Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 september 2016

Zonsverduistering in Maagd Triggert Golven van Levensveranderende Verandering / 2 September 2016 / DL Zeta

Zonsverduistering in Maagd Triggert Golven van Levensveranderende Verandering
2 September 2016 / DL Zeta

De Zonsverduistering in 9 graden Maagd brengt ons naar een kruispunt en een keerpunt die de koers van de komende weken, maanden en jaren zal veranderen. De verduistering van deze week is één van de meest krachtige in recente jaren. Wij hebben diens invloed gedurende een week en meer gevoeld en dat zal doorgaan intens ervaren te worden gedurende de volgende zes maanden en daaraan voorbij.
De Zonsverduistering van 1 September brengt beëindigingen en aanvangen in gelijke verhoudingen. Deuren gaan open en sluiten zich; mensen komen je leven binnen en mensen verlaten je leven. In het grotere levensoverzicht, gebeurt verandering dwars over het bord en op alle niveaus, ons verder transporterend in/naar ontwaakte tijdlijnen.
Gezondheid, Dienstverlening en Relaties zijn Belangrijke Thema’s

De energieën die geassocieerd zijn met Maagd zullen vooraan staan tijdens deze verduisteringsperiode, thema’s van gezondheid, dieet keuzes en dienstverlening. Dit is een uitstekende tijd om je energie toe te wijden aan de dienstverlening van een oorzaak en/of te focussen op gezondheid via nieuwe dieet en oefening regimes. Jupiter gaat Weegschaal binnen gedurende deze tijd, relaties en sociale verbindingen in/naar een positief en verheffend Licht brengend.
Met de Maagd Verduisteringsreeks die zich voordoen te midden van een Mercurius retrograde, is aandacht aan communicatie essentieel. Mercurius stationeert direct op de Equinox van 22 September, en brengt een “wankel” gevoel naar de wisseling van de seizoenen. Schommelingen en onstabiliteit vergezellen vaak tijden wanneer Mercurius zich retrograde of direct stationeert.
De Verduisteringsreeks begeleidt Levensveranderende Verandering
Voor sommigen, zullen de verduisteringsenergieën van deze periode de koers van hun reis transformeren, golven van levensveranderende verandering triggeren. Collectief, zullen Lichtwerkers opgeroepen worden om voorbij de laatste overblijfselen van de oude manieren te gaan, aangezien het in opstand komt tegen de nieuwe manieren en visies die aan de horizon dagen. Deze beweging begon met de Maansverduistering van 18 Augustus in 25 graden Waterman en vergaart momentum met de Zonsverduistering in 9 graden Maagd en de aankomende Maansverduistering van 16 September in 24 graden Vissen.
Deze Zonsverduistering dient als een overgangspunt of bliksemafleider voor bliksemflitsen van transformerende verandering, hetgeen gedurende maanden en jaren onder de oppervlakte filterde.
De Nieuwe Maan Ontwaakt de Manifesterende, Genezende Krachten
Diegenen die zeer sterk beïnvloed worden door deze verduistering mogen in staat zijn de mystieke manifesterende krachten van een Nieuwe Maan te gebruiken, voldoende om in sommigen de gave van genezende handen te ontwaken. Anderen mogen diepere niveaus van zien binnengaan en manieren vinden om de wijsheid en begeleiding te focussen die zij voor het hoogste goede van allen voorwaarts brengen.
Met Neptunus tegengesteld, heeft de Zonsverduistering de kracht ons te inspireren richting creatieve hoogtes, het openen van deuren van inzicht en verbeeldingskracht dat nieuwe artistieke en spirituele samenwerkingen voort trekt. Dit is een Zonsverduistering ontworpen om humanitaire idealen te ontwaken, niettemin onderstreept het ook de behoefte om besef te brengen naar iedere wens om anderen te redden. Het is belangrijk dat goedbedoelde acties de levenslessen van anderen in ere houden. Het trekken van gezonde grenzen verheft en bekrachtigt alle betrokkenen.
Verduisteringen Triggeren Aarde Veranderingen
Dit is een periode waarin de Aarde veranderingen op het toneel inslaan, en het verhoogde besef van de verduisteringen impact heeft op de Aarde. Verduisteringen in Aarde tekens specifiek, werden geassocieerd met aardbevingen en andere aardeveranderingen. Verduisteringen werden ook geassocieerd met vulkanische activiteit, orkanen, tornado’s, ijsstormen, overstromingen en andere vormen van aardeveranderende gebeurtenissen.
De recente aardbeving in Italië deed zich in een sandwichpunt voor, tussen de Maansverduistering van 18 Augustus en de Zonsverduistering van 1 September. Interessant genoeg, ervoer Italië ook een aardbeving de laatste keer dat een tweetal verduisteringen in Maagd landen - in September 1997. Om beter de Zonsverduistering van deze week te begrijpen, kijk naar de gebeurtenissen en thema’s rond de tijd van de Zonsverduistering in Maagd op 1 September 1997 en de Maansverduistering van 16 September 1997 die volgde. Om de impact te begrijpen die de verduisteringen uitoefenen op het energetische gebied van de Aarde, kijk naar de Aardeveranderingen die de verduisteringsperiodes gedurende de jaren vergezeld hebben.
Verduisteringen Accentueren onze Ziel diens Diepste Verlangens
Verduisteringen schijnen een helder Licht in/naar de toekomst, verlichten nieuwe paden die leer en groei kansen aan ieder persoon aanbieden. Verduisteringsenergieën breiden goed uit in/naar de toekomst, voort bruisend om ons te brengen wat we in het moment nodig zijn om ons te ontwikkelen. De locatie waar een verduistering valt in jullie astrologie kaart, onthult belangrijke informatie die jullie nodig zijn om de dagen, weken en maanden die er in het verschiet liggen te navigeren. Een verduistering mag belangrijke keerpunten in je leven accentueren, jou wakker makend voor je Ziel diens diepste verlangens en het pad om deze wensen te realiseren.
In de komende maanden, zal de verduisteringsreeks van September belangrijke gebeurtenissen op het wereldpodium triggeren. Alles dat verborgen is of zich onder de oppervlakte bevindt zal in/naar het heldere Licht van besef gebracht worden. Een dagelijkse communicatie met Spirit zal ons helpen de sterke winden van verandering te navigeren en de overgang verduisteringen in/naar onze levens te begeleiden.
Koerscorrecties en een Visie voor de Rest van het Jaar
De energetische mix van September is een krachtige tijd van nieuw aanvangen en beëindigingen. Dit is een tijd om het meeste te maken van deze energieën en te onderzoeken wat niet langer meer werkt en een koersverandering implementeren. Met Mercurius retrograde en zes planeten in de loop van de maand verwachtend, is dit een tijd om het langzamer aan te doen, focus binnenin en beoefen geduld wanneer vertragingen tevoorschijn komen.
Met de Zon tegengesteld aan Neptunus, zal wat voor magisch denken dan ook waar wij aan toegegeven hebben geopenbaard worden. Een geaarde, bedachtzame en geplande benadering zal de beste resultaten opleveren gedurende deze tijd. De unieke en krachtige energetische mix van September ondersteunt en bekrachtigt ons als wij voor de rest van dit jaar prioriteiten instellen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2016 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.