Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 september 2016

Wel Wakker blijven ! Micha Beuger / 19 september 2016


Wel  Wakker  blijven !
Micha Beuger
www.buitenaards.net
19 september 2016

Erger dan een klokkenluider
Een klokkenluider signaleert Duister bij machtsstructuren. Ik signaleer Duister bij lichtwerkers.


In de recente Kryon channeling 751 Welk voedingspatroon? viel ik over de volgende passage:


Als alle mensen zouden beslissen om geen vlees te eten, zou het mensenras flink te lijden hebben, omdat er niet genoeg grond zou zijn om jullie allemaal te voeden.

Precies het tegenovergestelde

Nu ben ik afgestudeerd in voeding. Mede daardoor heb ik wel enig inzicht in deze materie.
Samen met de meeste wetenschappers – vriend of vijand – concludeer ik exact het tegenovergestelde. Vrijwel al ons consumptievlees komt van onze veestapel. Van het weidegras en aanvullende plantaardige voeding, wordt slechts een fractie omgezet in dierlijk voedsel. Het zou weleens zo kunnen zijn, dat om de mensheid met vlees te voeden, je tien keer zoveel grond nodig hebt dan met puur veganistische voedsel. Jezelf voeden met vlees is niet alleen hoogst inefficiënt, maar de veestapel is ook nog eens vervuilender dan al ons verkeer te land, ter zee en in de lucht bij elkaar.

Lam en leeuw zullen tezamen grazen
En zo lijken Kryon en channelaars ons te stimuleren om vlees te blijven eten. Vooral omdat aan het eind van dat bericht wordt verwezen naar het zogenaamde bloedgroependieet, dat bij de meeste bloedgroepen neer komt op het eten van vlees en/of vis. En dat terwijl een van mijn belangrijkste missies is om mee te werken aan zo spoedig mogelijk realisatie van de Nieuwe Aarde, waar al wat is, in liefde met elkaar samenleeft. Martien en ik – wij zijn beiden vegetariërs – hebben een mailwisseling gevoerd over deze onderwerpen. In feite speelt Kryon gelukkig het balletje terecht terug naar de mensheid. Als je in bovenstaand citaat meer nadruk legt op beide keren het woordje zou dan klinkt die zin al een stuk beter.


Betrouwbare media bestaan niet
Maar ik blijf ze nauwgezet volgen. Als is het alleen maar als graadmeter voor de ascentie van de mensheid. De reguliere media staan nog steeds stijf van de censuur en opzettelijk bedrog, maar de alternatieve media gaan ook niet vrijuit. Zelfs als geen opzet in het spel is, zit een ongeluk in een klein hoekje. Zie bovenstaande.

Machtsstructuren versus gelijkwaardigheid
We kunnen wel klagen, dat wij worden overheerst door de Cabal of door wat voor duistere machten dan ook. Maar de mensheid doet exact hetzelfde. Is er een wezenlijk verschil tussen het verhelpen van overbevolking via genocide door de Cabal en het afschieten van zogenaamd teveel damherten? Volgens mij zijn wij pas toe aan bevrijding van machten boven ons, zodra wij alles wat leeft, als gelijkwaardig beleven. Hier ga ik voor!

Astrale oplichterij
Zelfs en zeker onze astrale werelden zijn geïnfiltreerd door Duister. En dan bedoel ik onze droomwerelden. Maar zelfs een Bijna Dood Ervaring garandeert geen Thuiskomen. Niet alleen Dante Alighieri, maar ook een hedendaagse wetenschapper met een dagenlange BDE, werd lelijk bij de neus genomen. Beiden zagen zielen eeuwigdurend in de Hel branden, terwijl die niet bestaat. In die werelden heb je audiovisuele technologieën, waarvan wij zelfs nog nooit hebben gedroomd. Voor hun professionele acteurs is de Hel een koud kunstje.

Wat is onderscheidingsvermogen
Het feilloos kunnen indelen van personen en groepen in Licht en Duister?
Of het kunnen onderscheiden van Licht en Duister op zich?
Ik ga meer voor het laatste, want – zeker in dit overgangstijdperk – zijn Licht en Duister overal geïnfiltreerd. Mensen geven Duister graag een naam – Cabal, Lucifer, slimmere buitenaardsen of wat dan ook.

In de mijns inziens naïeve veronderstelling, dat zij daar dan meer greep op kunnen krijgen.
Volgens mij is dit juist het beste recept om een machteloze speelbal van het Duister te worden.
Ik geef mijn macht niet meer uit handen. Zelfs en zeker niet aan modern spirituele bewegingen.

Verder ben ik terughoudend geworden met channelen. Ik heb het gedaan, maar ik kreeg gelukkig nooit kant en klare berichten door. Zoals kosmische vrienden betaamt, stimuleerden zij mij juist om meer in mijn eigen kracht te komen, zelf te herinneren, waarnemen, experimenteren en pas te formuleren en te publiceren, zodra ik voldoende begrip van de concepten had verworven.

Strategie van het Duister – herkenbaar?
Ik zou het wel weten, als ik het Duister was.
Individualisten zou ik met rust laten, want daar kon ik toch geen vat op krijgen.
Ik zou twee groepen fanatieke lichtwerkers infiltreren.
De ene groep zou ik wijsmaken, dat het Duister zwart met witte stippen is.
De andere groep zou ik laten geloven in het Duister als zwart met gele stippen.
Beide groepen zou ik vervolgens tegen elkaar uitspelen.
Zelf zou ik dan buiten schot blijven.

Nieuwe orgaandonorwet
Ik blijf orgaandonor. Al besef ik, dat ik wellicht klaarwakker ben, wanneer mijn organen worden uitgenomen. En dat de ontvangers meer van mij overnemen dan alleen maar lichaamsdelen. Ik zal er voor zorg dragen, dat die mensen er in alle opzichten op vooruit gaan. Maar liefst blijf ik in goede gezondheid leven, tot onze technologie zover is gevorderd, dat orgaandonatie overbodig is geworden.

Micha Beuger – www.buitenaards.net/actueel.html