dat jullie begrijpen dat wij hier zijn om jullie te steunen. Maar jullie hebben ook Missies. Wij delen onze Missies. WIJ WERKEN SAMEN OM – ALLEREERST – DE AANKONDIGING VAN NESARA TOT STAND TE BRENGEN. DIT IS DE ENIGE WEG NAAR DE GOUDEN EEUW!!!

Vergeet al het “RV-spul” en alle valse informatie die zo afleidend zijn voor Lichtwerkers! Ik zal het daar nu niet over hebben, maar ik wil jullie wel vertellen dat als jullie echt, echt, echt willen dat deze dingen sneller zullen komen, mee kunnen doen aan het programma, of moet ik zeggen, HET PROGRAMMA dat de WARE MISSIE is, en er ook aan kunnen werken. EN BEGIN DAN IN JEZELF!!!

Ik wil even wat privé-informatie met jullie delen die aan De Stem (SUZAN) werd gegeven – heel beknopt – want weet je, zij heeft enkele uitdagingen in haar fysieke zelf. Het advies was zeer kort. Luister! Mis dit niet! Het ging om VERZORGEN, NIET OM HET MARTELEN VAN ZICHZELF! Jullie kunnen hiermee doen wat jullie willen, maar in de basis is het eerder op Liefde gebaseerd dan op verwijten over waar jullie op dit moment staan.

Als jullie fysieke disharmonie (ziekte) hebben, breng jezelf dan naar de Hoge Vibraties en zorg dan voor jezelf, houd van jezelf! Laat het los! Wat jullie er ook van mogen denken, van dit proces, doe wat je Hart je ingeeft en wees er dan klaar mee omdat jullie dit spul niet mee zullen nemen naar de Hogere Gebieden!

Dit hoeven jullie ook niet, dit hoort bij het binnengaan van de Gouden Eeuw en verder gaat het alleen maar over jullie ascensie! Het gaat om jullie, precies zoals jullie ervoor kiezen om jezelf te scheppen zonder alle stress en alle bagage en het spul uit de goten dat jullie momenteel ervaren!

Waarom dit NU allemaal naar boven komt? Zodat jullie er klaar mee kunnen zijn, voor eens en voor altijd! Dat is het “in een notendop” zoals jullie zeggen. En er is niets moeilijks aan want het is voor jullie Waarheid om dit te verteren en te gebruiken. Daarvoor zijn wij hier. Wij zijn hier om jullie vele verschillende dingen te laten begrijpen die nu in jullie wereld en in jullie zelf, als individuen, plaatsvinden!

Er zijn momenteel symptomen die op dit moment worden ervaren. Sommige daarvan zijn hoofdzakelijk wat jullie lastig noemen en enkele daarvan zijn, hmmm, laten wij gewoon zegen, behoorlijk sterk. Het doel ervan is om jullie te tonen Wie Jullie Werkelijk Zijn. JULLIE ZIJN GODDELIJKE MEESTERS!!! Het is aan jullie om je goddelijkheid te claimen, jezelf omhoog te brengen en nog verder te gaan!

Ik zeg nu niet zomaar wat in de zin van “een beetje luchtig” zijn of: “Oh, dat is makkelijk gezegd, Ashtar, maar jij bent mij niet en jij zit niet in dit menselijk lichaam.” Nee, dat is zo, ik zit niet in een menselijk lichaam, maar ik kan jullie verzekeren dat jullie van dezelfde plaats kwamen als waar ik vandaan kwam, van hetzelfde Licht, en ik verzeker jullie dat jullie GENOEG VAN DIT LICHT IN JEZELF HEBBEN OM ALLE UITDAGINGEN TE DOORSTAAN – FYSIEK EN VERDER!!!

NU is het de tijd om dit te doen en de steun voor jullie om dit te doen, vanuit het hele Gezelschap van Licht is zo enorm – ik kan zelfs niet beginnen te vertellen hoe sterk die is, hoeveel energie hier is, hoeveel LiefdesLicht het Universum voor jullie heeft om jullie Missies te volbrengen, omdat wij een Pad vol Missies hebben!!!

DE MOEILIJKSTE EN DE MEEST UITDAGENDE VAN HEN ZIJN NU, GELIEFDE FAMILIE!!! Blijf dus op koers en blijf bij ons! Breng jezelf bij elke mogelijkheid omhoog naar dit LiefdesLicht. Begin en eindig jullie waaktijd ermee. Mediteer, of zeg gewoon: “Ho'oponopono voor mij, Ik ben vrij” of doe het op de manier zoals jij dit zelf wilt.

Er is voor jullie een schat aan informatie beschikbaar. Kies een koers en blijf daarbij omdat wij beschikbaar hebben wat jullie de “goede tijden” noemen en die staan klaar om uitgerold te worden en wij gaan ons ervan verzekeren dat dit gaat gebeuren. WANNEER DIT PRECIES GAAT GEBEUREN HANGT VAN JULLIE AF, NIET VAN ONS!!! Aartsengel Michael zal over dit onderwerp meer voor jullie hebben.****

Ik wil degenen van jullie bedanken die hun verlangens hebben gestuurd om op onze Familie Contactlijst te staan. Wij weten dat dit niet voor iedereen in deze familie is, maar als jullie hiervoor kiezen zijn er vele richtlijnen en wij zien dit als nog een mogelijkheid om samen te komen.***** Breng jullie LiefdesLichten en deel hen met elkaar! Zo zullen wij dus doorgaan met het eenvoudigweg uitbreiden van onze uitnodiging – als jullie daarvoor kiezen.

Natuurlijk vinden wij het heerlijk als jullie je op onze emaillijst laten zetten omdat jullie dan het laatste nieuws kennen! Soms is het een beetje makkelijker, met name voor degenen die over de hele wereld leven, om later het geschreven woord te lezen of naar de opnamen te luisteren. JULLIE KUNNEN ONS OPROEPEN EN ALS JULLIE DIT LATER LEZEN OOK DE ENERGIEEN BINNENHALEN DIE WIJ INBRENGEN NAAR DEZE BIJEENKOMSTEN!!! Probeer het maar eens. Doe het eens. Het werkt omdat jullie naar ons toekomen met een open hart om de Liefde te ontvangen die wij uitzenden, zowel via onze Stem als later op papier.

Vergis je dus niet – hoe jullie ook meedoen – en dit kunnen jullie allemaal als jullie ervoor kiezen – hoe jullie ook meedoen, wij zijn Een. WIJ ZIJN FAMILIE!!!

En zo is het.

Saluut! 

*       Tara and Rama Report: 

**      Pan's boodschap van 29 september 2016:

***    NESARA zorgt voor een verlaging van 90% van de kosten voor alles, een maand na de aankondiging en Aldus zullen jullie tien keer meer koopkracht hebben nadat dit heeft plaatsgevonden!

****    Archangel Michael's transcriptie zal volgende week gepubliceerd worden.Hier is de audio link - begin at 56:27 minutes:

*****  Ashtar On The Road Private Family List  
****** Ashtar On The Road iContact Email List
l
Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, October 11, 2016. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.